Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » UPOZORENJE HRANA ! » PREKINITE FINANCIRATI FARMACEUTSKE KOMPANIJE: Ove prirodne antibiotike imate u kuhinji!

PREKINITE FINANCIRATI FARMACEUTSKE KOMPANIJE: Ove prirodne antibiotike imate u kuhinji!

cesnjak-liceZa prevenciju nekih lijekova bolje je koristiti prirodne lijekove. A vjerovali ili ne određeni prirodni lijekovi se skrivaju upravo u vašoj kuhinji

Antibiotici zauzimaju vodeće mjesto u ukupnoj količini propisanih lijekova. Stoga je logičan zaključak kako se neprestanom kupovinom antibiotika financiraju farmaceutske kompanije.

No, ukoliko pretjerano konzumirate antibiotike, utoliko postoji šansa da se stvori i otpornost prema njima. Za prevenciju nekih lijekova bolje je koristiti prirodne lijekove. A vjerovali ili ne određeni prirodni lijekovi se skrivaju upravo u vašoj kuhinji.

Luk 

Nema kućanstva u kojem se ne nalazi luk. On naime, smanjuje upalu i liječi infekciju. U luku se nalazi određeni spoj naziva kvercetin koji sprječava rak. A bori se protiv slobodnih radikala koji su zaslužni za razvoj velikog broja bolesti.

Češnjak 

Visok udio antioksidansa u češnjaku zaslužan je za to da je odličan borac protiv bakterija i infekcija.

Kupus

Kupus ima strašno puno vitamina C. Samo jedna šalica kupusa daje 75% dnevnih potreba za tim vitaminom.

Jabučni ocat

Ima mnogo antibiotskih i antiseptičkih svojstava. Pomaži u raznim stvarima, od kontrole težine te snižavanja kolesterola.
 
(dnevno.hr)

Filed under: UPOZORENJE HRANA ! · Tags: , , , , , , ,