Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI » Bogati elitisti doslovno žive od transfuzije dječje krvi! Moderni ‘vampiri’ su stvarni

Bogati elitisti doslovno žive od transfuzije dječje krvi! Moderni ‘vampiri’ su stvarni

vampir-krvSa svojim skupim kućama, vozilima i blještavilom stila života, oni možda ne sliče na vamipire iz filmova ili književnog djela, ali to ne znači da se oni ne sišu krv svojih žrtava

Postizanje novog dna u iskorištavanja siromašnih i nevinih, danas je postalo moderno za bogataša da pokušaju produžiti svoju mladost i ljepotu dobivanjem skupe transfuzije male djece.

Kao što je objavljeno, članovi “zdrave, ali bogate” elite plaćaju više od 8,000 dolara za 1,5 litre mlade krvi u očajnoj ponudi da se vrate u mladost.

Parabioza: Put za parazitske bogataše koji sišu život iz male djece

Koncept infuzije mlade krvi u starije tijelo – poznat kao parabioza – nije ništa novo. Časopis Medical Daily primjećuje ne samo njezinu anti-aging sposobnost, već i njezini potencijali ubrzavanja metabolizma i borbe protiv dijabetesa i raka, te je prepoznatljivo polje istraživanja u zadnjih 100 godina.

Stručno govoreći, parabioza uključuje povezivanje cirkulacijskih sustava dviju životinja zajedno. Znanost se pomaknula daleko iznad početnih pokusa na životinjama, koji su međutim uključivali doslovno šivanje cirkulacijskih sustava štakora.

Danas se istraživači usredotočuju na jednostavno izoliranje specifičnih proteina i plazme iz mlade krvi i ubrizgavanje u stare pacijente kako bi se dobile “prednosti” liječenja na mnogo racionalniji i manje invazivan način.

Dok transfuzije mlade krvi ne mogu doslovno zamijeniti tijelo starije osobe s mladom osobom, postoje neki znanstveni dokazi koji kažu da mogu obnavljati tkivo i popravljati stanična oštećenja.

Izvješće objavljeno u časopisu Nature u 2015. godini zabilježilo je sljedeće u svezi sa proučavanjem kontroverznog liječenja kod glodavaca:

Spajanjem krvožilnog sustava starog miša s mladim mišem, znanstvenici su dobili neke izuzetne rezultate. U srcu, mozgu, mišićima i gotovo svakom drugom ispitanom tkivu, krv mladih miševa čini se da je donijela novi život starijim organima, čineći stare miševe jačim, pametnijim i zdravijim. Čak je njihovo krzno bilo sjajnije.

Zanimljivo je, da je infuzija starih pacijenata s mladom krvom sigurno preokrenula neke od znakova starenja, upravo suprotni učinak zabilježen je kada je mladima injektirana “stara” krv.

Prestižna sveučilišta potvrdila kontroverzni tretman

Dva prestižna sveučilišta Ivy League – Stanford i Harvard – proveli su studije koje su potvrdile učinkovitost “vampirskog” tretmana ili pomoću specifično izoliranog proteina iz mišje krvi ili jednostavno injektiranjem plazme iz mladih miševa u stare miševe.

Plazma je dio krvi koji drži stanice u suspenziji i sadrži elektrolite, hormone, otopljene proteine, glukozu, faktore zgrušavanja, ugljični dioksid i kisik. Ona služi i kao proteinski rezervat i kao zaštita protiv infekcije i poremećaja krvi.

Ambrosia, tvrtka sa sjedištem u Kaliforniji, nudi transfuziju ljudske plazme dobivene od mladih donatora za oko 8.000 dolara koliko košta 1.5 litra, koja je transfuzirana u primatelja tijekom dvodnevnog razdoblja.

Ambrosia je u vlasništvu 33-godišnjeg diplomanta medicine Jess Karmazina koja nema liječničku dozvolu. Zaobilaženjem odobrenja od strane FDA potrebnog za pravovremenu prodaju transfuzijske krvi, Ambrosia zove taj proces “kliničkim ispitivanjem”.

Karmazin kaže da njegovi sudionici “pokusa” doživljavaju prekrasne rezultate, uključujući “poboljšanja u spavanju i pad u razinama karcino-embrijskih antigena karcinoma i amiloida – proteina uključenih u bolesti poput raka i Alzheimerove bolesti – za čak 20%.
 
NoviSvjetskiPoredak.com

Filed under: MEDIJI · Tags: , , , , , , ,