Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI » Šestogodišnja školska djeca dobila zadatak da napišu ljubavna gay pisma kako bi ‘prihvatili raznolikost’

Šestogodišnja školska djeca dobila zadatak da napišu ljubavna gay pisma kako bi ‘prihvatili raznolikost’

djeca-skolaVideo koji je objavila britanska televizija BBC pokazuje kako su 6-godišnja školska djeca upućena na pisanje homoseksualnih ljubavnih pisama – što je izazvalo bijes na društvenim mrežama

Video, izvorno postavljen na Facebook stranici BBC Radio Manchestera, prikazuje malu djecu u osnovnoj školi Bewsey Lodge kako se upućuju pisati ljubavna pisma od „Princa Henryja” svojem kućnom pomoćniku „Thomasu”, i učitelj je dao zadatak učenicima: „Reći ćeš Thomasu zašto je briljantna ideja da se oženi s tobom.”

“Ova škola uče djecu o LGBT odnosima od malih nogu” – oduševljeno je glasio BBC-ov podnaslovni komentar.

“Ovaj razred šestogodišnjaka uči o homoseksualnom vjenčanju. U ovoj bajci, princ želi oženiti svog muškog slugu. A djeca pišu ljubavno pismo.”

Učiteljica Sarah Hopson je rekla za BBC da će djeca “izlaziti u svijet i pronaći tu raznolikost oko sebe, a pronaći će to već i u mlađoj dobi”.

Objašnjava da “što više mogu prihvatiti raznolikosti u ovoj dobi, više se neće suočiti s tim, jer će djeca prihvatiti i prihvaćati tu različitost oko sebe”.

Mnogi korisnici društvenih medija bili su vrlo kritični prema Hopsonovoj i školi Bewsey Lodgeu, optužujući ih za učenje lekcija koje nisu za tu primjerenu dob.

Odgovarajući na BBC-jev Facebook post, korisnici su napisali primjedbe o seksualizaciji djece u tako mladoj dobi i prisiljavanju djece da napišu ljubavna gay pisma kao školski rad.

Jedan je korisnik tvrdio da je glavna ravnatelj škole Bewsey, te je odgovorio na neke od primjedbi, rekavši: “… jako sam ponosan na moju školu, djecu i njihove obitelji. Obično ne komentiram na društvenim medijima, međutim osjećam se prisiljen podijeliti neke misli. Zanimljivo je pročitati koliko je osoba seksualiziralo sadržaj našeg kurikuluma.”

“Također poučavamo o rasizmu, ekstremizmu i religiji, i kroz iste filozofske filtere učimo ih sve to. Izazvat ću svakoga tko sumnja u moć onoga što pokušavamo učiniti oko LGBT + da dođu i razgovaraju s nekim od naših “malih ljudi”. Mogli bi vam reći o poštovanju i kako možete ako želite nositi suknju u školi ako si dječak, to je u redu, ako imate 2 majke ili 2 tate, sve dok ste voljeni, to je super i nema takve stvari koje ih dijele na dječake i djevojčice!”

Škola, koja također radi sa rodno neutralnim uniformnim sustavom, čini se da stavlja veliki naglasak na kulturne, etničke, vjerske i seksualne razlike, a njezina web stranica oglašava video u kojem mladi učenici čitaju iz knjige o ravnopravnosti, spolnom identitetu i drugim pitanjima društvene pravednosti, navodi Breitbart.
 

 
NoviSvjetskiPoredak.com

Filed under: MEDIJI · Tags: , , , , , ,