Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » Illuminati, Masoni, NOVAC, Novi Svjetski Poredak, TEORIJE ZAVJERE, VIJESTI IZ SVIJETA » Narkokracija i Narkonomija – Povijest vladavine drogom

Narkokracija i Narkonomija – Povijest vladavine drogom

opium NATO drogaAko u dana┼ínjem vremenu ka┼żete da je NATO tvornica heroina i leglo mafija┼íkih izopa─Źenika najgore vrste, naj─Źe┼í─çe ─çete biti progla┼íeni za zaljubljenike “teorije zavjere”, me─Ĺutim ako pogledamo povijesni slijed svjetskih doga─Ĺaja posljednjih dvjesto godina i na─Źin na koji je kreiran slu─Źaj Kosovo kao nova kolonija Sjedinjenih Ameri─Źkih Dr┼żava i njenih NATO podanika u 21. stolje─çu, sasvim je jasno da dana┼ínji promotori ÔÇ×demokratskog otvorenog dru┼ítvaÔÇť i dr┼żave proameri─Źkog bloka nisu imale period svoga razvoja u kojem bi se izlije─Źili od kolonijalisti─Źkih navika i principa

Jedna od najpogubnijih karakteristika antikr┼í─çanske politike proameri─Źkih re┼żima “jeste nepostojanje realnog sagledavanja svijeta u kojem se nalazimo i stvaranje slike o istom na temelju malogra─Ĺanskih poriva slu┼żbenika te iste vlasti, te rukovo─Ĺenje nazadnim politi─Źkim trendovima i ┼íupljim pri─Źama, nedostatak svijesti o geopoliti─Źkim promjenama i geopoliti─Źkoj realnosti planeta Zemlja.

Zato ─Źesto mo┼żete ─Źuti da “ispijanje kave s predstavnicima EU institucija u predvorju Europskog parlamenta” predstavlja instrument i na─Źin putem kojeg “moderni” lideri vr┼íe utjecaj i lobiraju za nacionalne interese kod europskih zemalja … i sli─Źne druge gluposti.

Par osmjeha i tap┼íanje po ramenu uz kratki espresso ─çe inspirirati europske politi─Źare da se zauzmu za nacionalne interese, to javno tvrde zvani─Źnici dana┼ínje vlasti. Tako dobivamo sliku da je svjetska politika u rukama dobrog ili lo┼íeg raspolo┼żenja ─Źinovnika Europskog parlamenta i sli─Źnih institucija. Naravno, realno zlo kojem se klanjaju – bez prava glasa i odmah nakon ispijene kave – ti isti EU ─Źinovnici, svjedo─Źi o drugim principima funkcioniranja politi─Źke stvarnosti svijeta.

SAD sa druge strane ne zanima toliko kofein, espresso politika i kofeinska vizija ÔÇ×proeuropske eliteÔÇť i EU ÔÇ×─ŹinovnikaÔÇť, zvani─Źnici SAD imaju daleko utemeljeniju strategiju, vi┼íestoljetnu misiju i mnogo zanimljivije supstance na kojima temelje svoju politiku ÔÇô kokain i heroin.

Vjerojatno je zato i ve─çi utjecaj SAD na EU, jer kokain ipak ima mnogo sna┼żnije djelovanje od kofeina.

Fascinantna je ─Źinjenica da je Afganistan prva dr┼żava koja je priznala Kosovo. Prvenstveno, fascinantna jer jasno ukazuje na Kosovo kao dr┼żavu narko mafije.

Fascinantna jer dokazuje i otvoreno javno pokazuje tvrdnju da je trgovina narkoticima osnovni NATO biznis i princip postojanja ove “vojne mirotvorne” alijanse.

Fascinantna jer otkriva i potvr─Ĺuje da su SAD, suvereni vladar Europske Unije i glavni svjetski narkobos.

Fascinantna je zbog toga ┼íto pokazuje zastra┼íuju─çu sliku svijeta u kojem ne vladaju proklamirani politi─Źki principi, nego okorjeli bezdu┼íni mafija┼íi najgore vrste.

Ve─ç smo u nekoliko navrata spominjali izvje┼í─çe UN koji svjedo─Źi o tome da je od dolaska NATO snaga u Afganistan uve─çana proizvodnja heroina i drugih opijata za 44 puta. Obzirom da je Afganistan i prije dolaska NATO-a bio glavno svjetsko izvori┼íte narkotika, tj. preko 90% posto ukupne svjetske proizvodnje heroina je bilo u Afganistanu, dolazimo do zaklju─Źka da je NATO ma┼íinerija uve─çala konzumiranje i svjetsku ukupnu potro┼ínju heroina za 44 puta. To su stotine milijuna mrtvih, ali ne tako dalekoj budu─çnosti – to ─çe biti milijarde mrtvih!

Tako─Ĺer, stvar o kojoj se malo ili nikako govori, jeste da je upravo Europski parlament (EU) ozna─Źio Srbiju kao glavni centar narko-trgovine za cijeli europski kontinent, ┼íto je bio jo┼í jedan dodatni razlog za isticanjem “javne tajne” o Kosovu kao leglu narko biznisa.

