Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI » ‘KRAJ SVIJETA’: Rođenje crvenog teleta u Izraelu signaliziralo dolazak Mesije, kažu Hebrejski znanstvenici

‘KRAJ SVIJETA’: Rođenje crvenog teleta u Izraelu signaliziralo dolazak Mesije, kažu Hebrejski znanstvenici

tele-izraelŽidovska organizacija kaže da je rođena potpuno crvena junica – prva u 2000 godina – ispunjavajući tako biblijsko proročanstvo koje signalizira dolazak Mesije, za kojeg kršćani vjeruju da će završiti apokalipom

Rođenje krave iz proročanstva najavio je Temple Institute (Hramski institut), organizacija koja kaže da je “posvećena svakom aspektu Svetog hrama u Jeruzalemu”.

“Na 17. dan Elula, 5778, [28. kolovoza 2018], rođena je crvena junica u zemlji Izraelaca” – napisala je organizacija na Facebook stranici.

Organizacija kaže da ženska krava predskazuje izgradnju trećeg hrama u Jeruzalemu, predočavajući dolazak Židovskog Mesije. Evanđeoski kršćanski teolozi također vjeruju da će izgradnja trećeg hrama voditi prema Sudnjem danu.

Simbolika crvenih junica prisutna je i u kršćanskoj i židovskoj tradiciji. Tele su navodno pregledali rabinski stručnjaci, no nastavit će se proučavati svakih nekoliko mjeseci kako bi utvrdili njezin legitimitet kao crvena junica iz biblijskog proročanstva.

Hramski institut je započeo svoj program uzgoja crvene pasmine u 2015. godini. Izraženi ciljevi uzgoja junice iz proročanstva, su trebali zadovoljiti brojne zahtjeve, od kojih je glavna činjenica da je tele posve crvene boje i “bez mane„.

Organizacija je uvezla zamrznute zametke crvene Angusove krave i implantirala ih u domaće izraelske krave.

Crvene junice su rađane i prije, ali su bile diskvalificirane jer nisu ispunile sve proročke zahtjeve. Tele nastalo 1999. godine je bilo mužjak, a jedno iz 2002. godine nije bilo posve crveno – imalo je jedan čuperak bijele dlake.

Prošlo je šest godina otkako je Zemlja preživjela mnogo bojazni da će kraj svijeta biti u 2012., kako su obećale drevne Maje, ali ako se tele pokaže kao krava iz proročanstva, možda ćemo morati tražiti podzemne bunkere i zalihe limenki pečenog graha.
 

 
NoviSvjetskiPoredak.com

Filed under: MEDIJI · Tags: , , , , , , ,