Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » KLIMA, MEDIJI » AUSTRALSKI DRŽAVNI DUŽNOSNIK: Klimatske promjene su urota koju vodi UN s ciljem uspostave Novog svjetskog poretka

AUSTRALSKI DRŽAVNI DUŽNOSNIK: Klimatske promjene su urota koju vodi UN s ciljem uspostave Novog svjetskog poretka

un-nwoKontroverze oko klimatskih promjena sve su veće, a sve veći broj skeptika izražava svoje mišljenje u javnosti

Viši državni savjetnik bivšeg australskog premijera Tonyja Abbotta upravo je izjavio da je globalno zagrijavanje zavjera koju provode Ujedinjeni narodi kako bi stekli veliku i neograničenu moć.

Maurice Newman, glavni poslovni savjetnik bivšeg premijera Abbotta, kaže da prijevara globalnog zagrijavanja nema nikakve veze sa zemljinom klimom već sa organizacijom Ujedinjeni narodi koja želi uspostaviti autoritarni režim.

Godinama se skeptici klimatskih promjena suočavaju sa uvredama i ismijavanjem zbog toga što se usuđuju prkositi znanstvenim konvencijama, ali sa sve većim brojem znanstvenih dokaza koji raspršuju mitologiju klimatskih promjena, jasno je da je skepticizam više nego opravdan.

Proglašavanje klimatskih promjena

Maurice Newman kaže da je, bez obzira na to što klimatski podaci ukazuju, postalo sve očitije da Ujedinjeni narodi koriste klimatske promjene kao sredstvo za proširenje i povećanje svojih moći.

“Ne radi se o činjenicama ili logici. Riječ je o Novom svjetskom poretku pod kontrolom UN-a“ – izjavio je Newman u članku za dnevnik The Australian.

“Takva agenda Ujedinejnih naroda se suprotstavlja kapitalizmu i slobodi, a katastrofalno uništenje okoliša je postala tema svakoga kućanstva kako bi postigla svoj cilj” – nastavio je.

Newman je nadalje napomenuo da je velika većina istraživanja koja “dokazuju” vezu između emisije CO2 i klimatskih promjena – pogrešna.

Dva desetljeća stabilne klime trebala bi biti dovoljan dokaz da se klimatska katastrofa o kojoj slušamo skoro svaki dan, zapravo ne događa. No, kao što Newman pretpostavlja, klimatske promjene imaju malo veze sa spašavanjem Zemlje, već sa rastućim autoritetom i moćima organizacije.

“Pravi je plan koncentrirati politički autoritet. Globalno zagrijavanje je udica na koju se kačimo. Eko-katastrofičari su preuzeli UN i iznimno su dobro financirani. Imaju vrlo moćnog saveznika u Bijeloj kući” – navodi Newman.

Klimatske promjene bile su izrazito polarizirajuća tema u Australiji. Bivši premijer Malcolm Turnbull je podsjetio na svoje stajalište o klimatskim promjenama, dok se novi premijer Scott Morrison odbija pokloniti širiteljima klimatskog straha. Premijer Morrison nedavno je otkrio da “zemlja daleko dolje” više neće doprinositi globalnim klimatskim fondovima.

Ekološke skupine brzo su iskritizirale skeptike klimatskih promjena kao “anti-znanstvene”, čak i kada su se suočili s golemim dokazima koji su pokazali da je većina onoga u što većina vjeruje o klimatskim promjenama – dokazana LAŽ.

Nedavni pregled također je pokazao da takozvani znanstvenici namjerno mijenjaju podatke o razini mora kako bi stvorili dojam da razine mora rastu. Kako izvješćuju recenzenti, podaci zapravo ukazuju na to da su razine mora stabilne – sve dok prevaranti ručno ne promijene podatke koji bi odgovarali njihovoj naraciji i propagandi.

Vodeća znanost o klimatskim promjenama narušena je namještenim podacima, manipulacijom znanosti i potpunim nedostatkom integriteta – i nije ni čudo da skepticizam u svijetu sve više raste.


Novi-Svjetski-Poredak.com

Filed under: KLIMA, MEDIJI · Tags: , , , , , , , ,