Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » Featured, TEORIJE ZAVJERE » Znanstvenici u ─Źudu: Misteriozne podvodne krugove u Hrvatskoj napravili su NLO-i

Znanstvenici u ─Źudu: Misteriozne podvodne krugove u Hrvatskoj napravili su NLO-i

krugovi-dugi-otokNa dnu mora nedaleko od obale uo─Źeno je 50 misterioznih krugova u kojima ni┼íta ne raste

Otkri─çe ovih misterioznih krugova na dnu Jadranskog mora je uzrokovalo zbrku me─Ĺu istra┼żiva─Źima. Biolozi iz Hrvatske ka┼żu da nikada nisu vidjeli ni┼íta sli─Źno u pro┼ílosti, pi┼íe ancient-code.com

Dug otoka Dugi Otok, koji se nalazi u sredi┼ínjoj Dalmaciji nedaleko od grada Zadar, istra┼żiva─Źi su otkrili oko 28 krugova, pri ─Źemu je svaki od njih istog promjera od 50 metara. Zanimljivo je da se oni tako─Ĺer nalaze na istoj udaljenosti (300 metara) od obale i jedni od drugih.

Hrvatski istra┼żiva─Źi su ukupno uo─Źili preko 50 krugova istok promjera u blizini otoka Premuda, Molat, Unije, Susak i Srakane, a smatraju da ih ima jo┼í koji jo┼í uvijek nisu otkriveni.

Do otkri─ça je do┼ílo dok su se dokumentirale podmorske vrste u tom podru─Źju. Istra┼żiva─Źi su prvo prou─Źavali fenomen preko satelitiskih fotografija, nakon ─Źega su ronioci posjetili podru─Źje i zabezeknuli se, ne mogav┼íi prona─çi logi─Źno obja┼ínjenje za ove misteriozne krugove.

Prema rije─Źima biologa Mosora Prvana, unutar ovih krugova ne raste ni┼íta i u njma se nalaze samo mulj i pijesak.

dugi-otokInteresantno je da lokalno stanovni┼ítvo povezuje ove misteriozne krugove sa ─Źudnim svjetlima koja se pojavljuju na nebu. NLO stru─Źnjaci ve─ç upu─çuju na to da su krugove napravili NLO-i.


Izgleda kao da je neko ili nešto uklonio morske biljke ogromnim alatom. Biolozi ne znaju kada su ovi krugovi nastali niti kako, ali iz nekog misterioznog razloga u njima ništa ne raste.

LOKACIJA JEDNOG OD MJESTA:
 

 
Pomorski biolozi su poku┼íali otkriti da li je ovaj fenomen mo┼żda uzrokovalo pecanje pomo─çu dinamita ili traganje za naftom, ali stru─Źnjaci u tim podru─Źjima navode da bi takve aktivnosti ostavile
druga─Źije tragove koji ne bi bili simetri─Źni.

Hrvatski biolozi su razmi┼íljali o tome da naprave kemijsku analizu pijeska unutar krugova, misle─çi da ─çe im to pomo─çi da do─Ĺu do novih tragova.

Kako navode hrvatske novinske agencije, lokalno stanovni┼ítvo veruje da su misteriozni krugovi direktno povezani sa misterioznim sferama i svjetlosnim objektima koji ─Źesto posje─çuju ovo podru─Źje.

Postoje izve┼ítaji iz 1997. godine u kojima je lokalnoj policiji javljeno da su se svjetle─çe sfere pojavile u moru. Ovaj fenomen nikada nije obja┼ínjen i niko ne zna kako su te sfere nastale i ─Źemu slu┼że.

Hrvatska vojska je negirala bilo kakvu povezanost sa ovim misterioznim krugovima.
 

 
(webtribune.rs,youtube/uredio:nsp)

Filed under: Featured, TEORIJE ZAVJERE · Tags: , , , , , , , , , , , , , ,