Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI, SVIJET U RATU » FOX NEWS: Mi smo u ratu!

FOX NEWS: Mi smo u ratu!

fox-news-rat-terorizamUkoliko ne znate kako izgleda reakcija na napad Charlie Hebdo u Parizu, u programu jedne od najve─çih ameri─Źkih televizijskih ku─ça, pogledajte kako to oni rade

“Moramo ih ubiti! Moramo ih UBITI! Radikalni muslimanski ubijaju nas.

Ti si u opasnosti, ja sam u opasnosti, MI SMO U RATU, i ovo ne─çe prestati!

Nakon ovotjednog grubog teroristi─Źkog napada u Francuskoj, nadam se da je svatko to shvatio.

I postoji samo jedno na─Źin i sredstvo kojim se mo┼że zaustaviti ovaj rat, a to su muslimani.

Na┼í je posao da naoru┼żamo te muslimane do zuba, da im damo sve ─Źime ─çe istrijebiti te islamske fanatike.

Neka oni odrade posao. Neka oni to dobiju, a kada to oni odrade, naš je posao da samo okrenemo glavu u drugom smijeru.

Vrijeme je da ovo zavr┼íimo, i prestanemo slati ameri─Źke dolare u bilo koju arapsku zemlju, koja ne podupire ovu misiju.

Pakistan, kao takav je na vrhu liste.

Prisiliti arapske nacije da odlu─Źe, DA LI SU SA NAMA, ILI PROTIV NAS!

I prestanite sa tim besmislicama oko nuklearnih pregovora. Oni (muslimani iz arapskih zemalja?) ne funkcioniraju na na┼í na─Źin.

Ne mo┼żete pregovarati s njima, ne mo┼żete posredovati s njima, ne mo┼żete trgovati s njima, ne mo┼żete ─Źak biti ni razuman s tim ljudima.

Egipatski predsjednik al Sisi, musliman, u zemlji koja ima 85% stanovništva muslimana, se riješio ovih muslimanskih fanatika.

On je izbacio je teroriste Hamasa, i uhitio muslimansko bratstvo, majku svih teroristi─Źkih organizacija.

I ironi─Źno, samo nekoliko dana prije napada na Charlie Hebdo u Parizu, taj isti predsjednik al SISI je pozvao na religijsku revoluciju i na istrijebljenje nasilnih D┼żihadista.

On se pozvao na Organizaciju IMAN, i na religijski establi┼íment koji bi trebali voditi rat protiv ekstremista, te ─Źitav svijet ─Źeka na njihov potez.”
 

 

Vlasnik FOX NEWS medijske ku─çe ─Źiji je ovo video je Rupert Murdoch, ─Źlan Bilderberg grupe i Komiteta 300

Rupert Murdoch (Melbourne, 11. o┼żujka 1931.) australsko-ameri─Źki je medijski magnat. Izgradnjom News Corp. stvorio je jedan od najve─çih svjetskih medijskih koncerna koji ima oko 800 tvrtki u vi┼íe od 50 zemalja. News Corp. se bavi proizvodnjom filmova za televiziju i kino, upravljanjem televizijskim postajama, izdavanjem novina i ilustriranjem ─Źasopisa i knjiga, itd. Murdochova poduzetni─Źka strategija je te┼żnja prema globalizaciji i pokrivanju svih tr┼żi┼íta koja obe─çavaju dobit.

Murdoch 1952. godine od oca naslje─Ĺuje 2 novine. 1958. se uklju─çuje u televizijski posao. Tijekom ┼íesdesetih godina ulagao je u Veliku Britaniju, Hong Kong i Novi Zeland. U Velikoj Britaniji Murdoch kupuje popularne tabloide Sunday, The News of the World i The Sun.

U ranim sedamdesetima kupuje prve novine u SAD-u. Ubrzo dobiva ameri─Źko dr┼żavljanstvo, te ulazi na ameri─Źko televizijsko tr┼żi┼íte. Kupuje televizijski lanac Metromedia i zapo─Źinje izgradnju televizijske mre┼że FOX.

1990. osniva STAR TV u Hong Kongu, koja postaje vode─ça satelitska tv postaja od preko 50 kanala, koja dopire do vi┼íe od 300 milijuna gledatelja ┼íirom Azije. 2005. Murdoch kupuje Intermix Media, vlasnika popularne dru┼ítvene mre┼że My Space.

Rupert Murdoch je ─Źlan i Bilderber┼íke skupine s ─Źlanstvom koju predstavljaju puno svjetskih mo─çnika, uglavnom iz Amerike, Kanade i zapadne Europe s poznatim imenima kao ┼íto su David Rockefeller, Henry Kissinger, Bill Clinton, Gordon Brown, Angela Merkel, Alan Greenspan, Ben Bernanke, Larry Summers, Tim Geithner, Lloyd Blankfein, George Soros, Donald Rumsfeld, Rupert Murdoch, ostali ┼íefovi dr┼żava, utjecajni senatori, kongresmeni i parlamentarci, Pentagonski i NATO-visoki ─Źinovi, ─Źlanovi europskih kraljevskih obitelji, odabranih medijskih figura, .. itd.

Rupert Murdoch je ─Źlan i KOMITETA 300 (klikni na link za spisak ─Źlanova)
 
 
(wikipedia,youtube.com/uredio i preveo:nsp)
 
 
PRETHODNI ─îLANAK
Share

Filed under: MEDIJI, SVIJET U RATU · Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,