Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI » Bogati elitisti doslovno ┼żive od transfuzije dje─Źje krvi! Moderni ‘vampiri’ su stvarni

Bogati elitisti doslovno ┼żive od transfuzije dje─Źje krvi! Moderni ‘vampiri’ su stvarni

vampir-krvSa svojim skupim ku─çama, vozilima i blje┼ítavilom stila ┼żivota, oni mo┼żda ne sli─Źe na vamipire iz filmova ili knji┼żevnog djela, ali to ne zna─Źi da se oni ne si┼íu krv svojih ┼żrtava

Postizanje novog dna u iskori┼ítavanja siroma┼ínih i nevinih, danas je postalo moderno za bogata┼ía da poku┼íaju produ┼żiti svoju mladost i ljepotu dobivanjem skupe transfuzije male djece.

Kao ┼íto je objavljeno, ─Źlanovi “zdrave, ali bogate” elite pla─çaju vi┼íe od 8,000 dolara za 1,5 litre mlade krvi u o─Źajnoj ponudi da se vrate u mladost.

Parabioza: Put za parazitske bogata┼íe koji si┼íu ┼żivot iz male djece

Koncept infuzije mlade krvi u starije tijelo – poznat kao parabioza – nije ni┼íta novo. ─îasopis Medical Daily primje─çuje ne samo njezinu anti-aging sposobnost, ve─ç i njezini potencijali ubrzavanja metabolizma i borbe protiv dijabetesa i raka, te je prepoznatljivo polje istra┼żivanja u zadnjih 100 godina.

Stru─Źno govore─çi, parabioza uklju─Źuje povezivanje cirkulacijskih sustava dviju ┼żivotinja zajedno. Znanost se pomaknula daleko iznad po─Źetnih pokusa na ┼żivotinjama, koji su me─Ĺutim uklju─Źivali doslovno ┼íivanje cirkulacijskih sustava ┼ítakora.

Danas se istra┼żiva─Źi usredoto─Źuju na jednostavno izoliranje specifi─Źnih proteina i plazme iz mlade krvi i ubrizgavanje u stare pacijente kako bi se dobile “prednosti” lije─Źenja na mnogo racionalniji i manje invazivan na─Źin.

Dok transfuzije mlade krvi ne mogu doslovno zamijeniti tijelo starije osobe s mladom osobom, postoje neki znanstveni dokazi koji ka┼żu da mogu obnavljati tkivo i popravljati stani─Źna o┼íte─çenja.

Izvje┼í─çe objavljeno u ─Źasopisu Nature u 2015. godini zabilje┼żilo je sljede─çe u svezi sa prou─Źavanjem kontroverznog lije─Źenja kod glodavaca:


Spajanjem krvo┼żilnog sustava starog mi┼ía s mladim mi┼íem, znanstvenici su dobili neke izuzetne rezultate. U srcu, mozgu, mi┼íi─çima i gotovo svakom drugom ispitanom tkivu, krv mladih mi┼íeva ─Źini se da je donijela novi ┼żivot starijim organima, ─Źine─çi stare mi┼íeve ja─Źim, pametnijim i zdravijim. ─îak je njihovo krzno bilo sjajnije.

Zanimljivo je, da je infuzija starih pacijenata s mladom krvom sigurno preokrenula neke od znakova starenja, upravo suprotni u─Źinak zabilje┼żen je kada je mladima injektirana “stara” krv.

Presti┼żna sveu─Źili┼íta potvrdila kontroverzni tretman

Dva presti┼żna sveu─Źili┼íta Ivy League – Stanford i Harvard – proveli su studije koje su potvrdile u─Źinkovitost “vampirskog” tretmana ili pomo─çu specifi─Źno izoliranog proteina iz mi┼íje krvi ili jednostavno injektiranjem plazme iz mladih mi┼íeva u stare mi┼íeve.

Plazma je dio krvi koji dr┼żi stanice u suspenziji i sadr┼żi elektrolite, hormone, otopljene proteine, glukozu, faktore zgru┼íavanja, uglji─Źni dioksid i kisik. Ona slu┼żi i kao proteinski rezervat i kao za┼ítita protiv infekcije i poreme─çaja krvi.

Ambrosia, tvrtka sa sjedištem u Kaliforniji, nudi transfuziju ljudske plazme dobivene od mladih donatora za oko 8.000 dolara koliko košta 1.5 litra, koja je transfuzirana u primatelja tijekom dvodnevnog razdoblja.

Ambrosia je u vlasni┼ítvu 33-godi┼ínjeg diplomanta medicine Jess Karmazina koja nema lije─Źni─Źku dozvolu. Zaobila┼żenjem odobrenja od strane FDA potrebnog za pravovremenu prodaju transfuzijske krvi, Ambrosia zove taj proces “klini─Źkim ispitivanjem”.

Karmazin ka┼że da njegovi sudionici “pokusa” do┼żivljavaju prekrasne rezultate, uklju─Źuju─çi “pobolj┼íanja u spavanju i pad u razinama karcino-embrijskih antigena karcinoma i amiloida – proteina uklju─Źenih u bolesti poput raka i Alzheimerove bolesti – za ─Źak 20%.
 
NoviSvjetskiPoredak.com

Filed under: MEDIJI · Tags: , , , , , , ,