Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » Featured, Illuminati, Masoni, Novi Svjetski Poredak, TEORIJE ZAVJERE, VIJESTI IZ SVIJETA » SASTANAK U TAJNOSTI: Osnivač Otkriva Tajne Grupe Bilderberg

SASTANAK U TAJNOSTI: Osnivač Otkriva Tajne Grupe Bilderberg

Bilderberg-Grupa20 godina nakon što je osnovana Bilderberg grupa, njezin osnivač princ Bernhard objavio je svijetu njezine tajne. Danas je Bilderberg grupa još uvijek tajnovita organizacija kakva je bila od 1954 godine kada je osnovana.

U stvari, bivši predsjednik Sjedinjenih Američkih Država Gerald R. Ford 1965 godine otkrio je svoje misli o isključivosti Bilderberg grupe. Bivši predsjednik je izjavio: “vi ustvari ne pripadate organizaciji, nego dobivate pozivnicu od Princa”.

Nakon što je osnovana Bilderberg grupa, jedini svjetski način da se razumije što je organizacija, bilo je izvedeno iz selektivnog curenja informacija i  urotnika koji rado otkrivaju zabranjene informacije (kao što je popis sudionika na sastanku). Međutim, 20 godina nakon što je Bilderberg grupa osnovana, utemeljitelj Bilderberg grupe, princ Bernhard, objavio je svijetu unutarnji ustroj organizacije u novinama „The Argus-Press“.

Slijedi sažetak onoga što je osnivač princ Bernhard otkrio. Princ je pokrio širok raspon tema, uključujući i što je Bilderberška skupina, koja je svrha i koja su pravila koja reguliraju grupu.

PRAVILA BILDERBERG SASTANKA:

  1. Cilj konferencije bio je omogućiti uglednim osobama u svakom području priliku da govore slobodno bez ometanja znajući da će se njihove riječi i ideje ne analiziraju, nakon toga i ne komentiraju i kritiziraju u tisku.
  2. Svima sudionicima na sastancima Bilderberg grupe zajamčena je privatnost.
  3. Novinari ne smiju ući u hotel gdje se sastanci grupe održavaju.
  4. Sudionici koji budu uhvaćeni da komuniciraju s novinarima, neće biti pozvani natrag.
  5. Između 1954. (kada je grupa osnovana) i 1974 godine, u prosjeku je bilo pozvano 80 osoba da prisustvuju svakom sastanku.
  6. Do 1974 godine, a moguće i nakon toga, postojala je samo jedna tema o kojoj se raspravljalo na sastancima Bilderberg grupe. Tema je bila “izgledi za svijet Atlantika”
  7. Glavni govornici na sastancima grupe mogli su održati govor u trajanju od 10 minuta. Ostali sudionici su ograničeni na pet minuta po govoru.
  8. Sigurnost na svim sastancima grupe od najveće je važnosti. Tijekom susreta grupe, oni su praktički okruženi policijom za vrijeme trodnevne manifestacije.
  9. Osnivač princ Bernhard uvijek je pokušavao osigurati većinu od 50% u zastupljenosti na svakom sastanku.
  10. Bilo kakve bilješke ili službena dokumentacija trebaju biti napisane na američkom engleskom i francuskom jeziku.
  11. Kada je riječ o glasovanju, tko je glasovao i za što, nikada se ne bilježe.
  12. Princ Bernhard osobno je zatražio da Henry Kissinger prisustvuje sastancima grupe. Također, na sastanku 1974, David Rockefeller bio je u dežurstvu.
  13. Princ Bernhard očekuje da će ideje koje su se pojavile na sastancima grupe utjecati na unutarnji krug kojima pripadaju sudionici.

Ovaj kratki članak otkriva uvid o unutarnjem djelovanju Bilderberg grupe te ističe da još uvijek postoji dosta informacija koje ne znamo o organizaciji.
 

Kopija novina printanih u Argus-Press-u 21.lipnja 1974. godine.

Bilderberg-grupa-članak-masoni
 
 
izvor: politika.hr, activistpost.com.com/uredio: nsp
 
 
[button_icon icon="asterisk" url="http://www.novi-svjetski-poredak.com/?p=12446"] PRETHODNI ČLANAK [/button_icon]

Filed under: Featured, Illuminati, Masoni, Novi Svjetski Poredak, TEORIJE ZAVJERE, VIJESTI IZ SVIJETA · Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,