Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » Illuminati, Masoni » OSTVARENA ZAPOVIJED: ‘Demoralizirajte mu┼íkarce, ┼żene, mlade, neka piju pokvarenost sa svih pet ─Źula, a Crkva ─çe se ugasiti sama od sebe!’

OSTVARENA ZAPOVIJED: ‘Demoralizirajte mu┼íkarce, ┼żene, mlade, neka piju pokvarenost sa svih pet ─Źula, a Crkva ─çe se ugasiti sama od sebe!’

ILLUMINATI-masoni

Predsjednici svi do jednog ─Źlanovi mra─Źnih klubova sastaju se u mra─Źnim sobicama i tamo trljaju─çi ruke i oblizuju─çi usne dogovaraju kako ─çe nas “rije┼íiti” otrovati, porobiti, ─Źipirati, uzeti nam slobodu

Realiziran je glavni plan masonerije ispisan u u knjizi – “Masonerija, intrigiraju─ça tajnovitost”, autora A. De Lessusa, koja glasi “Pokvarite srca, jer to je najuspje┼ínije oru─Ĺe protiv Crkve! Demolizirajte mu┼íkarce, ┼żene mlade neka piju pokvarenost sa svih pet ─Źula, a Crkva ─çe se ugasiti sama od sebe!”

Svijetom vlada masonerija. To se zna, iako se pravi da se ne zna. Iako se o tome ┼íuti prisilno jer masoni su opasni, oni su okultni i stvarni i iz sjene kroje dru┼ítveni i politi─Źki svijet, osve─çuju se, napadaju, u┼íutkavaju, prisilno zatvaraju. O njima se ne smije razgovarati, o njima se mora ┼íutjeti ina─Źe lete glave.

Svi smo du┼żni promatrati piramide koje iska─Źu iz svake pa┼ítete, pentagrame, njihova bo┼żanstva, zvijeri, demone koje vri┼íte sa svakog koraka. Svi smo du┼żni ┼íutjeti na grijeh, na zlo, na rastakanje dru┼ítva. Du┼żni smo se pokriti po glavi i ignorirati masonske podvale, potope ─Źitavih generacija.

Du┼żni smo trpjeti odobravanje zlo─Źina, izopa─Źenosti. Du┼żni smo tolerirati sve ┼íto je neprirodno, ali du┼żni smo i o tome ┼íutjeti. Jer tko progovori, gotov je. Nema, ga. Samo nestane. I nikome ni┼íta. Predstavnici masonskih lo┼ża svuda su oko nas, u politici na svim strate┼íkim pozicijama, kroje na┼íe dru┼ítvo u cijelini. Velike lo┼że i njihovi maestri zabrijali da su bogovi i kre─çu na krojenje svojeg svijeta. Predsjednici svi do jednog ─Źlanovi mra─Źnih klubova sastaju se u mra─Źnim sobicama i tamo trljaju─çi ruke i oblizuju─çi usne dogovaraju kako ─çe nas “rije┼íiti” otrovati, porobiti, ─Źipirati, uzeti nam slobodu.

Svi politi─Źari pona┼íaju se kao lutke instrumentalnih tipova s vrha piramide. Ni┼íta oni ne znaju, ali kvare i samo kvare, a ako ih upitamo, za┼íto nas krvare i uni┼ítavaju kao papagaji ponavljaju: “Nismo mi, to su oni prije nas! ” Kao da su ih nau─Źili da to govore, isprogramirali, iskrojili. A robovi rade, ubijaju se i ┼íute, trpe. ┼áto ─çe drugo.

Iako nas procjepljuju ┼żivom mi stojimo u redu za cjepiva. Iako nam je hrana otrovna, polomimo se kako bi smo si priu┼ítili taj otrov. Gledamo na svoje o─Źi kako nas pra┼íe, kako truju zrak, vodu, zemlju, ali i dalje ponavljamo: Ne, to nije istina! Zbog istine gube se glave, kao ┼íto ju je izgubio glavni istra┼żitelj na slu─Źaju Charlie Hebdo, ili stotine znanstvenika koji su naletjeli na istinu, slu─Źajno. Nevini zavr┼íavaju u ludnicama, a ludi na ulicama. I nikome ni┼íta.

