Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI, SVIJET U RATU » FOX NEWS: Mi smo u ratu!

FOX NEWS: Mi smo u ratu!

fox-news-rat-terorizamUkoliko ne znate kako izgleda reakcija na napad Charlie Hebdo u Parizu, u programu jedne od najvećih američkih televizijskih kuća, pogledajte kako to oni rade

“Moramo ih ubiti! Moramo ih UBITI! Radikalni muslimanski ubijaju nas.

Ti si u opasnosti, ja sam u opasnosti, MI SMO U RATU, i ovo neće prestati!

Nakon ovotjednog grubog terorističkog napada u Francuskoj, nadam se da je svatko to shvatio.

I postoji samo jedno način i sredstvo kojim se može zaustaviti ovaj rat, a to su muslimani.

Naš je posao da naoružamo te muslimane do zuba, da im damo sve čime će istrijebiti te islamske fanatike.

Neka oni odrade posao. Neka oni to dobiju, a kada to oni odrade, naš je posao da samo okrenemo glavu u drugom smijeru.

Vrijeme je da ovo završimo, i prestanemo slati američke dolare u bilo koju arapsku zemlju, koja ne podupire ovu misiju.

Pakistan, kao takav je na vrhu liste.

Prisiliti arapske nacije da odluče, DA LI SU SA NAMA, ILI PROTIV NAS!

I prestanite sa tim besmislicama oko nuklearnih pregovora. Oni (muslimani iz arapskih zemalja?) ne funkcioniraju na naš način.

Ne možete pregovarati s njima, ne možete posredovati s njima, ne možete trgovati s njima, ne možete čak biti ni razuman s tim ljudima.

Egipatski predsjednik al Sisi, musliman, u zemlji koja ima 85% stanovništva muslimana, se riješio ovih muslimanskih fanatika.

On je izbacio je teroriste Hamasa, i uhitio muslimansko bratstvo, majku svih terorističkih organizacija.

I ironično, samo nekoliko dana prije napada na Charlie Hebdo u Parizu, taj isti predsjednik al SISI je pozvao na religijsku revoluciju i na istrijebljenje nasilnih Džihadista.

On se pozvao na Organizaciju IMAN, i na religijski establišment koji bi trebali voditi rat protiv ekstremista, te čitav svijet čeka na njihov potez.”
 

 

Vlasnik FOX NEWS medijske kuće čiji je ovo video je Rupert Murdoch, član Bilderberg grupe i Komiteta 300

Rupert Murdoch (Melbourne, 11. ožujka 1931.) australsko-američki je medijski magnat. Izgradnjom News Corp. stvorio je jedan od najvećih svjetskih medijskih koncerna koji ima oko 800 tvrtki u više od 50 zemalja. News Corp. se bavi proizvodnjom filmova za televiziju i kino, upravljanjem televizijskim postajama, izdavanjem novina i ilustriranjem časopisa i knjiga, itd. Murdochova poduzetnička strategija je težnja prema globalizaciji i pokrivanju svih tržišta koja obećavaju dobit.

Murdoch 1952. godine od oca nasljeđuje 2 novine. 1958. se ukljućuje u televizijski posao. Tijekom šesdesetih godina ulagao je u Veliku Britaniju, Hong Kong i Novi Zeland. U Velikoj Britaniji Murdoch kupuje popularne tabloide Sunday, The News of the World i The Sun.

U ranim sedamdesetima kupuje prve novine u SAD-u. Ubrzo dobiva američko državljanstvo, te ulazi na američko televizijsko tržište. Kupuje televizijski lanac Metromedia i započinje izgradnju televizijske mreže FOX.

1990. osniva STAR TV u Hong Kongu, koja postaje vodeća satelitska tv postaja od preko 50 kanala, koja dopire do više od 300 milijuna gledatelja širom Azije. 2005. Murdoch kupuje Intermix Media, vlasnika popularne društvene mreže My Space.

Rupert Murdoch je član i Bilderberške skupine s članstvom koju predstavljaju puno svjetskih moćnika, uglavnom iz Amerike, Kanade i zapadne Europe s poznatim imenima kao što su David Rockefeller, Henry Kissinger, Bill Clinton, Gordon Brown, Angela Merkel, Alan Greenspan, Ben Bernanke, Larry Summers, Tim Geithner, Lloyd Blankfein, George Soros, Donald Rumsfeld, Rupert Murdoch, ostali šefovi država, utjecajni senatori, kongresmeni i parlamentarci, Pentagonski i NATO-visoki činovi, članovi europskih kraljevskih obitelji, odabranih medijskih figura, .. itd.

Rupert Murdoch je član i KOMITETA 300 (klikni na link za spisak članova)
 
 
(wikipedia,youtube.com/uredio i preveo:nsp)
 
 
[button_icon icon="asterisk" url="http://www.novi-svjetski-poredak.com/?p=19728"] PRETHODNI ČLANAK [/button_icon]
[facebook]

Filed under: MEDIJI, SVIJET U RATU · Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,