Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI » ‘ŠPANJOLSKA JE POSTALA ZEMLJA TREĆEG SVIJETA’: Progovorio američki turist napadnut u Barceloni od strane imigranata

‘ŠPANJOLSKA JE POSTALA ZEMLJA TREĆEG SVIJETA’: Progovorio američki turist napadnut u Barceloni od strane imigranata

amerikanac-barcaTurizam u Španjolskoj bi mogao pretrpiti veliku štetu, jer je sve više nasilnih napada od strane imigranata

Američki turist koji je prošlog tjedna teško pretučen na ulicama Barcelone od strane afričkih migranata odlučio je progovoriti o svojem iskustvu

Jose Bravo, 45-godišnji muškarac iz grada Miamija, rekao je da mora nešto učiniti kada je ugledao skupinu imigranata koja je “okružila ženu i udarala ju” u blizini, te je rekao da su ga pokušali “ubiti” kada je intervenirao, piše Infowars.com.

„Sada, imam lošu sliku o Španjolskoj, ova zemlja postaje Zemlja trećeg svijeta i to je greška političara, i oni su stavljaju turiste i njihove građane u opasnost” – rekao je Bravo za španjolske medije.

Članovi španjolske vlade optužili su gradonačelnika Barcelone Adu Colau zbog kaosa kojeg su donijele tisuće imigranata koji su u posljednjih nekoliko mjeseci ušli u Španjolsku.
 

 
“Colau spušta Barcelonu na dno svojim upravljanjem kao gradonačelnik, to nije politika, to je nekompetentnost i neugodnost” – izjavio je Jaume Ciurana, član liberalne katalonske demokratske stranke.

Budući da su zemlje u Europi počele zatvarati svoje granice pred masovnim migracijama, Španjolska je odlučila dopustiti dolazak više od 20.000 migranata u zemlju, nakon čega je krenula navala krijumčarskih brodica na turističke plaže u Španjolskoj.

Osim toga, još 50.000 subsaharanskih afričkih migranata čeka u Maroku kako bi “napali” Španjolsku uz pomoć krijumčarskih kartela.

Pogledajte video:
 

 
NoviSvjetskiPoredak.com

Filed under: MEDIJI · Tags: , , , , ,