Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » Featured, Illuminati, Masoni, Novi Svjetski Poredak, TEORIJE ZAVJERE, VIJESTI IZ SVIJETA » SASTANAK U TAJNOSTI: Osniva─Ź Otkriva Tajne Grupe Bilderberg

SASTANAK U TAJNOSTI: Osniva─Ź Otkriva Tajne Grupe Bilderberg

Bilderberg-Grupa20 godina nakon ┼íto je osnovana Bilderberg grupa, njezin osniva─Ź princ Bernhard objavio je svijetu njezine tajne. Danas je Bilderberg grupa jo┼í uvijek tajnovita organizacija kakva je bila od 1954 godine kada je osnovana.

U stvari, biv┼íi predsjednik Sjedinjenih Ameri─Źkih Dr┼żava Gerald R. Ford 1965 godine otkrio je svoje misli o isklju─Źivosti Bilderberg grupe. Biv┼íi predsjednik je izjavio: “vi ustvari ne pripadate organizaciji, nego dobivate pozivnicu od Princa”.

Nakon ┼íto je osnovana Bilderberg grupa, jedini svjetski na─Źin da se razumije ┼íto je organizacija, bilo je izvedeno iz selektivnog curenja informacija i┬á urotnika koji rado otkrivaju zabranjene informacije (kao ┼íto je popis sudionika na sastanku). Me─Ĺutim, 20 godina nakon ┼íto je Bilderberg grupa osnovana, utemeljitelj Bilderberg grupe, princ Bernhard, objavio je svijetu unutarnji ustroj organizacije u novinama ÔÇ×The Argus-PressÔÇť.

Slijedi sa┼żetak onoga ┼íto je osniva─Ź princ Bernhard otkrio. Princ je pokrio ┼íirok raspon tema, uklju─Źuju─çi i ┼íto je Bilderber┼íka skupina, koja je svrha i koja su pravila koja reguliraju grupu.

PRAVILA BILDERBERG SASTANKA:

 1. Cilj konferencije bio je omogu─çiti uglednim osobama u svakom podru─Źju priliku da govore slobodno bez ometanja znaju─çi da ─çe se njihove rije─Źi i ideje ne analiziraju, nakon toga i ne komentiraju i kritiziraju u tisku.
 2. Svima sudionicima na sastancima Bilderberg grupe zajam─Źena je privatnost.
 3. Novinari ne smiju u─çi u hotel gdje se sastanci grupe odr┼żavaju.
 4. Sudionici koji budu uhva─çeni da komuniciraju s novinarima, ne─çe biti pozvani natrag.
 5. Izme─Ĺu 1954. (kada je grupa osnovana) i 1974 godine, u prosjeku je bilo pozvano 80 osoba da prisustvuju svakom sastanku.
 6. Do 1974 godine, a mogu─çe i nakon toga, postojala je samo jedna tema o kojoj se raspravljalo na sastancima Bilderberg grupe. Tema je bila “izgledi za svijet Atlantika”
 7. Glavni govornici na sastancima grupe mogli su odr┼żati govor u trajanju od 10 minuta. Ostali sudionici su ograni─Źeni na pet minuta po govoru.
 8. Sigurnost na svim sastancima grupe od najve─çe je va┼żnosti. Tijekom susreta grupe, oni su prakti─Źki okru┼żeni policijom za vrijeme trodnevne manifestacije.
 9. Osniva─Ź princ Bernhard uvijek je poku┼íavao osigurati ve─çinu od 50% u zastupljenosti na svakom sastanku.
 10. Bilo kakve bilje┼íke ili slu┼żbena dokumentacija trebaju biti napisane na ameri─Źkom engleskom i francuskom jeziku.
 11. Kada je rije─Ź o glasovanju, tko je glasovao i za ┼íto, nikada se ne bilje┼że.
 12. Princ Bernhard osobno je zatra┼żio da Henry Kissinger prisustvuje sastancima grupe. Tako─Ĺer, na sastanku 1974, David Rockefeller bio je u de┼żurstvu.
 13. Princ Bernhard o─Źekuje da ─çe ideje koje su se pojavile na sastancima grupe utjecati na unutarnji krug kojima pripadaju sudionici.

Ovaj kratki ─Źlanak otkriva uvid o unutarnjem djelovanju Bilderberg grupe te isti─Źe da jo┼í uvijek postoji dosta informacija koje ne znamo o organizaciji.
 

Kopija novina printanih u Argus-Press-u 21.lipnja 1974. godine.

Bilderberg-grupa-─Źlanak-masoni
 
 
izvor: politika.hr, activistpost.com.com/uredio: nsp
 
 
[button_icon icon="asterisk" url="http://www.novi-svjetski-poredak.com/?p=12446"] PRETHODNI ─îLANAK [/button_icon]

Filed under: Featured, Illuminati, Masoni, Novi Svjetski Poredak, TEORIJE ZAVJERE, VIJESTI IZ SVIJETA · Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,