Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » Featured, Illuminati, Masoni, NOVAC, Novi Svjetski Poredak, TEORIJE ZAVJERE, VIJESTI IZ SVIJETA » FED i Bank of England nikad neće vratiti tuđe zlato?!

FED i Bank of England nikad neće vratiti tuđe zlato?!

umjetno-zlato-fort-knoxVENECUELA, NJEMAČKA I EKVADOR OD Amerikanaca i Britanaca VEĆ TRAŽE SVOJE ZLATO, A TO SE MOŽE PRETVORITI U PRAVU MEĐUNARODNU DRAMU

• Gerald Celente je već postavio ključna pitanja: “Ne radi se samo o Njemačkoj (čije zlato je nestalo). Radi se o SAD, o svim zemljama. Nitko ne zna što se nalazi u Fort Knox-u. Ne puštaju nikoga unutra. Gdje je zlato otpremljeno u SAD? Kako to da ne možemo ući u Fort Knox? Kako to da vlasnici ne mogu pregledati svoje zlato?

• Egon von Grenz, osnivač i upravni partner Matterhorn Asset Management-a, potpuno je suglasan: “Vjerojatno nema ni približno onoliko zlata u središnjim bankama (koliko vlade tvrde da posjeduju).”

• Utjecajni američki političar Ron Paul traži da se izvrši kontrola u Fort Knox-u zbog sumnje mnogih da je zlato odavno prodano
Venezuela je prva zatražila da joj bude vraćeno 90 tona zlata iz Bank of England.

Njemačka – Viši sud je nedavno donio odluku koja obavezuje Berlin pregledati stanje svojih zlatnih rezervi u stranim zemljama – SAD, Engleskoj i Francuskoj.
Njemački inspektori će otići u Federalne rezerve i Bank of England da pogledaju svoje zlato. Njemačka je istovremeno saopćila da će vratiti u zemlju 150 tona zlata da bi provjerila njegovu čistoću.

Ekuadorska vlada je sljedeća stavila do znanja da želi nacionalne banke vrate oko jedne trećine zlata koje je u inozemstvu u zemlju da bi se podržao državni rast.

I neki u Nizozemskoj počinju tražiti “svoje zlato”. Do ovdje je bar nešto jasno, a dalje – može početi prava drama.

Ned Naylor-Leyland iz Cheviot Asset Management-a upozorava da FED i Bank of England neće nikada vratiti zlato njegovim stranima vlasnicima. A Jim Will tvrdi da zlata naprosto nema.

Gerald Celent naglašava: “Ne radi se samo o Njemačkoj (čije zlato je nestalo). Radi se o SAD, o svim zemljama. Nitko ne zna što se nalazi u Fort Noks. Ne puštaju nikoga unutra. Gdje je zlato otpremljeno u SAD? Kako to da ne možemo ući u Fort Knox? Kako to da vlasnici ne mogu pregledati svoje zlato? Kako to da ni političari ne mogu ući unutra? Kako to da nitko ne može ući unutra? Zlato ne postoji! Sve ovo potvrđuje što mnogi od nas već znaju. Car nema zlato.

Egon von Grenz, osnivač i upravni partner Matterhorn Asset Management, potpuno je suglasan: “Vjerojatno nema ni približno onoliko zlata u središnjim bankama (koliko vlade tvrde da posjeduju).”

Utjecajni američki političar Ron Paul traži da se izvrši kontrola u Fort Knox zbog sumnje mnogih da je zlato odavno prodano. Drugi tvrde da zlato nije prodano nego je dano u zakup pa stoga SAD više ne posjeduju direktno isto zlato.

Erick Sprout, upravitelj fonda od 10 milijardi dolara, u jednom članku također postavlja pitanje: “Da li zapadne središnje banke uopće imaju zlato koje im je bilo povjereno?”

Američka i britanska središnja banka bi narušile vlastiti ugled ako bi priznale da da su davale u zakup svoje zlatne rezerve posrednicima – “bankama poluga” – koje su zatim prodavale svoje zlato Kini, na primjer. Ali, brojke itekako ukazuju da se upravo to dogodilo.

Vjerojatno više nema zlata koje pripada središnjim bankama a “banke poluga” koje su ga prodale nemaju realne šanse da ga vrate natrag. Ovo možda zvučiti kao teorija zavjere, ali banke su već uhvaćene kako diraju “alocirane račune”. A vlade ionako stalno manipuliraju cijenom zlata.

Financijske tvrtke su uhvaćene kako se pretvaraju da imaju rezerve koje zapravo nemaju. A već je otkriveno i da su zlatne poluge ispunjene jeftinijim metalima .. A bar jedna središnja banka, iako mala, je uhvaćena da drži lažno zlato. Kina tiho postaje supersila zlata

EKSKLUZIVNO: Scenarij ovog desetljeća (obavezni čitati)scenario o nevraćenom zlatu !!! Predviđeno već !!!

zlato njemačka SADDok su zapadne središnje banke “izgubile” svoje zlato, Kina tiho povećava svoje rezerve. Kina je najveći proizvođač zlata na svijetu.

Prema raznim izvorima, brokeri koji se bave zlatnim polugama nisu vidjeli da imalo zlata napušta Kinu. Drugim riječima, Kina proizvodi više zlata nego bilo koja druga zemlja, ali ga uopće ne izvozi.

Kina tiho postaje supersila zlata.

 

Podmetnuti volfram u zlatne poluge.
 
*stisnite dolje desno “Titlovi” radi prijevoda ili stisnite “kotačić” i odaberite “Prijevod titla”*

 
 
(skajvok3r.blogspot.com, youtube.com /uredio :nsp)
 
 
[button_icon icon="asterisk" url="http://www.novi-svjetski-poredak.com/?p=11495"] PRETHODNI ČLANAK [/button_icon]

Filed under: Featured, Illuminati, Masoni, NOVAC, Novi Svjetski Poredak, TEORIJE ZAVJERE, VIJESTI IZ SVIJETA · Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,