Politi─Źari u Srbiji se ne─çe “konfrontirai” velikim silama i napadnu takvu la┼ż, nego ─çe prihvatiti etiketu i odgovornost Srbije koju ┼żeli Europski parlament sa─Źinjen od NATO ─Źlanica, velikih prijatelja razvoja demokracije u Afganistanu i “neovisnom Kosovu”.

Idemo na povijesni period od zadnjih dvjesto godina da doka┼żemo i prika┼żemo narko tradiciju i ukupan portfelj EU ─Źlanica, kako na┼íi ─Źitatelji ne bi imali nedoumicu o istinitosti tvrdnje o NATO-u kao narko tvorevini i narko biznisu kao glavnom izvori┼ítu “kvalitetnog” ┼żivotnog standarda i ” napredne “ekonomije europskih zemalja.

Snage dana┼ínjeg liberalnog neo-kolonijalizma, kako u suvremenom dobu, tako i u pro┼ílosti i u svojim za─Źecima, iza sebe su ostavile stotine milijuna ┼żrtava, povijesne nepopravljive nepravde i uspostavile sustave kojima ugro┼żavaju i uni┼ítavaju cjelokupno ─Źovje─Źanstvo na naju┼żasniji i najne─Źove─Źniji na─Źin.

Velika Britanija, odnosno Britanska Imperija sa svojim satelitima, zatim ┼ápanjolska, Nizozemska, Portugal i Francuska, u cilju o─Źuvanja kolonijalnog modela upravljanja svijetom, organizirali su brojne genocidne projekte u razli─Źitim povijesnim razdobljima me─Ĺu razli─Źitim nacijama i na razli─Źitim dijelovima svijeta.

Trgovina robljem u Americi i Aziji odnijela je desetke milijuna ┼żivota crnaca robova

Zatim, desetine milijuna Kineza u 19. stolje─çu su bili ┼żrtve opijuma tijekom tzv. Opijumskih ratova, koji je na desetine tona ilegalno uvezen na teritoriju Kine od strane Britanaca, koji su i danas glavni proizvo─Ĺa─Źi i krijum─Źari droge u svijetu.

U cilju stvaranja Svjetske Britanske imperije s globalnim imperijalnim parlamentom, 1891. godine osnovano je dru┼ítvo “Okrugli stol” (Round Table). Ovo dru┼ítvo je bilo uklju─Źeno u formiranje “Vije─ça za me─Ĺunarodne odnose” (Council on Foreign Relations – CFR) u New York-u.

Jedan od ciljeva Okruglog stola bio je da se Sjedinjene Ameri─Źke Dr┼żave vrate pod okrilje Britanske Imperije. Glavno sredstvo za postizanje ovog cilja vra─çanja SAD-a pod kontrolu Britanskog Carstva bio je stvaranje Sustava federalnih rezervi – FED (privatna tvrtka za financijske usluge koje kontrolira privatna banka u Engleskoj) 1913. godine.


Simultano, zadatak Okruglog stola je bio da se oslabi Rusko carstvo (da ne mo┼że pomo─çi SAD-u), koje je u razdoblju 1861-1864 pomoglo SAD-u tijekom gra─Ĺanskog rata, slanjem dvije eskadrile u New York i San Francisco, za za┼ítitu Sjevernjaka od napada britanske mornarice.

Dakle, 1891. godine, pod pokroviteljstvom britanske obavje┼ítajne slu┼żbe, stvoren je intelektualni centar za vo─Ĺenje globalnog informacijskog rata Britanske imperije za svjetsku dominaciju.

Vjerujemo da je ovo centar i bio je dugo vremena sto┼żer informacijskog rata protiv Rusije i SSSR-a. Tu je razvijena i glavna ideja organiziranja Prvog svjetskog rata, stjecanje kolonijalnih teritorija od strane drugih Carstva (njema─Źke i turske), uni┼ítavanje Pravoslavnog ruskog carstva.

U 20. stoljeću, Britanska imperija, je organizirala dva svjetska rata, u kojem je ubijeno više od 70 milijuna ljudi. Samo Rusija je izgubila u tim krvavim masakrima koje je organizirala Britanska imperija više od 30 milijuna ljud.

Britanska imperija je organizirala obaranje ruske monarhije u velja─Źi 1917, nekoliko mjeseci pred pobjedu ruskog oru┼żja, kada su ruske trupe ve─ç bile u blizini Bagdada i Carigrada, u neposrednoj blizini britanskih kolonija.

Agenti Britanske imperije (Jakov Sverdlova i Lav Trocki), organizirali su monstruozno ubojstvo obitelji pravoslavnog cara ruskog carstva, prepoznatljivo po svojoj surovosti, ─Źime su pre┼íu─çeni ─Źak i nacisti─Źki zlo─Źini u SSSR-u (spaljivanje sela Khatin) i ameri─Źki u Vijetnamu (spaljivanje sela Mi Lai).

Hitler je pod sponzorstvom Britanske imperije napao Staljinov Sovjetski Savez.

