Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » Featured, Novi Svjetski Poredak, VIJESTI IZ SVIJETA, ZDRAVLJE I MEDICINA » EUGENIKA: Cjepivo Bill Gatesa protiv malarije, razotkriveno kao promašaj u Africi

EUGENIKA: Cjepivo Bill Gatesa protiv malarije, razotkriveno kao promašaj u Africi

bill gates malarija cjepivoOno što se može smatrati kao mala prepreka u odnosima s javnošću, poput Bill Gates-a i GlaxoSmithKline-a, naveliko reklamiramo cjepivo Mosquirix za malariju nedavno uvedeno u Africi, je službeno pokazalo da je samo 30% učinkovito za bebe.

Rezultati iz završne faze ispitivanja upravljanim od strane kompanije GlaxoSmithKline GSK, pokazali su da cjepivo omogućuje “skromnu zaštitu” za bebe u dobi od 6 do 12 tjedana, sa smanjenjenim povlačenjem bolesti od samo 30%, što je znatno manji postotak nego što je krišom promovirano i reklamiramo u industriji i korporativnim medijima.

Reuters također izvještava da je za djecu nakon dobi od šest mjeseci, stopa od 65% postignuta. Za djecu od 5 do 17 mjeseci starosti, istraživači tvrde da je zaštita od oko 50%.

U odgovoru na ono što je Reuters prozvao kao “iznenađujuće loše rezultate” za cjepivo, Bill Gates je izjavio, “Djelotvornost je niža nego što smo se nadali, ali razvoj cjepiva protiv parazita su vrlo teška stvar za napraviti.”

Doista, Gates je u pravu sugerirajući kako je teško stvaranje cjepiva protiv Protozoana, vrsta parazita koji uzrokuje malariju. Zato su cjepiva navodno  dizajniranirana kako bi nas zaštitila protiv virusa. Dakle, Mosquirix cjepivo ulazi u sve više rastuću znanost DNK cjepiva – istraživačko polje koje se širi, ali i ono polje u kojem je znanost još uvijek jako nesigurna u odnosu na učinkovitost, sigurnost, i na njezine mogućnosti.

Ipak, GSK je najavio da neće biti odustajanja u pokušaju da se razvije Mosquirix u više “učinkovito” cjepivo, i da će se raditi s vladama i međunarodnim grupama kako bi se financirala ta operacija. GSK tvrdi da ne planira ostvariti dobit od Mosquirix-a, iako priznaje da će biti 5% profitna marža na proizvodu.(cjepivo uzrokuje velike nuspojave koje se liječe lijekovima iste te farmaceutske kompanije)

gates eugenika izrekaSredstva za razvoj i širenje, naravno, doći će od vlada i međunarodnih skupina gore navedenih, što znači da je porezni obveznik vezan za novac i mora lopatom ubacivati još novca za još jedan program eugenike usmjeren prema siromašnim Afrikanacima. Zanimljivo, tu je bio Bill Gates  koji je jednom izjavio:

“Svijet danas ima 6,8 milijardi ljudi … koji idu prema 9 milijardi. Sada, ako mi stvarno napravimo velik posao s novim cjepivima, zdravstvenom skrbi, reproduktivnim zdravstvenjim uslugama, možemo smanjiti populaciju do možda 10 ili 15 posto.”

Naravno, ona ne nosi ništa novo, pogotovo u ovom kontekstu, u svezi rezultati GSK istraživanja  koji pokazuju samo 30% stopu uspješnosti iako tvrtke, vlade i međunarodne “grupe” koje stoje iza ovog svega se nastavljaju kretati naprijed s planovima za još veći program cijepljenja čiji štetni učinci nisu propisno prostudirani.

Ipak, čak samo 30% je vrlo sumnjivo s obzirom na činjenicu da nikada nije postojala studija koja dokazuje da su cjepiva djelotvorna i sigurna koja sama po sebi nisu povezana sa proizvođačem cjepiva ili farmaceutskim tvrtkama.

Činjenica da se neučinkovitost cjepiva za malariju otvoreno najavila od strane korporacije koja ga je stvorila, kao i jedan od najzloglasnijih promotora cjepiva u svijetu, je upečatljiva. Imajući to na umu, moglo bi se navesti na pretpostavku da je pravi postotak učinkovitosti možda čak i niži ako se nepolitizirana znanost primijenjeni na njega.

Na kraju, stvarni cilj programa takvih cjepiva  poput onih koji se trenutno financiraju u Africi je eugenički-bazirana filozofija smanjenja stanovništva koja prožima vlade, korporacije, nevladine udruge i akademije. Nažalost, to je zbog toga što će otvoreni neuspjeh cjepiva za malariju učiniti kako bi odvratile daljnji trošak novca, vremena i propagande koja se troši prema cilju cijepljenja i smanjenju ogromne većine stanovništva Afrike.
 
*stisnite dolje desno “Titlovi” radi prijevoda ili stisnite “kotačić” i odaberite “Prijevod titla”*

 

 
 
(activistpost.com, youtube.com / uredio: nsp)
 
 
[button_icon icon="asterisk" url="http://www.novi-svjetski-poredak.com/?p=11374"] PRETHODNI ČLANAK [/button_icon]
[facebook]

Filed under: Featured, Novi Svjetski Poredak, VIJESTI IZ SVIJETA, ZDRAVLJE I MEDICINA · Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,