Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » TEHNOLOGIJA I ZNANOST » OPASNO ORUŽJE?! Pitanje sigurnosti 5G tehnologije konačno se dovodi u fokus javnosti

OPASNO ORUŽJE?! Pitanje sigurnosti 5G tehnologije konačno se dovodi u fokus javnosti

djeca-telefonU slučaju da niste primijetili, fašisti tehnoloških industrija koji rade sa korumpiranim vladama širom svijeta, su počeli instalirati “super brzu” 5G bežičnu tehnologiju koja će u potpunosti globalno biti razmještena tijekom narednih nekoliko godina

Ali ono što oni ne rade jest da pokušaju dokazati da je ta tehnologija na bilo koji način sigurna. Razlog tome jest da što nije!

5G tehnologija, koja će zahtijevati odašiljače svakih stotinu metara da bi radila kako treba, možda je najveća tehnološka prijevara do danas. Nikad se nije dokazala sigurnom – u stvari, pokazalo se da prijeti zdravlju biljaka, životinja i ljudi.

Sve to ima veze sa vrstama zračenja koja emitira 5G mreža – zračenja koja prodiru kroz ljudsku kožu agresivnije od bilo koje druge vrste zračenja koja se trenutno emitiraju iz potrošačke elektronike.

Zapravo je ova mreža u istom frekvencijskom rasponu golemih skenera tijela koji su prisutni na američkim i britanskim zračnim lukama.

“Današnje mobilne i Wi-Fi mreže oslanjaju se na mikrovalove – vrsta elektromagnetskog zračenja koja koristi frekvencije do 6 GHz za bežični prijenos glasa ili podataka”, objašnjava Environmental Health Trust (EHT).

“Međutim, 5G aplikacije će zahtijevati otključavanje novih frekvencijskih pojasa u frekvencijama viših frekvencija od 6 GHz čak do 100 GHz i šire, koristeći submilimetarski i milimetarski val – kako bi se omogućilo ultra-visoki prijenos podataka u istom vremenskm razdoblju u odnosu na prethodne primjene mikrovalnog zračenja.”

Izraelska studija otkriva da ljudski znojni kanali djeluju kao “antene” za 5G zračenje

Ono što dodatno uznemiruje oko 5G zračenja jest kako ljudsko tijelo reagira i obrađuje ovo zračenje.

Dr. Ben-Ishai sa Hebrejskog sveučilišta u Jeruzalemu otkriva dio nedavne istrage koja kaže da ljudska koža djeluje kao receptor za 5G zračenje, poput antene.

“Ova vrsta tehnologije, koja je u mnogim našim domovima, zapravo vrši interakciju s ljudskom kožom i očima” – piše Arjun Walia u studiji.

“… ljudski znojne žlijezde djeluju kao niz spiralnih antena kada su izložene tim valnim duljinama iz uređaja koji koriste tehnologiju 5G” – dodaje on.

5G zračenje koristi iste frekvencije kao Pentagonov “Active Denial System” – oružje za kontrolu mase na prosvjedima.

Američka vojska je također dobro upućena u 5G tehnologiju, koju već dugo koristi kao ne-smrtonosni oblik kontrole prosvjedne mase. Iste 5G valne duljine se koriste u vojnom tzv. Active Denial System-u ili ADS-u, opisane kao “oružje”.

Prema izvješćima, 5G je toliko invazivna po ljudsku kožu da ona zapravo uzrokuje nepodnošljivi osjećaj topline – to je planirani ishod ovog oružja koje se upotrebljava kako bi se raspršilo mnoštvo ili izazvalo da ljudi bježe sa ciljane površine.

Američke, ruske, pa čak i kineske vojne snage koriste 5G kao oružje za kontrolu mase, što je zapravo problem jer će ona biti puštena u lokalne zajednice širom svijeta. Zato se mnoge takve zajednice sada bune što je više moguće, protiv napada 5G mreže na ljude koja se, nažalost, čini neizbježnom stvarnošću, usprkos tome kako javnost glasno govori: “Nema šanse ni na koji način!”


Novi-Svjetski-Poredak.com

Filed under: TEHNOLOGIJA I ZNANOST · Tags: , , , , , , , , , ,