Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI » Sirijski zviždač: Izbjeglice žele okupirati Europu i uništiti kršćanstvo

Sirijski zviždač: Izbjeglice žele okupirati Europu i uništiti kršćanstvo

sirija-imigrantSirijski zviždač je progovorio o stvarnim namjerama izbjeglica koje dolaze u Njemačku i tvrdi kako je njihov cilj okupirati Europu i uništiti kršćanstvo

“Zapravo, većina tih izbjeglica došla je u Europi prema planu, osobito u Njemačku, a ne zato što su njihovi životi bili ugroženi, ne zato što su bili potjerani, proganjani, potlačeni ili zbog rasne ili sektaške diskriminacije (…) Došli su ovamo zbog mnogo drugih razloga” – priopćio je zviždač Paul za njemački magazin Tichyseinblick.de.

Na pitanje što to znači, on odgovara:

“Prvi je razlog očito religiozan. Drugi razlog je financijski. Došli su u Njemačku s apsolutnom sigurnošću da ih je to tražio njihov Bog, jedini Bog (Allah).

Njihov Bog, muslimanski Bog, jer vjeruju da je Božja religija islam i da su svi drugi sljedbenici drugih religija nevjernici i zaslužuju da budu ubijeni.”

“S vjerskog gledišta, sve se može. Religija dopušta muškarcu da ženi do četiri žene i da ima mnogo djece. Također nije tajna da su većina izbjeglica sunitski muslimani” – dodaje on.

“Oni su napravili jednostavnu kalkulaciju, uvjereni su da će se situacija u dva do tri desetljeća potpuno promijenjena, a iza koje će oni stajati”.

Prema Paulu, tu se radi samo o dominaciji i uništavanju kršćanstva:

“Uvjereni su da imaju mandat širiti svoju vjeru islam u Europi i otvoriti široko vrata, što je jedva potrebno, jer su vrata već otvorena.

A na samom vrhu njihovog prioriteta je da se u nekom trenutku u Vatikanu zaviori zastavu islama iznad kupole sv. Petra i da ugasi sve što podsjeća na kršćane ili kršćanstvo.”

Kaže da je velik dio imigrantske krize “organiziran”:

“Jedan od razloga bio je demografska situacija u Njemačkoj, i bilo je poticaj da se ljudi šalju u Njemačku.

To je gotovo sustavno organizirano, jer je bilo dobro poznato i politički ponavljano, Njemačka treba imigrante jer je većina europskih društava stara, a rođenja djece su također usporena.

Izbjeglice znaju kamo su otišli. Zato žele izazvati Njemačku i Europu. Umjereni muslimani jedva da podižu svoje glasove protiv konzervativnih muslimana – iz straha.”

Paul je u Njemačkoj otprilike tri godine. Tek nedavno je dobio status priznate izbjeglice na rok od godinu dana, uz supsidijarnu zaštitu. Paul je psiholog i radio je kao informatički stručnjak za gradsku vladu u Siriji, piše Voiceofeurope.

“Na žalost, ne mogu gledati tako optimistično u budućnost” – kaže on. “Previše sam proživio, poznajem ljude iz moje regije i ovdje ih susrećem. Najveći izazov bio bi ako Njemačka pojačala svoje zakone i ustav” – rekao je mladi Sirijac.
 
NoviSvjetskiPoredak.com

Filed under: MEDIJI · Tags: , , , , , , ,