Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » UPOZORENJE HRANA ! » PREKINITE FINANCIRATI FARMACEUTSKE KOMPANIJE: Ove prirodne antibiotike imate u kuhinji!

PREKINITE FINANCIRATI FARMACEUTSKE KOMPANIJE: Ove prirodne antibiotike imate u kuhinji!

cesnjak-liceZa prevenciju nekih lijekova bolje je koristiti prirodne lijekove. A vjerovali ili ne odre─Ĺeni prirodni lijekovi se skrivaju upravo u va┼íoj kuhinji

Antibiotici zauzimaju vode─çe mjesto u ukupnoj koli─Źini propisanih lijekova. Stoga je logi─Źan zaklju─Źak kako se neprestanom kupovinom antibiotika financiraju farmaceutske kompanije.

No, ukoliko pretjerano konzumirate antibiotike, utoliko postoji ┼íansa da se stvori i otpornost prema njima. Za prevenciju nekih lijekova bolje je koristiti prirodne lijekove. A vjerovali ili ne odre─Ĺeni prirodni lijekovi se skrivaju upravo u va┼íoj kuhinji.

Luk 

Nema ku─çanstva u kojem se ne nalazi luk. On naime, smanjuje upalu i lije─Źi infekciju. U luku se nalazi odre─Ĺeni spoj naziva kvercetin koji sprje─Źava rak. A┬ábori se protiv slobodnih radikala koji su zaslu┼żni za razvoj velikog broja bolesti.

Češnjak 

Visok udio antioksidansa u ─Źe┼ínjaku zaslu┼żan je za to da je odli─Źan borac┬áprotiv bakterija i infekcija.

Kupus

Kupus ima strašno puno vitamina C. Samo jedna šalica kupusa daje 75% dnevnih potreba za tim vitaminom.

Jabu─Źni ocat

Ima mnogo antibiotskih i antisepti─Źkih svojstava. Poma┼żi u raznim stvarima, od kontrole te┼żine te sni┼żavanja kolesterola.
 
(dnevno.hr)

Filed under: UPOZORENJE HRANA ! · Tags: , , , , , , ,