Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » ZDRAVLJE I MEDICINA » MAINSTREAM MEDIJI OTIŠLI U KRAJNOST: ‘Rusi’ provode kampanju protiv cijepljenja da bi pobili Amerikance uz pomoć ospica

MAINSTREAM MEDIJI OTIŠLI U KRAJNOST: ‘Rusi’ provode kampanju protiv cijepljenja da bi pobili Amerikance uz pomoć ospica

amerika-rusijaUpravo kad ste mislili da teorije zavjere o “Rusima” ne mogu biti luđe, mediji pod kontrolom kompanija sada promoviraju novu teoriju zavjere o Rusima

Prema gotovo svakoj korporativnoj vijesti u svijetu, “ruski trolovi su odgovorni za veliku aktivnost društvenih medija oko cjepiva”. Još gore, rečeno nam je da je to sve dio zavjere koja uništava Ameriku širenjem ospica.

Ozbiljno. To je ono što su smiješni lažni mediji postali.

“Ruski profili (na društvenim medijima) mogu upotrijebiti argumente vezane za cjepiva da “destabiliziraju SAD i Europu” – objavio je britanski Daily Mail, bez ikakvog smisla skepticizma ili inteligentnog ispitivanja u članku pod nazivom “Russian trolls and Twitter bots are driving the global anti-vaxxer movement online, study reveals”.

Ti misteriozni Rusi – vjerojatno Rusi koji su “ukrali izbore za Donalda Trump” – pokušavaju nagovoriti ljude da prestanu uzimati cjepivo kako bi ospice zarazile i desetkovale Ameriku, rečeno je.

“Još od 2009. godine udio tzv. Anti-vaxxera znatno je porastao, a epidemije ospica pojavljuju se iznenada u cijelom svijetu”, upozorava Daily Mail, u skladu s istom teorijom zavjere koju gura New York Times, Washington Post i druge kontrolirane lažne vijesti.

“Ruski internetski trolovi koji su se miješali u predsjedničke izbore 2016. također su potaknuli Amerikance da raspravljaju o sigurnosti cjepiva”, izjavio je New York Times, završavajući smiješnu teoriju zavjere koju sada guraju propagandisti cjepiva.

Prvo, Rusi su navodno ukrali izbore i nekako omogućili da Hillari izgubi. Sada, oni tjeraju ljude da prestanu vjerovati da su cjepiva potpuno sigurna, kažu mediji. Što je sljedeće? Hoće li Rusi pokušati zbuniti naše seksualne odnose navodeći nam da muškarci mogu zatrudnjeti, i da ženske vagine trebaju biti nazvane “prednje rupe”? Oh, pričekajte, američka ljevica već je to učinila.

Nevjerojatno, “to su Rusi učinili”, postala je nova mantra očajnički vodećih korporativnih medija koji ne mogu zamisliti zašto bi inteligentne i informirane mame mogle dovesti u pitanje nepobitnu činjenicu da cjepiva i dalje sadrže živu, MSG, stanice ljudskog fetalnog tkiva i skvalen. I ako apsolutno ne volite ideju ubrizgvanja svojoj djeci kemikelija koje uzrokuju neurološko oštećenje, očito radite za Rusima.

Histerija “Ruskih botova” seže u studiju objavljenu u časopisu American Journal of Public Health (AJPH). Prema gotovo svim medijima koji izvještavaju o ovoj studiji, svatko tko se protivi cjepivima iz bilo kojeg razloga, očito radi za Ruse.

Sada nam je rečeno da su Rusi radili sve to kako bi svi Amerikanci bili ubijeni zaraznim bolestima.

“Samo u prvoj polovici 2018. godine bilo je 40.000 slučajeva ospica u Europi”, piše Daily Mail, bez da je spomenuo jedan od pravih razloga zašto slučajevi zarazne bolesti rastu: Migranti koji nose zarazne bolesti su preplavili zapadnu Europu. No, budući da nije politički korektno govoriti o migrantima i bolestima koje nose u Europu i Sjedinjenim Američkim Državama, mediji moraju kriv nekog drugog … tako da krive Ruse!

“Rusi” su postali žrtveno janje za svaku krivotvorenu lažnu vijest, a patetični i jadni zapadni mediji žele to progurati u javnost. Kada sveprisutni medijski poticaj nije mogao omogućiti da Hillary Clinton pobijedi, iako je ona bila najgori predsjednički kandidat u najmanje dvije zadnje generacije, za sve su to okrivili “Ruse”.
 
NoviSvjetskiPoredak.com

Filed under: ZDRAVLJE I MEDICINA · Tags: , , , , , , , ,