Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » Featured, TEORIJE ZAVJERE » Znanstvenici u čudu: Misteriozne podvodne krugove u Hrvatskoj napravili su NLO-i

Znanstvenici u čudu: Misteriozne podvodne krugove u Hrvatskoj napravili su NLO-i

krugovi-dugi-otokNa dnu mora nedaleko od obale uočeno je 50 misterioznih krugova u kojima ništa ne raste

Otkriće ovih misterioznih krugova na dnu Jadranskog mora je uzrokovalo zbrku među istraživačima. Biolozi iz Hrvatske kažu da nikada nisu vidjeli ništa slično u prošlosti, piše ancient-code.com

Dug otoka Dugi Otok, koji se nalazi u središnjoj Dalmaciji nedaleko od grada Zadar, istraživači su otkrili oko 28 krugova, pri čemu je svaki od njih istog promjera od 50 metara. Zanimljivo je da se oni također nalaze na istoj udaljenosti (300 metara) od obale i jedni od drugih.

Hrvatski istraživači su ukupno uočili preko 50 krugova istok promjera u blizini otoka Premuda, Molat, Unije, Susak i Srakane, a smatraju da ih ima još koji još uvijek nisu otkriveni.

Do otkrića je došlo dok su se dokumentirale podmorske vrste u tom području. Istraživači su prvo proučavali fenomen preko satelitiskih fotografija, nakon čega su ronioci posjetili područje i zabezeknuli se, ne mogavši pronaći logično objašnjenje za ove misteriozne krugove.

Prema riječima biologa Mosora Prvana, unutar ovih krugova ne raste ništa i u njma se nalaze samo mulj i pijesak.

dugi-otokInteresantno je da lokalno stanovništvo povezuje ove misteriozne krugove sa čudnim svjetlima koja se pojavljuju na nebu. NLO stručnjaci već upućuju na to da su krugove napravili NLO-i.

Izgleda kao da je neko ili nešto uklonio morske biljke ogromnim alatom. Biolozi ne znaju kada su ovi krugovi nastali niti kako, ali iz nekog misterioznog razloga u njima ništa ne raste.

LOKACIJA JEDNOG OD MJESTA:
 

 
Pomorski biolozi su pokušali otkriti da li je ovaj fenomen možda uzrokovalo pecanje pomoću dinamita ili traganje za naftom, ali stručnjaci u tim područjima navode da bi takve aktivnosti ostavile
drugačije tragove koji ne bi bili simetrični.

Hrvatski biolozi su razmišljali o tome da naprave kemijsku analizu pijeska unutar krugova, misleći da će im to pomoći da dođu do novih tragova.

Kako navode hrvatske novinske agencije, lokalno stanovništvo veruje da su misteriozni krugovi direktno povezani sa misterioznim sferama i svjetlosnim objektima koji često posjećuju ovo područje.

Postoje izveštaji iz 1997. godine u kojima je lokalnoj policiji javljeno da su se svjetleće sfere pojavile u moru. Ovaj fenomen nikada nije objašnjen i niko ne zna kako su te sfere nastale i čemu služe.

Hrvatska vojska je negirala bilo kakvu povezanost sa ovim misterioznim krugovima.
 

 
(webtribune.rs,youtube/uredio:nsp)

Filed under: Featured, TEORIJE ZAVJERE · Tags: , , , , , , , , , , , , , ,