Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI, ZDRAVLJE I MEDICINA » Jesu li globalisti LAŽIRALI globalnu pandemiju ebole kako bi legalizirali obvezno cijepljenje?

Jesu li globalisti LAŽIRALI globalnu pandemiju ebole kako bi legalizirali obvezno cijepljenje?

afrika-ebolaSvi smo vidjeli ovaj scenarij i prije… mainstream mediji šire strah zbog navodne pandemije bolesti u svrhu zastrašivanja javnosti i prihvaćanja nekog novog cjepiva kao “lijeka”

Evo ga, to se ponovo dogodilo, sada sa virusom ebole, koji se još jednom pokušao koristiti kao sredstvo za poticanje provedbe univerzalnog obveznog cijepljenja.

Kao dio lukavog plana, Odbor Svjetske zdravstvene organizacije (SZO) za hitne slučajeve nedavno je objavio izjavu o “dubokoj zabrinutosti” u svezi s tvrdnjama o povećanju broja prijenosa ebole koji se odvijaju širom Demokratske Republike Kongo.

Prema agenciji, ebola je sada na rubu širenja “u susjedne zemlje”, budući da je navodno već od kolovoza uzrokovala čak 800 smrtnih slučajeva u Kongu – što znači da nešto treba odmah učiniti kako bi se riješila ta prijetnja.

Da bi još više povećao strah i paniku među građanima, WHO je nadalje tvrdi da se 100 prijavljenih novih slučajeva ebole upravo pojavilo u tjednu koji je prethodio njegovoj najavi – naravno, podsjećajući nas o takozvanoj “pandemiji” ebole koja je opustošila Zapadnu Afriku u razdoblju od 2013. do 2016. godine.

Slučajno se tako pogodilo da ovaj put u njihovoj agendi čeka već napravljeno eksperimentalno cjepivo koje zdravstvene vlasti tvrde da ima 97 posto učinkovitosti izliječenja protiv ebole.

Da podsjetimo da NITI JEDNO cjepivo u svijetu nema takvu ogromnu učinkovitost, čak i kod manjih i bezazlenijih bolesti.

Prema portalu “The Truth and Liberty Blog”, korporacija Bayer, koja sada posjeduje Monsanto, udružila se s tvrtkom Merck & Co. kako bi razvila ovo eksperimentalno cjepivo protiv ebole. Iako je ono još nelicencirano u ovom trenutku, njega promovira organizacija AIDS Healthcare Foundation (AHF) da bi se na što brži način dobilo odobrenje od strane WHO.

Čini se da će se, s pravom količinom medijske propagande, to lako postići u ime “zaštite javnog zdravlja”.

Američki Centar za kontrolu bolesti (CDC) zapravo posjeduje patent na GMO virus ebole! Jasnije malo?

Još jedna zanimljiva mala poslastica o ovoj najnovijoj “epidemiji” ebole je da je ona povezana s patentom u vlasništvu Američkih centara za kontrolu i prevenciju bolesti (CDC) na soj virusa ebole poznat kao EboBun – što je više nego vjerojatno genetski modificirano (GMO) biološko oružje u svrhu kataliziranja događaja potrebnih za stavljanje cjepiva ebole na tržište.

Navodi se da se patent CDC-a na EboBun ne primjenjuje samo na sadašnje poznate sojeve, već i na sve buduće sojeve koji će imati najmanje 70 posto ovih gena.

“Pogled na patent otkriva popis izumitelja”, piše Scott A. Keisler za blog The Truth and Liberty Blog. “Znači li to da su EboBunov izum znanstvenici genetski modificirali ili čak da je i sama Ebola biološko oružje koje je stvorio čovjek, kao što su mnogi dugo sumnjali?”

U svakom slučaju, samo je pitanje vremena kada će Farmaceutske kompanije, javnozdravstvene vlasti i mainstream mediji provesti svoj savršeni scenarij izbijanja nove “pandemije”, kroz koju će onda moći otkriti svoje “rješenje” u obliku injekcije cjepiva koje će onda prevariti javnost u razmišljanje da je to “čudotvorni lijek” koji svijet čeka.

Prema Keislerovu mišljenju, zavjera bi mogla biti još dublja, a WHO je objavio otkriće cjepiva protiv ebole koje će na kraju djelovati s minimalnim ili nikakvim nuspojavama – no tada će ponovo zdravstvene vlasti reći: Vidite? Cjepiva su stvarno sigurna i učinkovita!


Novi-Svjetski-Poredak.com

Filed under: MEDIJI, ZDRAVLJE I MEDICINA · Tags: , , , , , , , , , , , ,