Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI » NOVA KANDIDATKINJA ZA AMERIČKI KONGRES: ‘Oteli su me izvanzemaljci, a sad se kandidiram za američki Kongres’

NOVA KANDIDATKINJA ZA AMERIČKI KONGRES: ‘Oteli su me izvanzemaljci, a sad se kandidiram za američki Kongres’

kongres-vanzemaljOteli su me izvanzemaljci kada sam imala sedam godina, kaže Bettina Rodriguez Aguilera koja u utorak ide na republikanske predizbore

Navodi o izvanzemaljcima koji su posjetili svijet stalno zabavljaju ljude. No, rijetko se događa da oni koji tvrde da su izvanzemaljce vidjeli dobiju priliku postati zaista društveno ili politički relevantni.

Jedna je od takvih Bettina Rodriguez Aguilera koja se natječe za mjesto kandidatkinje Republikanske stranke na izborima za predstavnički dom američkog Kongresa, a unutarstranački predizbori održavaju se u utorak.

“Otelo me troje plavokosih izvanzemaljaca kada sam imala sedam godina. Izgledali su kao što izgleda skulptura Krista Spasitelja u Rio de Janeiru i rekli su mi da je središte svjetske energije Afrika” – i dalje tvrdi Aguilera.

Kada je imala 17 godina, također je vidjela NLO-e, tvrdi ona. Danas pak kaže da je to što su je oteli izvanzemaljci kada je bila dijete ne definira.

“To nema veze s time što sam postigla u životu” – dodala je. Dosad je već obnašala dužnost zamjenice gradonačelnika Dorala. Ipak, američki joj mediji ne daju ozbiljne šanse za pobjedu.
 
*stisnite dolje desno “Titlovi” radi prijevoda ili stisnite “pravokutnik CC” i odaberite “Prijevod titla”*

 
(vecernji.hr)

Filed under: MEDIJI · Tags: , , , ,