Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » Featured, UPOZORENJE HRANA !, VIJESTI IZ SVIJETA, ZDRAVLJE I MEDICINA » HRANA JE VAŽNA. Mi smo ono što jedemo!

HRANA JE VAŽNA. Mi smo ono što jedemo!

hrana-koža-jedenje-FBSvakih 35 dana, vaša koža se zamjenjuje. Vaša jetra, oko mjesec dana. Vaše tijelo stvara nove stanice iz hrane koju jedemo. Ono što jedete doslovno postaješ TI. Imate izbor da birate od čega ćete biti napravljeni. Vi ste ono što jedete!

To je poruka utemeljitelja moderne medicine koja je odjeknula u ovom hrabrom novom dokumentarnom filmu kojeg su vam omogućili producent-redatelj Jamesa Colquhoun i Laurentine ten Bosch. “Hrana je važna” je udarajući, brzi pogled na naše sadašnje stanje zdravlja.

Unatoč milijardama dolara financiranja i istraživanja novih tzv. lijekova, mi i dalje patimo od mnoštvo kroničnih bolesti i i svakodnevnih tegoba. Krpanje pre-zatrovanog i pre-popustljivog stanovništva sa mnoštvom toksičnih terapija i hranom oskudnih nutrijenata definitivno ne pomaže situaciji.

U osobnomj potrazi za otkrivenjem James & Laurentine zajedno sa filmskom ekipom, urednicima i producentskim ekspertom Enzo Tedeschi-em su postavili neovisnost misije da otkriju zdravu istinu. Filmaši su intervjuirali nekoliko svjetskih čelnika u prehrani i prirodnom liječenju koji tvrde da ne samo da mi štetimo našem tijelu s nepravilnom prehranom, ali pravilna prehrana, dodaci i detoksikacija se mogu koristiti za liječenje kroničnih bolesti i smrtonosnih bolesti kao što je rak .

“Hrana je važna” nastoji otkriti posao bolesti i istovremeno istražiti sigurno, jeftino i učinkovito korištenje prehrane i dodataka prehrani za sprečavanje i često preokretanje temeljnih uzroka aspekata bolesti. S premisom koju nosi ovaj film: pristup čvrstim informacijama pomaže ljudima da uvijek naprave bolji izbor za njihovo zdravlje. ‘Hrana je važna” dvojac je neovisno financirao film od početka do kraja, kako bi bio i dalje nepristran što je više moguće, pružajući jasanu i sažetu poruku svijetu. Hrana je važna.

Aspartam, se koristi u više od 6000 proizvoda kao umjetno sladilo, i on je otrovna tvar koja predstavlja ozbiljne rizike za javno zdravstvo.Međutim, javnost ne može biti svjestna koliko smrtonosna ova zamjena za šećer može biti.

aspartam rak neuroniAspartam stvara vrlo veliku ovisnost. On uzrokuje stvarne želju za tim toksinom. Mnogi smatraju da oni ne mogu prestati koristiti proizvod zbog teških simptoma odvikavanja. To može utjecati na imunološki sustav i izravno je povezano s rakom. Aspartam je ekscitotoksin (neki ga nazivaju neurotoksin) koji stimulira rekciju ljudske stanice na zaslađivač koji zapravo ne sadrži nikakvu slatkoću. Ekscitotoksini su dokazani da stvaraju rast tumora i metastaza. Ovaj proces hrani stanice raka.

Aspartamska kiselina, također poznat kao aspartat, djeluje kao neurotransmiter u mozgu. On olakšava prijenos informacija od neurona do neurona. Prevelike količine aspartata u vašem mozgu ubija neurone dopuštajući invaziju ogromnie količine kalcija u stanice. Taj priliv generira ekstremne razine slobodnih radikala koji ubijaju stanice. Šteta neuronske stanice je uzrokovana neopravdanim korištenjem aspartata. To je razlog zašto su označeni kao “ekscitotoksini”. Oni “uzbuđuju” ili pobuđuju neuronske stanice do smrti.
 
*stisnite dolje desno “Titlovi” radi prijevoda ili stisnite “kotačić” i odaberite “Prijevod titla”*

 
NoviSvjetskiPoredak.com

Filed under: Featured, UPOZORENJE HRANA !, VIJESTI IZ SVIJETA, ZDRAVLJE I MEDICINA · Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,