Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » ZDRAVLJE I MEDICINA » Čovjek koji se izliječio od AIDS-a

Čovjek koji se izliječio od AIDS-a

HIV AIDS SIDATestovi ne testiraju HIV i jedini lijek je da se zna da je to laž i da se moramo oslobodili Farmaceutskog Koktela, te se baviti ostalim stvarnim zdravstvenim problemima koje netko može imati.

Pismo čitatelja:

“U srpnju 2000. godine mi je bio dijagnosticiran virus HIV + zajedno sa Elisom i zapadnim Blot-om, viremijom i instant zastrašivanjem preko kojeg se moralo uzeti cjepivo predostrožnosti protiv gripe i početi sa antiretrovirusni režimom.

Onog što se sjećam prvih tjedana je da mi je rečeno da ću živjeti najviše još šest godina zbog visoke količine virusa i niskog broja CD4 ili T-stanica, ali tako dugo samo uz strogo i neposredno pridržavanje “spašavajućih” tableta.

Da skratimo, nikada nisam uzeo niti jednu tabletu niti sam uzeti bilo kakvo cjepivo gripe ili neko drugo, jednostavno sam odbio bilo kakve tjelesne smetnje ili utjecaj od strane medicinske ustanove.

Moj unutarnji glas mi je govorio puno tijekom tih prvih tjedana kad sam bio stigmatiziran, uglavnom kroz živopisne snove koje sam pažljivo zabilježio sljedeće ujutro, ponekad fragmenti, ali često cijele sekvence životnih razdoblja koja su mi se ukazala.

Mnogi od tih snova su mi pomogli kasnije razumjeti o čemu se sve to radilo.

Već 12 godina živim, ali onda također, da nisam znao ono što sada znam, ne mogu reći da bi preživio, jer sve što sam učinio je ono što je normalno za čovjeka mojih godina, 42 godina starosti.

Prije ovog rezultata testova iz 2000. godine, testirao sam se na HIV u nekoliko navrata, u 1987. sam bio poslan u lokalnu bolnicu na daljnje krvne testove od kućnog liječnika koji je otkrio neke tamne nespecifične mrlje u mojoj krvi nakon što je poslao u laboratorij za analizu krvi.

Liječnik u bolnici je bila prilično mlada dama koliko se sjećam, dobro je izgledala isto tako, ona me je obavijestila da su testirali krv na sve poznate bolesti u tom trenutku, ali nisu mogli doći do zaključka o tome što je to uzrokovalo groznicu i loše stanje organizma u gotovo mjesec dana.

Dakle, ona mi je rekla da idem van i uživam ​​u životu koliko je god moguće, budući da bi moglo biti nešto ozbiljno, ali također da ništa ne brinem.

Učinio sam tri dodatna testa tijekom godina – jednom kad sam se prijavio za posao u međunarodnom društvu, još jednom kad sam podnio zahtjev za državljanstvo u drugoj zemlji i još jedan nakon toga – no, svi su bili negativni.

To je, kako bi se barem moglo reći, bilo iznenađujuće za mene, kada su testovi u 2000. godini pokazali pozitivan status na HIV virus. Živio sam zdravo, samo povremeno uzimao rekreacijske lijekove i dosta trenirao sport.

Također nisam imao nezaštićeni seks s bilo kojom djevojkom koju sam upoznao tako da mi je veliki upitnik bio iznad glave, kako sam bio zaražen. Ono što me pogodio strahom je perspektiva s obzirom da je život sa AIDS-om samo nekoliko godina, tako sam između prvog testa, koji je bio Elisa, sljedeće što sam napravio je da sam se predozirao Ecstasy-em, uzimao sam takve stvari u tekućem obliku dobra tri tjedna u fazi testiranja.

To mi je barem pomoglo da ne razmišljam o tome cijelo vrijeme. Onda je došla faza zastrašivanja od strane liječnika od kojih sam pobjegao na dva mjeseca u planinsko odmaralište, trebajući vremena da razmislim i sa sobom sam poneo nekoliko dobrih knjiga.

Nisam mogao naći ništa u 2000. na lokalnim tržnicama ili knjižarama nešto što je  bilo kritično za pročitati, ali sam pronašao čovjeka koji nije htio dijeliti opće mišljenje u javnosti, pa mi je barem pomogao razbistriti um u određenoj mjeri.

Ono što mogu reći je da sam se vratio i imao jedan posljednji sastanak s doktorima koji su htjeli da idem na lijekove odmah. Rekao sam im vrlo jasno i da je to bila moja odluka da ne želim uzimati lijekove, makar bi živio samo još jedan dan na kraju, ali ja sam htio da izbor bude na meni.

Dakle, oni su me pokušali poslije zastrašiti još više i uvjeriti, ali kao što sam ja jako tvrdoglava osoba, jednom kad donesem odluku to je bilo to. Samo dvije godine kasnije, u 2002. pronašao sam prve kritične web stranice na ovu temu, a otada sam pročitao prilično mnogo, sve što je bilo s obje strane.

To pogađa jasno kada ste pročitali kako “bespomoćno” – osnivači AIDS-a još uvijek pokušavaju održati svoju laž, i to vas jača svaki put kad pročitate o tome kao mali napredak u “odmetnutom” pogledu.

Došao sam na slobodu uz pomoć samog sebe, ne u potrazi za nekim čudotvornim lijekom za nešto što je samo u glavama nekih za novcem pohlepnih pojedincima, ali još uvijek osjećam kao dužnost da prosvjetlim nekoliko duša, osobito me djeca brinu.

Što me ljuti je neznanje naših sugrađana koji su nas stavili u socijalni status “neželjenih”, “opasnih”, “seksualnih čudovišta”, “disidenata”, “poricatelja”.

Da živimo u takvom društvu u kojem se osjećate kao da ga želite ostaviti, ali nema mjesta gdje bi otišli.

U 2004. godini sam uzeo još jednu priliku i napravio kućni test kojeg sam naručio preko interneta. On je naveo da, ako pokaže pozitivne rezultate da morate ići za daljnji pregled, ali ako to nije slučaj, nije bilo šanse za zabrinutošću da će otkriti bilo kakve imunološke reakcije.

I pogodite što, test je bila negativan!
 
 
(theintelhub.com / uredio: nsp)
 
 
[button_icon icon="asterisk" url="http://www.novi-svjetski-poredak.com/?p=11449"] PRETHODNI ČLANAK [/button_icon]
[facebook]

Filed under: ZDRAVLJE I MEDICINA · Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , ,