Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI, ZDRAVLJE I MEDICINA » Budući liječnici se sada obučavaju da nerođene bebe u tijelu nazivaju ‘parazitima i tumorima’

Budući liječnici se sada obučavaju da nerođene bebe u tijelu nazivaju ‘parazitima i tumorima’

trudnazenaJe li nerođeno ljudsko dijete isto što i smrtonosni parazit ili kancerogeni tumor?

Prema riječima profesora Pascala Gagneuxa sa Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Kaliforniji, nerođeni ljudski život i ove dvije smrtonosne bolesti su u osnovi jedno te isto.

Kako izvještaji kažu, prof Gagneux je nedavno tijekom svojih predavanjima postavio slajd uspoređujući ono što on tvrdi da je sličnost između „fetusa i raka” – aludirajući kako je nerođena ljudska beba parazit ili rak unutar tijela njihove majke.

Dylan Griswold, student medicine koji pohađa Sveučilište Stanford u sjevernoj Kaliforniji, nedavno je izašao u javnost s fotografijom slajda o kojem je rekao da ga je dobio od prijatelja koji je zapravo upisao nastavu kod profesora Gagneuxa.

Kao što možete vidjeti na fotografiji, koju je Griswold podijelio Twitteru, prof. Gagneux je na slajdu napisao da je ljudski fetus “legitiman parazit” jer “brzo raste”, “napada” majčino tijelo, “manipulira imunitetom majke”, i “preoblikuje krvne žile.”

Baš kao i rak, tvrdi profesor Gagneux, ljudski fetus “uništava zabavu!!!” radeći slične stvari – poruka budućim liječnicima i medicinskim sestrama na predavanju da je nerođeni ljudski život nešto što ne znači da se njeguje i slavi, nego se “tretira” ili “istrebljuje” kao vrsta bolesti.

“Ja sam ostao bez riječi”, komentirao je Griswold o fotografiji, koja je navodno snimljena na predavnju prof. Gagneuxa podnazivom “Biologija bolesti”.

U početku, identitet prof. Gagneuxa nije objavljen ni od strane studenta koji je snimio fotografiju tijekom njegova predavanja, niti od strane Griswolda. No, Griswold je kasnije identificirao prof. Gagneuxa i uspio je dobiti od njega e-mail, čiji je dio javno objavio, a cijeli e-mail je navodno podijelio sa portalom The College Fix.

Profesor Gagneux, koji radi u Odjelu za patologiju UCSD-a, u ovom je pismu je kritizirao što su su “desničarski” pro-life “mediji” prouzročili da njegov slajd postane viralan na društvenim mrežama, što je izazvalo mnoštvo novinara “diljem SAD-a” da izravno preko e-maila kontaktiraju prof. Gagneuxua.

“Većina vas vjerojatno shvaća da je moj cilj bio pokazati kako su sisavci posebno skloni invazivnim karcinomima jer su sisavci razvili invazivnu placentaciju”- tvrdi u e-mailu profesor Gagneuxa. “Moja zamisao nije bila da vas indoktriniram s idejom da su fetusi rak, kao što je ilustrirano u članku.”

Ali to je upravo ono što je profesor Gagneux učinio tako što je usporedio nerođene ljudske bebe, koje imaju uzajamno koristan, simbiotički odnos sa svojim majkama, sa parazitima i tumorima, od kojih niti jedna nije u istoj kategoriji kao i ljudska bića.

Podvlačeći poricanje, prof. Gagneux je dokazao da je on samo još jedan depopulacijski liberalist koji mrzi život i ima depopulacijski plan. A to je, nažalost, tip ljudske prljavštine koju uče sljedeće generacije medicinskih stručnjaka – da potpuno zanemare svetost nerođenog ljudskog života – što je vrlo opasan presedan u povijesti.
 

 
Novi-Svjetski-Poredak.com

Filed under: MEDIJI, ZDRAVLJE I MEDICINA · Tags: , , , , , , , , , , ,