Prvo je osiguran proces uspona Hitlera na vlast, a zatim 80% od oru┼żja u nacisti─Źkoj Njema─Źkoj bilo je financirano od strane Engleske Banke (Bank of England).

afganistan NATO opiumTko ─çe odgovarati za Minhenski sporazum, za organizaciju Drugog svjetskog rata, holokaust nad sovjetskim narodom (u okupiranoj teritoriji stradalo je 10,7 miliona ljudi).

Na kraju samog Drugog svjetskog rata, jedan od ─Źelnika Britanske Imperije, Winston Churchill osobno je rukovodio nacisti─Źkim SS snagama u pohodu na Rusiju. Rije─Ź je o 100.000 pripadnika njema─Źke vojske, koja je formirana od ostataka Hitlerovog Wehrmachta po nare─Ĺenju Churchilla.

U nacisti─Źkoj uniformi, s Hitlerovim oru┼żjem, pod zapovjedni┼ítvom istih oficira.

Tre─çi svjetski rat je trebao po─Źeti 1. srpnja 1945. napadom 47 zapadnih divizija. Staljin je preko sovjetske obavje┼ítajne slu┼żbe saznao zlokobne planove biv┼íih saveznika.

Staljin je istodobno organizirao nekoliko informativno-propagandnih operacija, tijekom kojih je cijeli svijet saznao za njema─Źku vojsku Winstona Churchilla, i on je bio prisiljen tu vojsku rasformira. Plan za vojnu agresiju na Sovjetski Savez se raspao.┬á Ali, otkrivena je vrlo podmukla namjera.

Strahote opijumskog genocida koje je narod Kine do┼żivio tijekom 19. stolje─ça, u organizaciji Britanskog carstva, kada je ubijeno vi┼íe od 100 milijuna ljudi i kada je ta zemlja postala kolonija zapadnih dr┼żava, te┼íko da se mogu opisati.

Mo─çno kinesko carstvo, (stanovni┼ítvo je tada ─Źinilo oko 500 milijuna ljudi) pretrpjelo je poraz u opijumskim ratovima. Tek 150 godina, uz potporu Sovjetskog Saveza, Kina je obnovila stanovni┼ítvo. Narkotici (opijum) su bili specijalno oru┼żje masovnog uni┼ítenje koje je koristila Britanska imperija prema kineskoj populaciji. Ovo tu┼żno povijesno iskustvo se ne smije ponoviti.

Britanska imperija bila glavni diler droge tijekom 19. stolje─ça. Poku┼íaji kineskih vlasti da se suprotstave prodaji britanske droge rezultirali su stranom intervencijom. Prodaja droge je bila su┼ítinski dio prora─Źuna Britanske imperije. Na moral i etiku u Londonu se nikada nije mislilo.

Uzgred, narkotici sada predstavljaju na─Źin za uni┼ítenje ruske populacije. UN procjenjuju da svake godine u svijetu afganistanska droga ubije 100.000 ljudi: jedna tre─çina njih – gra─Ĺani su Rusije.

Slabljenje kineskog carstva je po─Źelo nakon ┼íto je Prvi opijumski rat organiziran protiv Kine od strane Britanije, Francuske i SAD. Nakon toga je do┼íao gra─Ĺanski rat (1851-1864 g.), ┼íto je eskaliralo stranom intervencijom.

Cilj je bio osigurati prodaju narkotika u zamjenu za stvarnu robu

Okupator je koristio gra─Ĺanski rat za svoje potrebe (kao ┼íto je to ─Źinio i u Rusiji u 19. stolje─çu).

Dolazi 24 – 25. listopada 1860. kada je potpisan Pekin┼íki ugovor u kojem kineska vlada pristaje platiti Britaniji i Francuskoj obe┼íte─çenje, otvara se za vanjsku trgovinu Tianjin-a (tre─çi najve─çi grad u Kini), omogu─çuju kori┼ítenje kineske populacije kao radnika (coolies) u kolonijama Velike Britanije i Francuske.

Te 1860. godine, okupacijske snage divlja─Źki razaraju Ljetnu carsku pala─Źu. Neprocjenjive zbirke porculana pala─Źe po nalogu Lord Elgin-a su oplja─Źkane.

Razdoblje ispunjeno sa dva svjetska rata, od 19. stolje─ça do danas, nije doveo do promjena geopoliti─Źkih spolova i zemlje koje su bile uklju─Źene u kolonijalisti─Źke projekte stra┼ínih genocida nad Afrikancima, Kinezima, Indijcima i drugim narodima prije dvjesta godina ostale su i danas uklju─Źene u projekte istih onih koji su stvorili projekte i prije dvjesto godina , a otvoreno partnerstvo na Kosovu i Afganistanu u NATO projektu SAD-a neoborivo svjedo─Źi da je projekt upravo isti kao i prije dvjesto godina – trgovina drogom.
 
 
(vestinet.rs / uredio:nsp)
 
 
[button_icon icon="asterisk" url="http://www.novi-svjetski-poredak.com/?p=11484"] PRETHODNI ─îLANAK [/button_icon]

Filed under: Illuminati, Masoni, NOVAC, Novi Svjetski Poredak, TEORIJE ZAVJERE, VIJESTI IZ SVIJETA · Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,