Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » TEORIJE ZAVJERE » FBI PRIZNAO DA SU ‘VANZEMALJCI IZ DRUGIH DIMENZIJA’ POSJETILI ZEMLJU

FBI PRIZNAO DA SU ‘VANZEMALJCI IZ DRUGIH DIMENZIJA’ POSJETILI ZEMLJU

vanzemaljci-fbiISTINA O INTERDIMENZIONALNIM BIĆIMA SKRIVENA JE U VIDOKRUGU. BIĆA IZ DRUGIH DIMENZIJA GODINAMA SU POSJEĆIVALI ZEMLJU. I SVE POJEDINOSTI DOSTUPNE SU ZA PREGLEDAVANJE NA WEB STRANICI FBI-A

Web stranica FBI.gov (LINK) otkriva da je američka vlada znala da su izvanzemaljska bića iz drugih dimenzija posjetila Zemlju u više navrata.

Mainstream mediji i Hollywood nas već desetljećima navikavaju na ideju vanzemaljaca, polako pripremajući ljudsku rasu da prihvati nešto što američka vlada zna već duže vrijeme.

Prema FBI-u, izvanzemaljci posjeduju “neku vrstu energetskog zračenja” i “ne dolaze s bilo kojeg “planeta”, već iz eteričnog planeta koji se međusobno isprepliće s našim”.

Dokument FBI-a pokazuje kako su oni jako zainteresirani i primili su pismo od nekoga sa “nekoliko sveučilišnih diploma”, bivšeg pročelnika “sveučilišnog odjela”. Dokument se odnosio na izvanzemaljski fenomen.

Sada, prije nego što krenemo dalje, važno je napomenuti da, kao što je to prikazano u ovom aktualnom dokumentu, postoji više primjera ove vrste komunikacije između obavještajnih agencija i visokoškolskih akademija.

Drugi dobar primjer (osim dokumenata FBI-a o kojem se raspravlja u ovom članku) deklasificirani je dokument otkriven u CIA-inoj elektronskoj čitaonici pod nazivom “Telefonski razgovor sa dr. Johnom A. Wheelerom”. Wheeler je bio poznati kvantni fizičar i agencija ga je regrutirala ga kako bi se pozabavio “problemom letećih tanjura”, kako je CIA u to vrijeme spomenula.

Dokument FBI-a, osim akademske veze, bio je upućen i “određenim znanstvenicima”, “zrakoplovnim i vojnim vlastima”, i “brojnim javnim dužnosnicima”.

Ovaj akademik, kako se spominje u dokumentu, opisuje uvjerenje ili informacije prikupljene uz pomoć nepoznatih sredstava, možda za FBI, gotovo poput agenata Muldera iz “Dosjea X”, i navodi da neki od tih diskova su nosili posade i da su drugi bili daljinskim upravljanjem.

Također navodi da oni koji su upravljali tim letjelicama su imali mirnu misiju i da su mnogi od njih bili nalik na ljude, ali mnogo veći.

Štoviše, taj tajanstveni akademik spominje da diskovi “posjeduju neku vrstu zračenja energije” i da “ne dolaze s bilo kojeg “planeta”, nego sa eteričnog planeta koji se međusobno povezuje s našim i koji se ne može zamijetiti.”

To je super fascinantno iz više razloga, to je podsjetnik na moguće “čarobne” i “mitske” priče izgovorene u mnogim drevnim tekstovima. Čini se da se drevna mudrost vraća u suvremeni svijet, i možemo vidjeti kako dolaze u neuroznanost i kvantnu fiziku.

Jedan primjer suprotne zemlje koja postoji, eventualno u drugoj dimenziji, ali ovdje na istoj “lokaciji” kao i planet Zemlja, onaj koji ne možemo opaziti, nešto poput Legende Shambhale ili “unutarnje Zemlje”.

Dokument također navodi da,

“Tijela vanzemaljaca i letjelica također se automatski materijaliziraju pri ulasku u vibracijsku brzinu naše guste materije … Oni ponovno ulaze u eterično polje po volji i tako jednostavno nestanu iz naše vizije, bez traga …. Regija iz koje dolaze nije astralna ravnina, ali odgovara Lakasu ili Talasu. Studenti ezoteričnih znanosti razumjet će ove pojmove.”

U najmanju ruku zanimljivo, zar ne?

Kvantna fizika je također počela razmatrati i možda čak dokazati postojanje tih područja. Nije bilo davno kada je američki tajnik za energiju izjavio neke vrlo zanimljive komentare o tome kako rade istraživanja u paralelnim svemirima.

Što se tiče fenomena NLO/ET, globalna elita će ga koristiti kao što koristi sve ostalo, vjerojatno da nas obmanjuje, ali činjenica ostaje daleko od toga, da je istina zaista tamo negdje.

To otvara vrata za metafizičko i duhovno proučavanje koje još uvijek ima dug put da ga mase prihvate kao realnost, ali kako vrijeme prolazi i što više otkrivamo ove svjetove, bliže ćemo se približiti sljedećoj znanstvenoj revoluciji u nematerijalnoj znanosti.
 
NoviSvjetskiPoredak.com

Filed under: TEORIJE ZAVJERE · Tags: , , , ,