Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI » FRANCUSKI GENERALI OPTUŽILI MACRONA ZA ‘IZDAJU’ ZBOG POTPISIVANJA UN-OVOG GLOBALNOG SPORAZUMA O MIGRACIJAMA

FRANCUSKI GENERALI OPTUŽILI MACRONA ZA ‘IZDAJU’ ZBOG POTPISIVANJA UN-OVOG GLOBALNOG SPORAZUMA O MIGRACIJAMA

macron-generaliOtvoreno pismo generala kaže da francuski građani imaju još jedan razlog za “pobunu”

Grupa francuskih vojnih generala napisala je otvoreno pismo Emmanuelu Macronu optužujući francuskog predsjednika da je “izdao” narod potpisivanjem UN-ovog migracijskog pakta

Sporazum, koji je u ponedjeljak potpisalo 164 naroda, uključujući Francusku, nije pravno obvezujuće, ali potiče neograničenu migraciju kako bi ju se smatrala ljudskim pravom, te da bi se kritike masovne migracije osudile kao govor mržnje.

Pismo koje je napisao general Antoine Martinez i koje je potpisalo deset generala, te admiral i pukovnik, kao i bivši francuski ministar obrane Charles Millon, upozorava Macrona da taj potez potpisivanja smanjuje suverenitet Francuske i daje dodatni razlog za pobunu “već ionako ljutim građanima”.

Pismo optužuje Macrona da je “kriv za poricanje demokracije ili izdaju protiv naroda” zbog potpisivanja sporazuma, te da nije pitao narod za to.

“Francuska država kasni u spoznaji da je nemoguće integrirati previše ljudi, potpuno različitih kultura, koje su se u zadnjih četrdeset godina ponovno okupile na područjima koja više ne podliježu zakonima Republike”, navodi se u pismu, dodajući kako masovna imigracija briše francuske “civilizacijske znamenitosti”.

Prema britanskoj zastupnici parlamenta Janice Atkinson, UN-ov Globalni sporazum bi poplavio Europu sa 59 milijuna novih doseljenika u narednih 6 godina.

Upozoravajući kako će plan dovesti do toga da će se “kultura i identitet europskih zemalja slomiti”, Atkinson je također naglasila da bi pakt mogao dovesti do zakona o govoru mržnje u kojem će biti nezakonito upotrebljavati pojmovepoput “ilegalni migranti”, zamjenjujući ga izrazom “nepravilni imigranti”.

“Bit će protuzakonito ako ne upotrebljavate svoj propisani jezik”, upozorila je Atkinson, dodavši kako bi se građani Europe mogli “oprostiti od njihove demokracije i njihovog načina života” ako se ovaj pakt provede.

Predsjednik Macron prema najnovijim anketama ima podršku od 18 posto usred vala prosvjeda i nemira protiv brojnih problema u državi, uključujući poreze na gorivo i masovnu imigraciju.


Novi-Svjetski-Poredak.com

Filed under: MEDIJI · Tags: , , , ,