Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » ZDRAVLJE I MEDICINA » ISTRAŽIVANJE: Cjepivom izazvano imunološko preopterećenje sada utječe na većinu djece, stvarajući pretilost i dijabetes

ISTRAŽIVANJE: Cjepivom izazvano imunološko preopterećenje sada utječe na većinu djece, stvarajući pretilost i dijabetes

cijepljenje-cjepivo-imunologijaImunitet je presudan za naše zdravlje. No, umjetni imunitet kojeg donose cjepiva može biti izuzetno štetan, pogotovo kada je imunološka reakcija prejaka.

Revolucionarna nova studija objavljena u časopisu Molecular and Genetic Medicine ističe posljedice ovog cjepivom izazvanog imunološkog preopterećenja, navodeći da većina djece danas pate od često oslabljenog stanja tijela.

Dr. J. Bart Classen, MD, imunolog s velikim znanjem na području štetnih posljedica cjepiva, nedavno je istraživao trenutnu epidemiju upalnih bolesti među djecom. Slučajevi dijabetesa tipa 1, dijabetesa tipa 2, metaboličkog sindroma, autoimunih bolesti, astme i alergija na hranu postojano rastu tijekom godina, što odgovara izravno s povećanjem broja cjepiva na službenom kalendaru cijepljenja za djecu.

To nije slučajnost, prema dr. Classenovom istraživanju, jer imuni odgovor kojeg generiraju cjepiva poznato je da uzrokuje upalu kod mnogih ljudi. Kad se previše cjepiva daju odjednom, ili u vrlo kratkom vremenskom razdoblju, tijelo može doživjeti imunološko preopterećenje koje rezultira upalnom reakcijom.

“Mi objavljujemo već godinama da cjepiva uzrokuju epidemiju upalnih bolesti, uključujući dijabetes, pretilost i autizam” kaže dr. Classen. “Međutim, broj cjepiva danih djeci je nastavio rasti do točke u kojoj smo postigli stanje imunološkog preopterećenja kod otprilike većine djece.”

Univerzalna cjepiva škode mnogoj djeci

Kao i sa dodavanjem standardne količine fluora u javnu vodoopskrbu, takav pristup univerzalnih cjepiva je problematičan za mnoge djece. Svako dijete je jedinstveno po sebi, što znači da je njegov ili njezin imunološki sustav također jedinstven. No, postavljeni rasporedi cijepljenja i doze temeljene na dobi, i ništa drugo se ne uzima od toga u obzir, i to završava bezbrojnim dječjim imunološkim reakcijama čije posljedice mogu biti i smrt.

Da bi cjepiva radila kako trebaju, kako je planirano, objašnjava dr. Classen, svaka doza cjepiva s obzirom na određenu dob mora stvoriti odgovarajući zaštitni imunološku reakciju kod onih s najslabijim imunološkim sustavom, i to kod najmanje 90 posto djece. No, u procesu, velik broj djece na kraju završi s pretjerano stimuliranim imunološkim sustavom.

“Proces iznova pretjeranog poticanja imunološkog sustava povećava rizik od upalnih bolesti kao što su autoimune bolesti, i alergija koje uzrokuju još više upala”, piše dr. Classen u svom radu. “Upale uzrokuju oslobađanje citokina koja može izazvati autoimune bolesti, ali se također stimulira proizvodnju kortizola, glavne negativne povratne sprega imunološkog sustava.”

Rast oboljelih od dijabetesa i pred-dijabetesa uzrokovano prekomjernom imunostimulacijom

Stalna proizvodnja kortizola kao odgovor na upalu koja je toliko problematična. Osobe koje pate od ovog često imaju tendenciju da razviju upalu povezanih bolesti poput dijabetesa tipa 2. Oni također imaju tendenciju da budu pretili i pate od raznih simptoma metaboličkih sindroma, pokazujući kako izazvani imunološki odgovor cjepivo može u konačnici potaknuti i niz drugih bolesti.

“Najbolji podaci pokazuju da su cjepivom izazvane kronična bolest sada velike magnitude i da se time minimiziraju gotovo svi prethodni rezultati trovanje ljudi, uključujući trovanja od spojeva kao što su azbest, niske doze zračenja, vode, pa čak i cigareta”, dodaje dr. Classen.

“Većina pacijenata uopće ne shvaća da oni pate od štetnih učinaka cjepiva. Još više zabrinjava da se pacijenti i / ili njihovi roditelji maltretiraju i optužuju za prakticiranje loše prehrane i premalo fizičke vježbe, što dovodi do razvoja pretilosti i dijabetesa, a zapravo oni pate od cjepivom izazvane pretilosti i dijabetesa.”
 
 
(preveo:mr.Alfred Bošković/nsp)

Filed under: ZDRAVLJE I MEDICINA · Tags: , , , , , , , , , , , , , ,