┼Żalili smo se i UN-u, a kad ono, svo zlo od tamo krenulo. Pomo─ç ne pristi┼że, znamo i za┼íto. I ┼íto sad? Dopustit ─çemo masoneriji da vlada? Pa neka vlada i tako nitko ne vjeruje da ona postoji, da se bori protiv katolika, vjernika, Crkve. Da se bori protiv moralnosti, savijesti, dobra i ─Źisto─çe – protiv Isus Krista. I tako nitko ne osvje┼í─çuje da smo u ratu, zbiljskom ratu, duhovnom i svjetovnom i da je potrebno preobra─çenje ─Źitavog naroda kako bi smo pobijedili.

Vrlo zanimljiv tekst napisao je sve─çenik M. Piotrowski iz Poljske, a rije─Ź je o masoneriji koja kroz cijelu svoju povijest djeluje kao svojevrsna Anticrkva. Mnogi masoneriju do┼żivljavaju kao svojevrsnu organizaciju, mo┼żda religiju, no rijetko se shva─ça da masonerija sustavno i izravno napada vjeru i Katoli─Źku crkvu i to zato ┼íto masonerija zna da joj je Crkva najve─ça prepreka koju moraju uni┼ítiti kako bi do┼íli do ljudskih du┼ía za┼íti─çenih Duhom Svetim. “Sve se vi┼íe ljudi nerado ili s mr┼żnjom odnosi prema Crkvi, Evan─Ĺelju, papi, sve─çenicima kao i cijelom izvrsnom dostignu─çu judeo-kr┼í─çanske kulture pi┼íe Piotrowski dodaju─çi kako je rije─Ź o instaliranoj pobuni protiv Boga. Izraz te organizirane pobune ─Źovjeka i protiv Boga, objavljenog u Isusu Kristu je, izme─Ĺu ostaloga, skriveno djelovanje masonerije. Masoni odbacuju postojanje osobnog Boga, kao i mogu─çnost Objave.

Masonerija tvrdi to da je ─Źovjek samodostatan centra svijeta, dakle ÔÇô nije im potreban nikakav Bog. Od samog po─Źetka svojeg postojanja, krugovi vladaju─çih masona smatraju svojom osnovnom zada─çom borbu s Katoli─Źkom crkvom i njezinim nau─Źavanjem. To treba biti borba na ┼żivot i smrt, ─Źak do potpunog uni┼ítenja. Evo nekoliko citata koji to dokazuju: “Mi moramo u potpunosti sru┼íiti i pobijediti katolicizam!”, pi┼íe u biltenu francuske lo┼że Velikog Istoka Francuske iz 1895.


“Prije svega, mora biti uni┼ítena religija”, izgovoreno je na Slobodnozidarskom kongresu, u Parizu, 1900. godine.

“Me─Ĺu protivnicima, koje moramo iskorijeniti, klericizam ostaje najopasniji”, rekao je Brat Brenier, predsjednik Savjeta Velikog Istoka Francuske

Borba zapo─Źeta izme─Ĺu katolicizma i masonerije je borba za ┼żivot ili smrt”, pi┼íe u Memorandumu Najvi┼íeg Savijeta Velikog Istoka Francuske, br. 85, str. 48.

Na samom po─Źetku masonerija je sebe nazvala Anticrkvom, sada ipak iz takti─Źkih razloga, vi┼íe tako ne ─Źini. “Ne dozvoljavajte govoriti bra─ço moja da je slobodno zidarstvo Anticrkva.. Zapravo, slobodno zidarstvo se smatra Supercrkvom koja ─çe povezati sve druge crkve”, objavljeno je u glasilu masonerije pod nazivom Symbolisme, 1962. godine.

