Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI » ‘Američka vlado, ja ću te pokopati!’ McAfee obećao razotkriti korumpirane američke dužnosnike i CIA-ine agente ako on ‘nestane bez traga”

‘Američka vlado, ja ću te pokopati!’ McAfee obećao razotkriti korumpirane američke dužnosnike i CIA-ine agente ako on ‘nestane bez traga”

mcafee-vladaZagovornik Bitcoina i vlasnik kompjuterske kompanije John McAfee zaprijetio je da će “pokopati” američku vladu ako ga nastavi uznemiravati zbog neplaćenih poreza, obećavajući da će pustiti u javnost veliku količinu dosjea koji dokazuju korupciju u Washingtonu i njegovih saveznika

„Sakupljao sam podatke o korupciji u vladama. Po prvi put, razotkrit ću imena i specifičnosti” – upozorio je McAfee u nizu nedavnih tweetova.

Obećavajući da će objaviti više od 31 terabajt “inkriminirajućih podataka” novinarima ako bude uhićen ili ako “nestane bez traga”, on je objavio imena “korumpiranog agenta CIA-e i dva bahamska dužnosnika” zajedno s tvrdnjama da su uzimali mito i bili umiješani u poslove sa drogom, trgovine ljudima, očito kako bi pokazao da ne blefira.

Također je obećao da će objaviti imena “25 kongresmena i 5 senatora, iz obiju stranaka, koji dolaze na reizbor 2020., i koji MORAJU biti opozvani.

Tvrdeći da je Ministarstvo pravosuđa pripremalo ubojstva, reketiranje i podmetanje pranje novca protiv njega u nadi da će ga izručiti sa Bahama i zatvoriti zbog utaje poreza, McAfee je istaknuo da posljednji pokušaj da mu se smesti – dok su vlasti u Belizeu pretresale njegov dom i optužio ga za operaciju povezanu sa drogom – nije uspio.

“Vlada SAD-a se nikad prije nije suočila s neprijateljem kao što sam ja” – izjavio je McAfee obećavajući da “više neće trpjeti takve napade.”

McAfee je prije bio meta optužbe za ubojstvo. U ožujku ga je sud na Floridi htio proglasiti odgovornim za odštetu u parnici u iznosu od 25 milijuna dolara zbog umiješanosti u ubojstvo, nakon što ga je rodbina njegovog preminulog susjeda u Belizeu optužila da je angažirao ubojicu da muči čovjeka do smrti. McAfee nikada nije bio optužen za ubojstvo i odbacio je tužbu kao “neozbiljnu.”

Programer, koji je zaradio milijune dolara prodajući svoj antivirusni sustav McAfee AntiVirus i kasnije zaradivši milijune više od Bitcoina, priznao je u siječnju da nije prijavljivao porez na dohodak zadnjih osam godina, te je naveo nekoliko razloga zašto to nije učinio, uključujući i onu uzrečicu “Porez je pljačka”.

McAfee je u siječnju objavio da se kandidirao za predsjednika “u egzilu” na platformi koja promovira korištenje kripto valute.

Trenutno živi na jahti na Karibima, koju je nazvao “freedom boat”.

Novi-Svjetski-Poredak.com

Filed under: MEDIJI · Tags: , , , , , , ,