Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI » PONOVO KRIVI ANTIDEPRESIVI! Masovni ubojica iz Daytona također imao u krvi SSRI lijekove koji mijenjaju um

PONOVO KRIVI ANTIDEPRESIVI! Masovni ubojica iz Daytona također imao u krvi SSRI lijekove koji mijenjaju um

lijekovi-oruzjeDrugim riječima, Bettsu je jako bio izmjenjen mozak kada je krenuo u smrtonosni pohod da bez ikakvog razloga oduzme živote nedužnim ljudima

Baš kao što smo dugo nagađali, najnoviji izvještaji o “masovnom ubojici iz Daytone” Connor Bettsu otkrivaju da je sada preminuli 24-godišnjak u stvari imao SSRI lijekove (selektivni inhibitor ponovne pohrane serotonina) tj. antidepresive u svojoj krvi u vrijeme kada je krenuo u masovnu pucnjavu, ubivši sestru, njezinog dečka i još sedam ljudi prije nego što se navodno ubio.

Prema obdukcijskom izveštaju, Betts nije samo uzimao antidepresive koji su uzrokovali njegovo stanje, već je uzimao i kokain, Xanax i alkohol, tri druge smrtonosne droge povezane sa ekstremnim nasiljem.

Drugim riječima, Bettsu je jako bio izmjenjen mozak kada je krenuo u smrtonosni pohod da bez ikakvog razloga oduzme živote nedužnim ljudima.

Mainstream vijesti su napokon priznale istinu da je Betts, umjesto da krive prodaju oružja za masovno ubojstvo, zapravo u optužili legalne lijekove i ilegalnu opojnu drogu koja ga je naposljetku natjerala da hladnokrvno ubija svoje sunarodnjake.

Ove kemikalije koje oštećuju mozak očito manipuliraju mladim ljudima da rade nešto strašno što inače možda ne bi učinili.

Izvještaj Los Angeles Timesa potvrđuje da većina masovni ubojica iz pucnjava je imala probleme s mentalnim zdravljem koje je vjerojatno povezano sa SSRI lijekovima i drugim farmaceutskim antidepresivima.

Zanimljivo je da je Los Angeles Times nedavno objavio izvještaj o mnogim masovnim pucnjavama koje su se odvijale u posljednjih nekoliko desetljeća.

Ono što je otkriveno jest da je upotreba farmaceutskih proizvoda često izravno povezana sa masovnim pucnjavama, jer lijekovi za promjenu uma mogu uvjeriti traumatiziranu mladež da posebno naudi sebi i drugima.

Ogromna većina masovnih obojica koje je Times opisao je bio traumatiziran još od rane dobi, uključujući i da su bili izloženi nasilju.

Mnogi od njih nastavili su razvijati mentalne probleme, uključujući depresiju, tjeskobu, poremećaje misli i pokušaje samoubojstva, što je u mnogim slučajevima dovelo i do eksperimentiranja s lijekovima koji mijenjaju um.

Popis ubojica koji je analizirao LA Times jasno pokazuje da je gotovo svaki pojedinac uzimao jedan od lijekova: Prozac, Paxil, Zoloft, Luvox, Effexor, Xanax, Ambien, Lexapro, Trazodon i / ili ne drugo sredstvo az promjenu raspoloženja.

“Mnogi dokazi upućuju na najveći zajednički signal svih ovih incidenata i činjenica da su svi počinitelji ili aktivno uzimali moćne psihotropne droge ili su to radili u nekom trenutku neposredne prošlosti prije nego što su počinili svoje zločine” – napisao je Dan Roberts u članku za Ammoland.com.

„Višestruko vjerodostojne znanstvene studije koje sežu u prošlost više od desetljeća, kao i interni dokumenti određenih farmaceutskih kompanija koje su potisnule informacije o tome da SSRI lijekovi (selektivni inhibitori ponovnog unošenja serotonina) imaju dobro poznate, ali neprijavljene nuspojave, uključujući i samoubojstvo i druga nasilna ponašanja.”


Novi-Svjetski-Poredak.com

Filed under: MEDIJI · Tags: , , , , , , , , , , ,