Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI, UPOZORENJE HRANA ! » MEDIJI PRIPREMAJU ČOVJEČANSTVO ZA BUDUĆNOST U KOJOJ ĆE INSEKTI BITI GLAVNA HRANA

MEDIJI PRIPREMAJU ČOVJEČANSTVO ZA BUDUĆNOST U KOJOJ ĆE INSEKTI BITI GLAVNA HRANA

insekti-hranaU međuvremenu, UN i globalističke nevladine organizacije rade ogroman pritisak na proizvodnju crvenog mesa koje povećava testosteron u ime borbe protiv “klimatskih promjena”

Iako su naši vladajući oligarsi bogatiji nego ikad i ručaju odreske prekrivene listićima 24 karatnog zlata koji koštaju oko 400 dolara, oni nas aktivno pripremaju za budućnost u kojoj će jedenja insekata biti osnovna prehrana čovječanstva

Videozapisi i članci na ovu temu se prikazuju svaki dan na mainstream medijima.

U međuvremenu, UN i globalističke nevladine organizacije vrše pritisak na proizvodnju crvenog mesa koje povećava testosteron u ime borbe protiv “klimatskih promjena”.

Business Insidera navodi da „Vlade širom svijeta razmatraju oporezivanje crvenog mesa poput duhana u nastojanju da suzbiju klimatske promjene“.

Prvo je poreznik došao naplatiti porez na vaše cigare, a sada će možda doći po vaš odrezak.

Tako navodi novo izvješće koje je Business Insideru poslala istraživačka tvrtka Fitch Solutions, koje je zaključilo da bi “porezi na grijeh” – poput poreza na duhan, slatku hranu i pića – uskoro mogli primijeniti na meso.

“Vlade bi mogle utjecati na taj zahtjev za više održivosti i oporezivati potrošače umjesto da primjenjuju strože propise vezane za okoliš u proizvodnji mesa”, napisao je Fitch u svibnju.

Od tada nova istraživanja tvrtke predviđaju da bi takav porez mogao postati globalan, zbog ekoloških, zdravstvenih i etičkih problema.

“Globalni porast poreza na šećer olakšava predviđanje sličnog vala regulatornih mjera usmjerenih na mesnu industriju”, izjavio je Fitch za Business Insider.

Mediji proizvode taj lažni “trend” na osnovu ničega.

Samo prošli tjedan, koalicija višestranačkih njemačkih političara predložila je povećanje poreza na dodanu vrijednost (PDV) na meso sa 7% na 19% u nadi da će smanjiti potrošnju.

Poput šećera, crveno meso povezano je s povećanim rizikom od raka, srčanih bolesti, moždanog udara i dijabetesa, što je Fitch rekao da je osnova za slične poreze.

Na primjer, studija Sveučilišta u Oxfordu utvrdila je da bi uvođenje ove mjere moglo spriječiti gotovo 6 000 smrtnih slučajeva godišnje i uštedjeti gotovo 850 milijuna dolara na zdravstvenim troškovima.

“Stoga bi porez na meso mogao nastati kao politika povezanosti s porezom na šećer, poduprt temeljem toga da meso ima ulogu u uravnoteženoj prehrani, ali prekomjerna konzumacija je javnozdravstveno pitanje”, zaključuje.

Međutim, za razliku od šećera, opravdanje za ograničavanje ljudske prehrane mesom odnosi se na šire teme nego samo na zdravlje, i povezuje se sa klimatskim promjenama, krčenjem šuma i etičkim problemima koji se sve više pojavljuju u glavama potrošača.

Najnoviji izvještaj UN-a je utvrdio da ljudski sustav prehrane čini 37% svih emisija stakleničkih plinova. Vjerujete li u to?

Studije su pokazale da muškarci koji su fizički jaki imaju veću vjerojatnost da će biti desničari, dok slabi muškarci imaju veću vjerojatnost da će biti lijevičarski socijalisti.

*stisnite dolje desno “Titlovi” radi prijevoda ili stisnite “pravokutnik CC” i odaberite “Prijevod titla”*


Novi-Svjetski-Poredak.com

Filed under: MEDIJI, UPOZORENJE HRANA ! · Tags: , , , , ,