Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI » BANKARI VLADAJU HRVATSKOM! Je li ovo pravi razlog rušenja premijera Hrvatske?!

BANKARI VLADAJU HRVATSKOM! Je li ovo pravi razlog rušenja premijera Hrvatske?!

oreskovic-maricAjmo se prisjetiti situacije u Italiji 2011. godine… svaka sličnost sa Hrvatskom je slučajna, ili možda … NAMJERNA!

“Mario Monti, Omri (rođen 19. ožujak 1943) je talijanski bankar i član trilateralne komisije koji je služio kao premijer Italije, unatoč tome što je bio neizabran, od 2011. do 2013. godine, doveo je vladu tehnokrata na trag talijanske dužničke krize.” (wikipedia)

Ako je istina da će HDZ predložiti za novog mandatara vlade aktualnog ministra financija Marića, onda je sve jasno.

Daj narode , diži se! Otvorite, oči, uši, pogledajte što vam rade! Već tjedan dana psihološkog maltretiranja hrvatskog naroda uopće ne prestaje! Što se događa? Karamarko nonšalantno izjavljuje da je njegova izjava u kojoj traži ostavku premijera Oreškovića trebala poslužiti kao šok za javnost????

O čemu se tu radi? Kakve on(I) eksperimente provode nad narodom koji ih plaća, kakve šok terapije? U svakom slučaju ovo je igrokaz na koji narod ne bi trebao nasijedati! Zapravo trebalo bi pogledati što se sve odvija u pozadini ove priče!

Ruše li bankari Oreškovića i Marića?

Od cijelog ovog kaosa najmanje važnosti dobila je jedna velikla priča, i to nije slučajno. Možda najbitnija stvar koju je ova Vlada napravila, na čelu s Oreškovićem i Marićem je činjenica da Hrvatska po prvi put u povijesti nije izdala državne obveznica, odnosno Hrvatska se odbila zadužiti ispod cijene!

Marić je dakle, pokazao zube, strani investitori love u mutnom, nije htio dati euroobveznice ispod cijene i to je sva pozadina ove priče koja sve više miriši na novu izdaju slugu stranih sila.

Od tog trenutka počinje hajka na Oreškovića i Marića! Obrće se istina iako premijer jasno govori: ‘Možemo mi i bez toga’!

Svi pušu u isti rog od tog trenutka. I Milanović i Karamarko i mediji, svi se urotili protiv Oreškovića a čini se i protiv Marića. Tog ima samo u Hrvatskoj. Da se napadne ministar financija i premijer jer se NISU zadužili za novih par milijardi, a lijepo im čovjek kaže, ‘nije sila da se nepovoljno zadužujemo’ (što su sve sluganske vlasti prije sustavno činile na štetu naroda). I gle, odmah se sile sotonske udružile protiv.

Tim potezom Orešković i Marić zaljepili su šamarčinu svjetskim bankarima, međutim hrvatski čovjek toga nije svjestan. Orešković je ti možda i ok, jedri u dobrom pravcu, ali….kome zapravo treba jaka Hrvatska? Kome trebaju političari koji su opasni za bankare? Nepredvidivi? Samo pogledajte tko su ti koji predlažu Marića za premijera?

Hrvati, otvorite oči! Ništa od ovog nije slučajno!
 
(dnevno.hr)

Filed under: MEDIJI · Tags: , , , , ,