Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI » Gamer-ubojica sa turnira na Floridi je bio na antipsihoticima i lijekovima protiv depresije

Gamer-ubojica sa turnira na Floridi je bio na antipsihoticima i lijekovima protiv depresije

florida-gamerTinejdžer je dvaput hospitaliziran u psihijatrijskim ustanovama i propisani su mu antipsihotični i antidepresivni lijekove

David Katz, masovni ubojica koji je navodno otvorio vatru na skupinu igrača na gamerskom turniru “Madden NFL 19″ na Floridi – i ubio dvojicu suigrača, a zatim i samog sebe – se liječio od duševnih bolesti, te je uzimao antipsihotike i antidepresive, prema više izvješća iz medija.

“Tinejdžer je dvaput hospitaliziran u psihijatrijskim ustanovama i propisani su mu antipsihotični i antidepresivni lijekovi” – navodi Fox News.

Ovo je još jedan dokumentirani slučaj mladog muškarca na psihotropnim lijekovima koji mijenjaju um i koji je kasnije počinio masovno ubojstvo.

Ipak “zona bez oružja” nije uspjela zaustaviti metke

Trgovački centar u kojem se turnir održao bio je još jedna “zona bez pištolja” koja nije uspjela zaustaviti ubojicu od otvaranja vatre.

Svijet još treba shvatiti zašto znakovi “zona bez pištolja” ne zaustavljaju ljude da koriste oružje. U međuvremenu, zagovornici kontrole oružja pozivaju na širenje zona bez oružja kako bi obuhvatili cijelu naciju, smatrajući da jedini razlog zbog kojeg to ne funkcionira jest zbog toga što te zone nisu dovoljno velike.

Važno je da je Katz legalno kupio svoje vatreno oružje u Baltimoreu države Marylandu, gdje je kupnja oružja najviše ograničena od gotovo bilo koje druge države u Americi. On je navodno kupio vatreno oružje u posljednjih mjesec dana i slijedio je sve provjere za dobivanje dozvole za posjedovanje pištolja, dokazujući opet da kontrole za kupovinu oružja nisu zaustavile masovnu pucnjavu.

Katz je također bio “anti-Trumper” tj. anti-pristaša predsjednika Trumpa. Kao što pokazuje njegova povijest objava na Redditu, Katz je često pisao da su pristaše Trumpa mentalno retardirani.

Poput mnogih današnjih mladih ljudi, Katz je bio vulgaran i neugodan.

Zahvaljujući tome da se svim mladim ljudima govori “da su pobjednici” u indoktrinaciji od strane roditelja i opustošenih javnih obrazovnih institucija, mnogi mladi ljudi danas su postali hiper-privilegirani, ljutiti sociopati koji brinu o nikome osim njih samih.

Mnogi od njih se okreću nasilju da riješe svoje probleme što je još je jedan uznemirujući pokazatelj o kulturnom kolapsu koji sada šteti modernom svijetu.
 
NoviSvjetskiPoredak.com

Filed under: MEDIJI · Tags: , , , , , , , ,