Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI » Paul Craig Roberts: Elita je počela gasiti one koji govore istinu

Paul Craig Roberts: Elita je počela gasiti one koji govore istinu

paul-robertsEkonomski stručnjak i novinar dr. Paul Craig Roberts kaže da su planovi elite strašni i žele suzbiti slobodu govora kako bi uspostavili svoju politiku

Dr. Roberts objašnjava: “Planovi elite su tajni. Oni nisu nešto što bi američki narod podržao. Elita se boji da su njihove naslovne priče tako “tanke” da, ako bi se istina prikazala, oni bi bili diskreditirani.

Oni će izgubiti svoje sposobnosti da nametnu svoje planove. Dakle, zatvaraju istinu za istinom kako bi održali kontrolu nad objašnjenjima.

Alex Jones je prijetnja kontroli elite … Oni šalju poruke koje kažu da se moraju svi ukrcati “na brod” sa njihovim verzijama istine ili ćemo vas ukinuti.

Dr. Roberts se nastavlja pitati, “Zašto je to moguće? Moguće je jer anti-establišmentski zakoni Sjedinjenih Država nisu provedeni. To je sve monopol. Monopol je protiv zakona. Protiv Shermanovog zakona o antitrustu, ali se ne provode zakoni jer su oni toliko moćni. Oni samo spriječavaju da se zakon provede. Osim toga, neoliberalni ekonomisti kažu da danas morate imati monopol za globalno natjecanje… To je laž, i to je pokriće za samo nekoliko ljudi koji kontroliraju skoro sve informacije na Zemlji.”

Dr. Roberts kaže da su velike tehnološke tvrtke prevelike da bi funkcionirale pravedno.

Dr. Roberts objašnjava, “Oni bi trebali biti razbijeni, ili bi trebali biti nacionalizirani ili ih zapravo trebaju uhititi… Oni su dio urote. Oni se bave velikom izdajom protiv vlade Sjedinjenih Država. Da sam generalni državni odvjetnik, sve bih ih uhapsio i stavio u samicu do suđenja. To je mjesto gdje pripadaju.


Tamo Google, Facebook, YouTube, Twitter, Spotify, The New York Times, Washington Post, CNN, MSNBC i NPR pripadaju. Svi su uključeni u zavjeru da unište predsjednika. Dakle, svi bi bili uhićeni i bačeni u zatvor… A zašto nisu? Pa, Trump jednostavno nema moć. Oni su jači od njega… U medijima ne postoji ni gram integriteta.”

Zašto su mainstream mediji (MSM) i “Duboka Država” toliko nabrijani protiv Trumpa?

Dr. Roberts tvrdi, “Sve je to počelo tijekom predsjedničke kampanje kada je Trump počeo normalizirati odnose s Rusijom. To bi bilo dobro za obje zemlje. Tada su mu zakuhali (ruska suradnja u kampanji sa Trumpom). Rekli su, o moj Bože, ne može se to događati. Sav novac koji ulažemo, će nestati. To je glavni faktor ovdje, i to je velika suma novca. Dakle, oni će se boriti do smrti oko toga svega (valjda dok ne zbace Trumpa sa vlasti).”

Pogledajte najnoviji intervju Greg Huntera sa bivšim tajnikom državne riznice i urednikom Wall Street Journala, dr. Paulom Craigom Robertsom:
 
*stisnite dolje desno “Titlovi” radi prijevoda ili stisnite “pravokutnik CC” i odaberite “Prijevod titla”*

 
NoviSvjetskiPoredak.com

Filed under: MEDIJI · Tags: , , , , , , ,