Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » ZDRAVLJE I MEDICINA » Djeca su se 1986. godine cijepila 11 puta, a danas se cijepe 53 puta … ZAŠTO? Odgovor leži u profitu farmaceutske industrije

Djeca su se 1986. godine cijepila 11 puta, a danas se cijepe 53 puta … ZAŠTO? Odgovor leži u profitu farmaceutske industrije

cijepljenje-gillVideo isječak televizijskog redatelja Del Bigtreea (vidi dolje) se usuđuje postaviti važno pitanje: Zašto je broj cjepiva kojima se cijepe djeca skočio u posljednja tri desetljeća?

Odgovor vas može šokirati. Godine 1986. američki Kongres je usvojio zakon kojim se daje pravni imunitet proizvođaču cjepiva, ali samo za cjepiva obaveznog rasporeda imunizacije kod djece.

Od tada su proizvođači cjepiva radili na tome da što više proguraju cjepiva u taj raspored obaveznog cijepljenja isključivo jer su imali pravni imunitet od tužbi za neispravne proizvode i bolesti uzrokovanih cjepivima.

Prema tome, djeca su postala “deponij” za neispravna cjepiva koja su proizvedena s gotovo nultim mjerama kontrole kvalitete i vlada prisiljava da sva ta cjepiva budu dio obaveznog rasporeda imunizacije u djetinjstvu, a Farmaceutske kompanije dobivaju pravni imunitet u slučaju tužbi.

Skoro sve veći broj cjepiva koja se sada daju djeci, drugim riječima, nema nikakve veze s znanošću ili medicinom.

Sve ima veze s maksimiziranjem profita i zaštitom proizvođača cjepiva od tužbi milijuna djece koja su osakaćena ili ubijena od strane njihovih prizvoda.

Del Bigtree objašnjava više u ovom Brighteon videu koji je zabranjen na svim video servisima i društvenim medijima:



NoviSvjetskiPoredak.com

Filed under: ZDRAVLJE I MEDICINA · Tags: , , , , , , , , ,