Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI » Medijska i filmska industrija promiču štovatelje Sotone kao ‘glas razuma i humanizma’ protiv kršćana

Medijska i filmska industrija promiču štovatelje Sotone kao ‘glas razuma i humanizma’ protiv kršćana

sotona-stovanjeFilmska industrija i mainstream mediji sada otvoreno promiču štovanje Sotone kao divno i junačko, a dokumentarni film “Hail Satan?” kao rezultat toga, je dobio veliku podrđku mainstream medija

Sotonistički hram, uz pomoć zakona o antikršćanskim ljevičarskim posebnim interesnim skupinama poput Američke unije za građanske slobode (ACLU), re-brendirao se kao religija i sada se agresivno promiče po javnim trgovima u Americi.

Dok je kršćanima rečeno da peku kolače u slavu sodomistima i da predaju nevinu djecu degenerativnim svećenicima protiv njihovih vjerskih uvjerenja, sotonistima je dopušteno da u javnim prostorima sada promoviraju svoju potporu tamnom gospodaru – jer je to u Americi sada potpuna inverzija pojma vjerske slobode.

Dnevnik Guardian je odao počast sotonistima zbog njihovog „šaljivog senzibiliteta“, jer njihova organizacija napada temelje civilnog društva, i dodaje muku onome što je već sada najproganjanija religija na svijetu.

“Postalo je vrlo očito da postoji stvarna potreba za onime što radimo”, rekao je Lucien Greaves, koji djeluje kao glasnogovornik Sotonskog hrama.

„Sve više i više pokušavaju umanjiti prava drugih i definiraju nas kao kršćansku naciju, u mjeri u kojoj se vjerska sloboda odnosi samo na njih. To je zastrašujuća okolnost za nas” – dodao je.

Zapravo, liberalni birokrati i suci na štetu većine su izmislili više “prava” nekim privilegiranim skupinama nego ikad prije. Sotonski hram želi pogoršati taj proces, izbacujući kršćane.

Kao i obično, štovatelji Sotone tvrde da oni doista ne obožavaju tamnog gospodara dok pokušavaju zamagliti pogled nesumnjive javnosti.

“Metafora sotone jednako je važna za mnoge od nas kao i onome tko to shvaća doslovno zato što smo odrasli u judeo-kršćanskoj kulturi” – rekao je Greaves.

“To nam zapravo govori na vrlo naglašen i oštar način o našem mjestu u našoj kulturi i o našim afirmativnim vrijednostima … i, naravno, definira čemu se suprotstavljamo: takvim teokratskim normama i autoritarnim strukturama”, dodao je štovatelj Sotone.

Greaves je jasno stavio do znanja da se njegov kult obožavanja Sotone odupire predsjedniku Donaldu Trumpu, a njegova grupa smanjuje težnju da brani kršćanstvo u zemlji koja ju je prvobitno učinila velikom.

“Očito smo sada u defanzivi” – rekao je Greaves, “i zastrašujuće je stanje u SAD-u kada imate očigledno omalovaženog teokrata poput Mikea Pencea kao potpredsjednika i buntovnika poput Trumpa na dužnosti, a oni” spremni su se obratiti svojoj evanđeoskoj nacionalističkoj bazi. “

I on je, kao što je tipično za protivnike predsjednika, igrao žrtvu usprkos neprijateljskom napadu organizacije na kršćanstvo.

Dokumentarni film “Pozdrav Sotoni” prikazat će se premijerno u Velikoj Britaniji 23. kolovoza, budući da bolesni liberalni lažni mediji ovim poklonicima priznaju “pokušaj zaustavljanja” Trumpovog mračnog doba.


Novi-Svjetski-Poredak.com

Filed under: MEDIJI · Tags: , , , , , ,