Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » KLIMA, TEORIJE ZAVJERE » IZVJEŠTAJ MEĐUVLADINOG PANELA O KLIMATSKIM PROMJENAMA sada poziva znanstvenike na špricanje CHEMATRAILSA da bi se spriječilo ‘globalno zagrijavanje’

IZVJEŠTAJ MEĐUVLADINOG PANELA O KLIMATSKIM PROMJENAMA sada poziva znanstvenike na špricanje CHEMATRAILSA da bi se spriječilo ‘globalno zagrijavanje’

ipcc-chemPanel Ujedinjenih naroda napokon priznao da Chemtrailsi postoje i da nam mogu pomoći!

Međuvladin panel o klimatskim promjenama (IPCC) navodno poziva narode svijeta da „bez presedana” poduzmu korake za rješavanje globalnog zatopljenja, uključujući i “zaštitu” neba uz pomoć kemijskih aerosola.

Poznat među tražiteljima istine kao “chemtrails”, rasprišivanje aerosola navodno ima potencijal da stvori masivni “toplinski štit” za zaštitu planete od sunčevih ultraljubičastih zraka, što će zauzvrat pomoći da se Zemlja “ohladi”, prema Međuvladinom panelu za klimatske promjene (IPCC).

IPCC je nazvao taj koncept – “solarni geoinženjering”, a NBC News ga opisuje kao nastojanje da se “ponovno obnovi Zemljina stratosfera”, s ciljem dupliciranja sumpornih oblaka koji nastaju nakon velike vulkanske erupcije.

Ukratko rečeno, oni žele simulirati uz pomoć kemikalija vulkanski oblak na nabu koji će smanjiti utjecaj sunčeve svjetlosti.

Znanstvenici iz IPCC-a su došli na tu ideju nakon nedavnog uragana Michael na Floridi. Klimatski glasnogovornici su ubrzo nakon uragana i ovog masivanog vremenskog događaja okrivili “globalno zatopljenje”, što je navelo IPCC da utvrdi da bi bilo moguće spriječiti buduće uragane – raspršivanjem kemijskih čestica po nebu.

“Politika je onemogućavala ovo prije nekoliko godina, ali sada toliko ne” – izjavio je Rafe Pomerance, predsjednik skupine za zaštitu okoliša Arctic 21 i 40-godišnji veteranski aktivist koji već dugo vremena zagovara djelovanje na globalno zatopljenje, piše NBCNews.com.

“Ako mislimo da je problem klimatskih promjena katastrofalan, kako možemo reći da ovo nije barem jedan od opcija?”

Klimatsko ludilo sugerira da je miješanje u prirodu rješenje ljudskih induciranih klimatskih promjena

To je zanimljiva zamisao – takva ideja špricanja nepoznatih milijuna tona kemikalija u atmosferu koje će na neki način popraviti navodnu klimatsku katastrofu za koju nam je rečeno da je rezultat ljudskog djelovanja koje je na neki drugi način djelovalo na prirodu.

Dvije pogreške ne mogu ispraviti stvari, ali čini se da je to pristup klimatskih fanatika koji inzistiraju na iskorištavanju našeg planeta u političke svrhe.

Racionalnije rješenje klimatskih promjena uzrokovanih čovjekom, pod pretpostavkom da postoji, je da se stvari ostave na miru – ali to nije pristup koji se poduzima u klimatskoj zajednici.

Njihov plan je poslati zrakoplove 20.000 metara u zrak kako bi ispustili oblake sumpora koji će prema NBC News “izbjeliti​plavo nebo prema svjetlijoj boji i zalaske sunca učiniti živopisnijima, dok će Zemlju zaštititi od opasnih sunčevih zraka”.

Ovaj aerosolni “kišobran”, kako god bio nazvan, navodno “odražava” sunčeve zrake daleko od Zemlje i stvara klimatski raj – kažu nam znanstvenici.

Naravno, nitko se ne spominje kako bi blokiranje ultraljubičastog zračenja od Sunca moglo negativno utjecati na zdravlje ljudi, biljaka i drugih životnih oblika koji zahtijevaju sunčevu svjetlost, umjesto da budu poslane natrag u svemir.

Također se zanemaruje kako ove aerosolne kemikalije mogu negativno utjecati na planet.

Umjesto toga, čini se da je vrlo uskoumna ideja “sunca koje proizvodi loše zagrijavanje” predstavlja vodeću ulogu iza ove najnovije klimatske agende, koja je prije samo nekoliko godina nazvana “teorija zavjere” od strane istih klimatskih luđaka koji sada guraju široku uporabu chemtrailsa.

Srećom se javljaju i glasovi razuma. Wallace Broecker, profesor geologije na općem opservatoriju Lamont-Doherty na Sveučilištu Columbia, koji se često naziva “djedom” istraživanja klimatskih promjena, kaže da možda nije najbolja ideja da se u pokuša neovlašteno protiviti Zemljinoj klimi da biste “popravili” ranije greške.


NoviSvjetskiPoredak.com

Filed under: KLIMA, TEORIJE ZAVJERE · Tags: , , , , , , , , , ,