Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » Illuminati, Masoni, Novi Svjetski Poredak, VIJESTI IZ SVIJETA, ZDRAVLJE I MEDICINA » Imate li Plin i Nadutost od Globalne Vlade i Novog Svjetskog Poretka – 10 Prirodnih Lijekova

Imate li Plin i Nadutost od Globalne Vlade i Novog Svjetskog Poretka – 10 Prirodnih Lijekova

plin lijek NWOCrijevni plin je neugodno i neprijatno stanje kojeg mnogi ljudi doživljavaju skoro svaki dan.

Plin i nadutost je, možda, jedan od glavnih zdravstvenih problema na koje se ljudska bića koja žive u zapadnom svijetu, žale. Većina tih plinova dolazi od neprirodnog stresnog života u sustavu kojeg nam je nametnula Vlada, razni lobiji i moćnici.

Procjene pokazuju da mi ​​izbacujemo plin barem 14 puta dnevno. To dovodi do izbacivanja gotovo dvije litre plina dnevno!

No, dok ova statistika može biti “norma”, to sigurno nije zdrava ravnoteža i funkcioniranje organizma. Što možemo učiniti sa svim ovim viškom plina? Ispod je popis od nekoliko omiljenih lijekova za plin i nadutost .

1. Organski đumbir

Pijenje čaja od đumbira i jedenje korijena svježeg đumbira su jedan od dva najbolja lijeka za plin. Dodajte male količine đumbira (suhog ili  svježeg) na hranu, po želji. Također možete uzeti žličicu svježe ribanog đumbira prije jela za olakšanje od plina.

2. Organsko sjeme kima

Pokušajte dodati više ovog začina na svoje obroke, posebno ako su namirnice za koje se zna da uzrokuju plin. Sjeme kima olakšava proizvodnju plina, probavne smetnje i grčeve, a istovremeno stimulirajući pravilnu probavu.

3. Organski češnjak

Zajedljivo grijanje je osobina češnjaka  koji stimulira želučane vatru. Ova ljuta lukovica je odličan lijek za plin, i vjerojatno imate malu staklenku ovog začina u kuhinji upravo sada. Međutim, za najbolje rezultate, preporuča se koristiti svježi češnjak.

4. Organski čaj od maslačka

Čest korov u vrtu, maslačak ima brojne zdravstvene prednosti, od kojih je jedan olakšavanje od plina. Piti kao čaj ili ga dodati osušenog kao začin na svoje obroke. Evo nekoliko savjeta za rast maslačka u vlastitom dvorištu.

5. Organski peršin

Dodavanje svježeg peršina u svoj način ishrane je još jedan odličan lijek za plin. Ili svjež mljeven ili kao sušeni začin, dodajte peršin na hranu koja može pridonijeti proizvodnji crijevnog plina kako bi se spriječilo nastajanje problema.

6. Aktivni ugljen (drveni ugljen)

Ugljen ima intenzivnu apsorpcijsku sposobnost da upija višak zraka u probavnom traktu. Možete pokušati uzimati dodatak prehrani u obliku ugljena prije jela, to može pomoći oslobađanju plina i nadutosti prije nego što počne.

7. Izvršite čišćenje debelog crijeva

Izvođenje čišćenja debelog crijeva je odličan prvi korak prema poboljšanju Vašeg sveukupnog zdravlja debelog crijeva, kao i pružiti olakšanje od plina. Ja bih preporučio da se odradi 7-dnevno čišćenje debelog crijeva, a zatim nastavite provoditi čišćenje debelog crijeva kisikom 2-3x tjedno, kako bi pomogli tijelu da se oslobodi od toksina i plina.

8. Razmislite o čišćenju organizma

Velik dio svjetske populacije ima neku vrstu štetnog organizma koji živi unutar njihovog tijela. Uzimajući biljni dodatak, kao što Paratrex , pomoći će tijelu od oslobađanja štetnog uljeza koji uzrokuje plin.

9. Uzmite probiotički dodatak

Uzimajući probiotički dodatak ili hranu s probioticima, je odličan način da biste se oslobodili od najčešćih simptoma plina. U stvari, probiotici imaju mnoge zdravstvene prednosti . Konzumiranje više korisnih bakterija, ne samo da će pomoći pomoći u otklanjanju plina, već i zadržati svoje debelo crijevo u optimalnom stanju.

10. Ugradite pravilne prehrambene navike u svoj život

Izbjegavajte namirnice za koje se zna da uzrokuju plin i probavne smetnje. To uključuje prženu hranu, procesiranu hranu i ostale prerađene oblike šećera. Vi također želite sigurno istražiti svoju osjetljivost na uobičajene namirnice koje uzrokuju plin, uključujući proizvode od pšenice, mlijeka i hrane visoke masnoće. Ostale namirnice koje mogu dovesti do plina su najviše: grah, prokulica, kupus, cvjetača, brokula, luk, jabuke, kukuruz, zob, krumpir, većina mliječnih proizvoda, kruške, šljive, breskve i sladoled.

Imate li kakvih drugih prirodnih lijekova za plin koji bi preporučili? Ako je tako, molimo da ih ostavite u komentarima.

plinovi-NWO-lijek
 
 
wakeup-world.com /uredio: nsp
 
 
[button_icon icon="asterisk" url="http://www.novi-svjetski-poredak.com/?p=11479"] PRETHODNI ČLANAK [/button_icon]
[facebook]

Filed under: Illuminati, Masoni, Novi Svjetski Poredak, VIJESTI IZ SVIJETA, ZDRAVLJE I MEDICINA · Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,