Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI » AMSTERDAM: POSLOVNI ČOVJEK SE VRATIO S ODMORA I PRONAŠAO 40 ODBIJENIH TRAŽITELJA AZILA U SVOJEM POSLOVNOM PROSTORU (VIDEO)

AMSTERDAM: POSLOVNI ČOVJEK SE VRATIO S ODMORA I PRONAŠAO 40 ODBIJENIH TRAŽITELJA AZILA U SVOJEM POSLOVNOM PROSTORU (VIDEO)

nizozemska-migranti“Moram li napustiti vlastitu zgradu?”

Jedan poslovni čovjek iz Amsterdama vratio se s odmora kako bi pronašao da je njegov poslovni prostor okupiralo više od 40 odbijenih tražitelja azila koji su mu rekli da ode

Prema izvještaju televizije AT5, poduzetnika Saliha Ozcana su “ilegalni migranti protjerali iz vlastitih prostorija nakon povratka s godišnjih odmora.”

Nakon što je u siječnju vratio svoj poslovni prostor od “problematičnog iznajmljivača” koji ga je koristio kao tvornicu marihuane, Ozcan je obnovio prostor i planirao ga koristiti za svoju automobilsku tvrtku.

Šokiran je otkrio da ga je zauzelo 40 ilegalnih i odbijenih azilanata koji su to mjesto potpuno uništili.

#Osvrćući se na hrpe smeća na ulazu, Ozcan je rekao da je scena previše “luda da bi se izrazila riječima”, dodavši kako “Tu sada mogu živjeti samo štakori i miševi.”

Video prikazuje bijesne afričke migrante kako se sukobljavaju s Ozcanom i s kamermanom s TV stanice. Migranti su prijetili da će nazvati policiju ako odmah ne odu.

„Moram li napustiti vlastitu zgradu?“ – pitao je ogorčeni Ozcan.

Ozcan je odlučio napustiti vlastitu zgradu prije nego što se policija uključila.

“To je vrlo loš osjećaj. Nemam riječi za to uopće – rekao je. “Ja mogu ponešto razumjeti te ljude, ali oni mene uopće ne razumiju. Nevjerojatno. Da je to moguće u našoj zemlji.”

Policija je odbila komentirati slučaj i rekla da neće tretirati stvar kao hitnu.

Snimak je pomalo sličan videu koji je izašao na vidjelo 2016. godine na kojem se vidi kako je 80-godišnjeg vlasnika hotela u Italiji policija prisilila da primi brojne ilegalne afričke migrante i kako se očajnički pokušava suprotstaviti oduzimanju imovine od strane vlade.

Vlasnik je odbio smjestiti migrante nakon što mu je rečeno da će biti plaćen samo 7 eura po noći za svakog tražitelja azila, ali njegovu imovinu je oduzela tadašnja ljevičarska vlada.


Novi-Svjetski-Poredak.com

Filed under: MEDIJI · Tags: , , , , ,