Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI, ZDRAVLJE I MEDICINA » Mark Zuckerberg sklopio mračni pakt sa industrijom cjepiva! Novi plan Facebooka je u cenzuriranju svih objava koje dovode u pitanje dogmu Farmaceustske industrije

Mark Zuckerberg sklopio mračni pakt sa industrijom cjepiva! Novi plan Facebooka je u cenzuriranju svih objava koje dovode u pitanje dogmu Farmaceustske industrije

face-markNa zahtjev kalifornijske ljevice, vođe kulta Demokratske stranke i američkog izdajnika Adama Schiffa, Facebook je najavio da bi uskoro mogao provesti nove politike kako bi aktivno cenzurirao sadržaj na svojoj platformi koji je protivan službenim narativima koji govore da su cjepiva 100 posto “sigurna i učinkovita”

Okrivljujući “pokret protiv cijepljenja” na internetu za nekoliko nedavnih epidemija ospica, Schiff vjeruje da je sada posao Facebooka da aktivno usmjerava korisnike prema sadržajima koji govore o provođenju cijepljenja kako bi ljude “zaštitili”.

“Postoje jaki dokazi koji upućuju na to da barem dio izvora ovog trenda medicinski netočnih informacija o cjepivima dolazi sa web stranica na kojima mnogi Amerikanci dobivaju svoje informacije” – navodi Schiff.

Svi ti izvori “jakih dokaza” ne dokazuju da su bolesti prenijeli ljudi koji čitaju alternativne web stranice o cjepivima na Facebooku, sa čime se Schiff ne slaže.

“Algoritmi koji pokreću društvene mreže nisu dizajnirani za razlikovanje kvalitetnih informacija od dezinformacija ili pogrešnih informacija, a posljedice toga su posebno zabrinjavajuće za javnozdravstvenu dobrobit ljudi” – dodao je, zaključivši da su “sva cjepiva sigurna i učinkovita” i da je to jedina “kvalitetna informacija” o cjepivima.

Facebook kapitulirao pred Schiffovim zahtjevima i kaže kako radi na novim načinima “borbe protiv problema”

Kao odgovor na Schiffovo loše napisano pismo upozorenja Facebooku, Glavni izvršni direktor (CEO) Mark Zuckerberg je objavio izjavu u odgovoru, ukazujući da ta tvrtka “istražuje dodatne mjere kako bi se što bolje borila protiv problema”.

Te “mjere” očigledno uključuju “smanjenje ili uklanjanje ove vrste sadržaja iz preporuka, uključujući i grupe koje biste htjeli pratiti, te njihovo uklanjanje iz rezultata pretraživanja, uz istovremeno osiguravanje dostupnosti kvalitetnijih i vjerodostojnijih informacija.”

Google, koji je također dobio isto pismo od Schiffa, nije odmah odgovorio izjavom kao što je to napravio Facebook.

Međutim, platforma YouTube u vlasništvu Googlea prošlog mjeseca poduzela je korake prema degradiranju videozapisa koji promiču “dezinformacije” o cjepivima na primjeru videozapisa koji promiču “lažni čudotvorni lijek za ozbiljnu bolest”.

Imajte na umu da je Schiff, kolovođa u svemu ovome, ista osoba koja je promovirala teoriju zavjere o “ruskom miješanju”. Unatoč potpunom nedostatku dokaza da se Trumpova kampanja na bilo koji način urotila s Vladimirom Putinom kako bi “ukrala” izbore 2016., Schiff i dalje promovira takve gluposti kao da je to neporeciva i dokazana činjenica.

I sada sa cjepivima, Schiff želi da svi Amerikanci budu prisiljeni konzumirati samo pro-vakcinsku propagandu, navodeći “opasnosti” od slobodnog govora na internetu.

To je orvelovska noćna mora za koju Schiff i njegovi kolege demokrati vjeruju da je potrebno promicati radi “većeg dobra” – iako su se brojne epidemije u prošlosti dogodile u populacijama koje su bile cijepljene.

Novi-Svjetski-Poredak.com

Filed under: MEDIJI, ZDRAVLJE I MEDICINA · Tags: , , , , , , , , , , , , , , ,