Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI » Bojkotirajte ovih 60 kompanija koje doniraju novac za financiranje sustavnog ubojstva nerođenih ljudskih beba u Americi i Europi

Bojkotirajte ovih 60 kompanija koje doniraju novac za financiranje sustavnog ubojstva nerođenih ljudskih beba u Americi i Europi

planirano-roditeljstvoMnoge prakse organizacije “Planned Parenthood” oko pobačaja se provode u mutnim vodama

Bez obzira na to slažete li se sa abortusom u teoriji ili ne, teško je stati iza organizacije koja je uhvaćena u trgovini dijelovima tijela i organima beba koje ubija radi profita

Planned Parenthood (“Planirano roditeljstvo”), službenim nazivom Planned Parenthood Federation of America, Inc., američka je organizacija za planiranje obitelji, nadležna izvršavanje pobačaja u SAD-u, te, preko svojih tvrtki kćeri, i u nekim državama Europe i svijeta. (Wikipedia)

Kao najveći pojedinačni davatelj usluga pobačaja u Americi, organizacija Planirano roditeljstvo svake godine obavlja više od 300.000 pobačaja, a njihova politička ruka neumorno radi na utjecaju na izbore i provodi liberalne politike širom zemlje.

Tajni videozapisi koji su se pojavili u posljednjih nekoliko godina pokazali su visokopozicionirane šefove takvih organizacija za pobačaje kao večeraju sa kupcima dijelova tijela beba i dogovaraju poslove s​njima.

Više od 25 posto prihoda od organizacije “Planiranog roditeljstva” od 1,3 milijarde dolara svake godine dolazi iz privatnih donacija, a to uključuje i korporativne doprinose. Tako je! Kompanije koje volite vrlo lako mogu financirati dio svog “teško” zarađenog novca grupi koja ne poštuje ljudski život.

Ako ne podupirete sustavno ubijanje nerođenih ljudskih beba, donosimo vam popis 60 tvrtki i neprofitnih organizacija koje su izravno financirale organizcijau “Planirano roditeljstvo”.

Popis, koji je posljednji put ažuriran 21. lipnja, sastavila je „konzervativna akrtivistička grupa za korporativni aktivizam“ pod nazivom “2nd Vote”. Popis možete vidjeti i na njihovoj web-lokaciji.

Organizacija “2nd Vote” vjeruje da Amerikanci imaju mogućnost da se na drugi način izjasne i da se njihov glas čuje osim u glasačkoj kutiji, a to je glas koji možete napraviti uz pomoć svojeg novčanika.

Ako trenutno podupirete bilo koju od ovih tvrtki, možda je vrijeme da počnete tražiti alternative koje ne pomažu u financiranju ove organizacije za ubijanje nerođenih beba.

Pogledajte listu i podijelite ju sa prijateljima:

1. Adobe*
2. Aetna*
3. Allstate*
4. American Express
5. Amgen*
6. AutoZone
7. Avon*
8. Bank of America*
9. Bath & Body Works**
10. Ben & Jerry’s*
11. Blue Cross Blue Shield
12. Boeing*
13. BP
14. Charles Schwab
15. Clorox*
16. Craigslist
17. Converse***
18. Deutsche Bank*
19. Diageo
20. Dockers***
21. Energizer
22. Expedia*
23. ExxonMobil*
24. Fannie Mae*
25. Freddie Mac*
26. Frito Lay**
27. General Electric*
28. Groupon (partners with Planned Parenthood)
29. Intuit*
30. Jiffy Lube**
31. JPMorgan Chase
32. Johnson & Johnson*
33. Kaiser Permanente
34. Kraft Heinz*
35. Levi Strauss*
36. Liberty Mutual*
37. March of Dimes (individual chapters)
38. Microsoft*
39. Mondelez International*
40. Monsanto*
41. Morgan Stanley*
42. Nike*
43. Oracle*
44. Patagonia
45. PayPal*
46. PepsiCo
47. Pfizer*
48. Progressive Insurance*
49. Prudential*
50. Qualcomm*
51. Starbucks*
52. Shell
53. Susan G. Komen
54. Unilever
55. United Airlines*
56. United Way (individual chapters)
57. US Bank*
58. Verizon
59. Wells Fargo
60. WD-40 Company

* U tim slučajevima, doniranje tvrtke je putem odgovarajućih darova za organizaciju Planirano roditeljstvo.

** U tim slučajevima, matična tvrtka donira novac za organizaciju Planirano roditeljstvoo.

*** U tim slučajevima, matična tvrtka usklađuje darove s Planiranim roditeljstvom.

Organizacija “2nd Vote” također ima popis od 243 drugih tvrtki koje su financijski podržale grupe trećih strana za koje se zna da su indirektno financirane od strane Planiranog roditeljstva.

Ako se odlučite da nećete surađivati više sa tima firmama, kontaktirati te tvrtke i obavijestiti ih zašto ih više nećete podržavati.

Recite im da ne želite da vaš novac ide u organizaciju koja nagrađuje svoje “prodavače” sa pizza zabavama za ispunjavanje kvota za pobačaj i prodaju organa nerođenih beba radi profita. (izvor)

Novi-Svjetski-Poredak.com

Filed under: MEDIJI · Tags: , , , , , , , ,