Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » Featured, Novi Svjetski Poredak, TEHNOLOGIJA I ZNANOST, TEORIJE ZAVJERE, VIJESTI IZ SVIJETA » Uragan Sandy je umjetno stvoren kako bi Barack Obama pobjedio na izborima !?

Uragan Sandy je umjetno stvoren kako bi Barack Obama pobjedio na izborima !?

obama izbori Uragan SandyAktivnost HAARP-a čudnovato se poklapa s izgledom Sandy i snagom njezina udara na SAD. Što je još zanimljivije, očekivano vrijeme udara točno se poklapa s dolaskom visoke plime.

Kasnih 90-tih Nacionalni centar za uragan u Miamiju je proveo vježbu na temelju izmišljenog uragana pod nazivom Sandy. U vježbi, oluja pogađa Istočnu obalu.

Uragan, koji neodoljivo podsjeća na onaj koji je protutnjao istočnom obalom SAD-a, trebao je tada pogoditi obalu New Jersey-a, što se ovih dana upravo i dogodilo.

Sve je vidljivo je na web straniciSimulacija uragana Sandy‘.

Toretičarima zavjere to je poslužilo kao dokaz da je najnoviji uragan zapravo umjetno stvoren, pomoću tzv. HAARP antena.

Prema jednoj teoriji on je trebao poslužiti pobjedi trenutačnog američkog predsjednika Baracka Obame. Činjenica je da je nakon razorne oluje Obama dobio nekoliko postotaka prednosti u glasovima amerikanaca pred republikanskim konkurentom Mitt Romneyem. Utrka je do tada bila praktički izjednačena.

S druge strane, stvaranje razornog uragana Sandy pripisuje se Rusima koji su na taj način htjeli nanjeti materjalnu štetu Amerikancima.

Bilo kako bilo, simulacija iz 1997. godine koju je objavio portal Novi svjetski poredak uistinu djeluje uvjerljivo.

Čim je Sandy od obične tropske oluje postala prijetnja istočnoj obali SAD, čak i prije nego što je postala superoluja, teoretičari zavjera uprli su prstom u HAARP, sad već dežurnog krivca za gotovo sve prirodne nepogodne u svijetu.

Sumniva aktivnost HAARP-a

Prisjetivši se razina aktivnosti HAARP-a prije, za vrijeme i nakon uragana Katrina koji je poharao New Orleans, pogledali su na kartu aktivnosti HAARP-a i imali su što vidjeti. (Aktivnost HAARP-a može se vidjeti ovdje).

Aktivnost HAARP-a čudnovato se poklapa s izgledom Sandy i snagom njezina udara na SAD. Što je još zanimljivije, očekivano vrijeme udara točno se poklapa s dolaskom visoke plime.

Sandy je inače uvrštena među najgore oluje u povijesti Sjedinjenih Američkih Država. Do sada je odnijela 76 života, no potraga za unesrećenima još traje i očekuje se još više mrtvih.

Time je broj žrtava ovog uragana, koji je prošao područjem od Kariba do Kanade narastao na više od 100. Šteta koju je superoluja nanijela gospodarstvu SAD-a iznosit će između 30 i 50 milijardi dolara, uključujući prekid poslovanja i štetu na infrastrukturi, procijenila je tvrtka IHS Global Insight
 

 

 
izvor: dnevno.hr, youtube.com
 
 
[button_icon icon="asterisk" url="http://www.novi-svjetski-poredak.com/?p=11221"] PRETHODNI ČLANAK [/button_icon]

Filed under: Featured, Novi Svjetski Poredak, TEHNOLOGIJA I ZNANOST, TEORIJE ZAVJERE, VIJESTI IZ SVIJETA · Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,