Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » Illuminati, Masoni » OSTVARENA ZAPOVIJED: ‘Demoralizirajte muškarce, žene, mlade, neka piju pokvarenost sa svih pet čula, a Crkva će se ugasiti sama od sebe!’

OSTVARENA ZAPOVIJED: ‘Demoralizirajte muškarce, žene, mlade, neka piju pokvarenost sa svih pet čula, a Crkva će se ugasiti sama od sebe!’

ILLUMINATI-masoni

Predsjednici svi do jednog članovi mračnih klubova sastaju se u mračnim sobicama i tamo trljajući ruke i oblizujući usne dogovaraju kako će nas “riješiti” otrovati, porobiti, čipirati, uzeti nam slobodu

Realiziran je glavni plan masonerije ispisan u u knjizi – “Masonerija, intrigirajuća tajnovitost”, autora A. De Lessusa, koja glasi “Pokvarite srca, jer to je najuspješnije oruđe protiv Crkve! Demolizirajte muškarce, žene mlade neka piju pokvarenost sa svih pet čula, a Crkva će se ugasiti sama od sebe!”

Svijetom vlada masonerija. To se zna, iako se pravi da se ne zna. Iako se o tome šuti prisilno jer masoni su opasni, oni su okultni i stvarni i iz sjene kroje društveni i politički svijet, osvećuju se, napadaju, ušutkavaju, prisilno zatvaraju. O njima se ne smije razgovarati, o njima se mora šutjeti inače lete glave.

Svi smo dužni promatrati piramide koje iskaču iz svake paštete, pentagrame, njihova božanstva, zvijeri, demone koje vrište sa svakog koraka. Svi smo dužni šutjeti na grijeh, na zlo, na rastakanje društva. Dužni smo se pokriti po glavi i ignorirati masonske podvale, potope čitavih generacija.

Dužni smo trpjeti odobravanje zločina, izopačenosti. Dužni smo tolerirati sve što je neprirodno, ali dužni smo i o tome šutjeti. Jer tko progovori, gotov je. Nema, ga. Samo nestane. I nikome ništa. Predstavnici masonskih loža svuda su oko nas, u politici na svim strateškim pozicijama, kroje naše društvo u cijelini. Velike lože i njihovi maestri zabrijali da su bogovi i kreću na krojenje svojeg svijeta. Predsjednici svi do jednog članovi mračnih klubova sastaju se u mračnim sobicama i tamo trljajući ruke i oblizujući usne dogovaraju kako će nas “riješiti” otrovati, porobiti, čipirati, uzeti nam slobodu.

Svi političari ponašaju se kao lutke instrumentalnih tipova s vrha piramide. Ništa oni ne znaju, ali kvare i samo kvare, a ako ih upitamo, zašto nas krvare i uništavaju kao papagaji ponavljaju: “Nismo mi, to su oni prije nas! ” Kao da su ih naučili da to govore, isprogramirali, iskrojili. A robovi rade, ubijaju se i šute, trpe. Što će drugo.

Iako nas procjepljuju živom mi stojimo u redu za cjepiva. Iako nam je hrana otrovna, polomimo se kako bi smo si priuštili taj otrov. Gledamo na svoje oči kako nas praše, kako truju zrak, vodu, zemlju, ali i dalje ponavljamo: Ne, to nije istina! Zbog istine gube se glave, kao što ju je izgubio glavni istražitelj na slučaju Charlie Hebdo, ili stotine znanstvenika koji su naletjeli na istinu, slučajno. Nevini završavaju u ludnicama, a ludi na ulicama. I nikome ništa.

Žalili smo se i UN-u, a kad ono, svo zlo od tamo krenulo. Pomoć ne pristiže, znamo i zašto. I što sad? Dopustit ćemo masoneriji da vlada? Pa neka vlada i tako nitko ne vjeruje da ona postoji, da se bori protiv katolika, vjernika, Crkve. Da se bori protiv moralnosti, savijesti, dobra i čistoće – protiv Isus Krista. I tako nitko ne osvješćuje da smo u ratu, zbiljskom ratu, duhovnom i svjetovnom i da je potrebno preobraćenje čitavog naroda kako bi smo pobijedili.

Vrlo zanimljiv tekst napisao je svećenik M. Piotrowski iz Poljske, a riječ je o masoneriji koja kroz cijelu svoju povijest djeluje kao svojevrsna Anticrkva. Mnogi masoneriju doživljavaju kao svojevrsnu organizaciju, možda religiju, no rijetko se shvaća da masonerija sustavno i izravno napada vjeru i Katoličku crkvu i to zato što masonerija zna da joj je Crkva najveća prepreka koju moraju uništiti kako bi došli do ljudskih duša zaštićenih Duhom Svetim. “Sve se više ljudi nerado ili s mržnjom odnosi prema Crkvi, Evanđelju, papi, svećenicima kao i cijelom izvrsnom dostignuću judeo-kršćanske kulture piše Piotrowski dodajući kako je riječ o instaliranoj pobuni protiv Boga. Izraz te organizirane pobune čovjeka i protiv Boga, objavljenog u Isusu Kristu je, između ostaloga, skriveno djelovanje masonerije. Masoni odbacuju postojanje osobnog Boga, kao i mogućnost Objave.

