Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI » DONALD TRUMP: ‘Lažne vijesti’ mainstream medija su ‘vrlo opasne i bolesne’, i mogu izazvati rat, kao i nebrojeno puta do sada

DONALD TRUMP: ‘Lažne vijesti’ mainstream medija su ‘vrlo opasne i bolesne’, i mogu izazvati rat, kao i nebrojeno puta do sada

trump-msmMainstream mediji već preko 100 godina koriste “lažne vijesti” i obmanjuju javnost da bi mogli započeti ratove po nalogu moćnika

Donald Trump je opet kritizirao mainstream medije (MSM), rekavši kako su ga mediji “lažnim vijestima” napadali zbog njegovog komentara “da su mediji neprijatelj naroda”, jer znaju da je to istina. Također ih je nazvao “bolesnim i opasnim”.

“Lažne vijesti me mrze jer sam rekao da su oni “Neprijatelji naroda” samo zato što znaju da je to ISTINA” – rekao je američki predsjednik Donald Trump.

“Ja pružam veliku uslugu objašnjavajući to američkom narodu.”

Mediji, rekao je Trump, “namjerno izazivaju veliku podjelu i nepovjerenje. Oni također mogu izazvati rat! Vrlo su opasni i bolesni!”

U naknadnoj objavi na Twiteru ponovio je optužbe: “Šteta što velik dio mainstream medija odbija priopćiti laži i korupciju što se tiče “Namještenog lova na vještice” – ali zato ih zovemo lažnim vijestima!”

Predsjednik Trump je pokrenuo sveobuhvatni križarski rat protiv “lažnih vijesti” prije nego što je čak preuzeo dužnost, otištavši tako daleko da je odbijao odgovoriti na pitanja novinara i medija koje optužuje za širenje lažnih vijesti.

Nedavno je izdvojio NBC, kojeg je nazvao “eventualno lošijim od CNN-a”, i negirao pitanja dopisnika CNN-a Jima Acosta tijekom zajedničke konferencije za tisak s britanskom premijerkom Theresom May.
 

 
NoviSvjetskiPoredak.com

Filed under: MEDIJI · Tags: , , , ,