“Slobodno zidarstvo je dakle religija bez Boga koja treba zavladati u cijelome svijetu. Obilje┼żava ju se kao religiju sveop─çeg bratstva, razuma, napredovanja, slobode i bo┼żanske ljudskosti. Najve─ça zapreka za masoneriju na putu ovladavanja ljudskim umom je Katoli─Źka crkva. Zato masonerija iskori┼ítava svakojaka djelovanja za borbu protiv Crkve.

Danas jasno vidimo utjecaj masonerije u me─Ĺunarodnim financijskim krugovima, u sredinama koje stvaraju javno mnijenje, u parlamentima, u prosvjeti i odgoju”, hrabro pi┼íe Piotrowski dodaju─çi kako je najopasnije oru─Ĺe u njihovim rukama novinarstvo, radio i televizija, preko kojih masonerija formira na─Źine pona┼íanja, mi┼íljenja i neki novi mentalit dru┼ítva.

Rukovode─çi centri masonerije vode to─Źno programiranu manipulaciju ljudskim umovima, zato da pobude u njima nepouzdanje, odbojnost ili mr┼żnju prema moralnom autoritetu Crkve. U svojim nastojanjima na uni┼ítavanju kr┼í─çanstva, masonerija propagira jednu veliku svjetsku vladu preko sredstava masovnog informiranja, ali i potpunu moralnu slobodu, uni┼ítavaju─çi granice dobra i zla.

Na taj na─Źin realiziran je glavni plan masonerije ispisan u u knjizi – “Masonerija, intrigiraju─ça tajnovitost”, autora A. De Lessusa, koja glasi “Pokvarite srca, jer to je najuspje┼ínije oru─Ĺe protiv Crkve! Demolizirajte mu┼íkarce, ┼żene mlade neka piju pokvarenost sa svih pet ─Źula, a Crkva ─çe se ugasiti sama od sebe!”

Umjesto Boga masonerija predla┼że kult seksualne raskala┼íenosti, kult golotinje, vje─Źne mladosti. Sotonine sluge dobro znaju da demoralizacija uni┼ítava u ─Źovjeku osjetljivost na Bo┼żju milost. Isus nam je objavio da je sotonina strategija la┼ż, da on smjera na taj na─Źin uni┼ítiti ─Źovjeka i ljudskost.

Najopasnije u tom napadu protiv vrijednosti kr┼í─çanske moralnosti je to ┼íto je usmjeren na kvarenje djece i mlade┼żi koja se zapravo ne zna braniti protiv profesionalne propagande potpune “moralne slobode”. Masonerija propagira i podupire raskide brakova kao i abortuse, vodi dobro promi┼íljenu antiobiteljsku politiku, tvrde─çi da je neraskidiv i trajan brak nije u skladu s prirodom. A vjernost supru┼żnika i obiteljske obveze da su nepotrebne i suvi┼íne u ljudskom ┼żivotu.

Uz to masonerija koristi medije i svu svjetsku mre┼żu kako bi u svakom trenutku mogla oblatiti Katoli─Źku crkvu ili budne pojedince na zlonamjeran na─Źin, podvalama, la┼żima, obezvrije─Ĺuju─çi istinu, jasan je Piotrowski, koji zlo, za razliku od mnogih koji ┼íute i odobravaju naziva pravim imenom, ne boji se i ne skriva izre─çi da iza svega ovoga stoji diabolo, rastaka─Ź ljudske svijesti, rastaka─Ź i djelitelj svijeta koji ┼żivi ne od na┼íeg prozivanja, ve─ç od straha koji nam je instaliran ve─ç pri ro─Ĺenju i kojeg mo┼żemo pobijediti samo i isklju─Źivo preobra─çenjem, sakramentima, molitvom i ne┼íutnjom jer ┼íutnja je znak odobravanja – jedino ako mo┼żda ne ┼żelimo da nama katolicima vlada masonerija.
 
 
(dnevno/uredio:nsp)

Filed under: Illuminati, Masoni · Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,