Masonerija tvrdi to da je čovjek samodostatan centra svijeta, dakle – nije im potreban nikakav Bog. Od samog početka svojeg postojanja, krugovi vladajućih masona smatraju svojom osnovnom zadaćom borbu s Katoličkom crkvom i njezinim naučavanjem. To treba biti borba na život i smrt, čak do potpunog uništenja. Evo nekoliko citata koji to dokazuju: “Mi moramo u potpunosti srušiti i pobijediti katolicizam!”, piše u biltenu francuske lože Velikog Istoka Francuske iz 1895.

“Prije svega, mora biti uništena religija”, izgovoreno je na Slobodnozidarskom kongresu, u Parizu, 1900. godine.

“Među protivnicima, koje moramo iskorijeniti, klericizam ostaje najopasniji”, rekao je Brat Brenier, predsjednik Savjeta Velikog Istoka Francuske

Borba započeta između katolicizma i masonerije je borba za život ili smrt”, piše u Memorandumu Najvišeg Savijeta Velikog Istoka Francuske, br. 85, str. 48.

Na samom početku masonerija je sebe nazvala Anticrkvom, sada ipak iz taktičkih razloga, više tako ne čini. “Ne dozvoljavajte govoriti braćo moja da je slobodno zidarstvo Anticrkva.. Zapravo, slobodno zidarstvo se smatra Supercrkvom koja će povezati sve druge crkve”, objavljeno je u glasilu masonerije pod nazivom Symbolisme, 1962. godine.

“Slobodno zidarstvo je dakle religija bez Boga koja treba zavladati u cijelome svijetu. Obilježava ju se kao religiju sveopćeg bratstva, razuma, napredovanja, slobode i božanske ljudskosti. Najveća zapreka za masoneriju na putu ovladavanja ljudskim umom je Katolička crkva. Zato masonerija iskorištava svakojaka djelovanja za borbu protiv Crkve.

Danas jasno vidimo utjecaj masonerije u međunarodnim financijskim krugovima, u sredinama koje stvaraju javno mnijenje, u parlamentima, u prosvjeti i odgoju”, hrabro piše Piotrowski dodajući kako je najopasnije oruđe u njihovim rukama novinarstvo, radio i televizija, preko kojih masonerija formira načine ponašanja, mišljenja i neki novi mentalit društva.

Rukovodeći centri masonerije vode točno programiranu manipulaciju ljudskim umovima, zato da pobude u njima nepouzdanje, odbojnost ili mržnju prema moralnom autoritetu Crkve. U svojim nastojanjima na uništavanju kršćanstva, masonerija propagira jednu veliku svjetsku vladu preko sredstava masovnog informiranja, ali i potpunu moralnu slobodu, uništavajući granice dobra i zla.

Na taj način realiziran je glavni plan masonerije ispisan u u knjizi – “Masonerija, intrigirajuća tajnovitost”, autora A. De Lessusa, koja glasi “Pokvarite srca, jer to je najuspješnije oruđe protiv Crkve! Demolizirajte muškarce, žene mlade neka piju pokvarenost sa svih pet čula, a Crkva će se ugasiti sama od sebe!”

Umjesto Boga masonerija predlaže kult seksualne raskalašenosti, kult golotinje, vječne mladosti. Sotonine sluge dobro znaju da demoralizacija uništava u čovjeku osjetljivost na Božju milost. Isus nam je objavio da je sotonina strategija laž, da on smjera na taj način uništiti čovjeka i ljudskost.

Najopasnije u tom napadu protiv vrijednosti kršćanske moralnosti je to što je usmjeren na kvarenje djece i mladeži koja se zapravo ne zna braniti protiv profesionalne propagande potpune “moralne slobode”. Masonerija propagira i podupire raskide brakova kao i abortuse, vodi dobro promišljenu antiobiteljsku politiku, tvrdeći da je neraskidiv i trajan brak nije u skladu s prirodom. A vjernost supružnika i obiteljske obveze da su nepotrebne i suvišne u ljudskom životu.

Uz to masonerija koristi medije i svu svjetsku mrežu kako bi u svakom trenutku mogla oblatiti Katoličku crkvu ili budne pojedince na zlonamjeran način, podvalama, lažima, obezvrijeđujući istinu, jasan je Piotrowski, koji zlo, za razliku od mnogih koji šute i odobravaju naziva pravim imenom, ne boji se i ne skriva izreći da iza svega ovoga stoji diabolo, rastakač ljudske svijesti, rastakač i djelitelj svijeta koji živi ne od našeg prozivanja, već od straha koji nam je instaliran već pri rođenju i kojeg možemo pobijediti samo i isključivo preobraćenjem, sakramentima, molitvom i nešutnjom jer šutnja je znak odobravanja – jedino ako možda ne želimo da nama katolicima vlada masonerija.
 
 
(dnevno/uredio:nsp)

Filed under: Illuminati, Masoni · Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,