Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » UPOZORENJE HRANA ! » GMO svinje mutanti koje se uzgajaju u Kambodži teško su prepoznatljive, a mišići su im tako veliki da jedva mogu hodati

GMO svinje mutanti koje se uzgajaju u Kambodži teško su prepoznatljive, a mišići su im tako veliki da jedva mogu hodati

svinja-gmoUznemirujuće videozapise i fotografije nevjerojatno mišićnih svinja koje se uzgajaju na farmi svinja u Kambodži izazvale su bijes na internetu

Najviše zloglasan je videozapis koji prikazuje svinje normalne veličine koje dijele hranu sa svinjama prekrivenim grotesknim mišićima. Neke od jadnih svinja se mogu vidjeti kako se trude kretati pod težinom svojih mišića.

Drugi videozapisi i fotografije otkrivaju više šokantnih pojedinosti. Nekoliko fotografija prikazuje svinje sa prevelikim leđnim mišićima, i čudesno velikih stražnjica i testisa.

Prema DailyMail.co.uk, videozapisi i fotografije su skinute sa Facebook stranice Duroc Cambodia, farme svinja u kambodžanskoj pokrajini Beanteay Meanchey. Uz uzgoj svinja za meso, čini se da tvrtka nudi brojne druge proizvode i usluge vezane uz svinje.

Na primjer, osoba koja vodi Facebook stranicu tvrtke postavila je objave kojima se prodaju metode i setovi proizvodnje drugim poslovnim ljudima zainteresiranim za pokretanje vlastitih farmi svinja. U metode i setove su uključeni prostetički penisi i sjeme za umjetno osjemenjivanje.

Duroc Cambodia, čini se da se bavi drugim oblicima zlostavljanja životinja, a ne samo uzgojem malih svinja. Na jednoj fotografiji, nekoliko svinja je zaključano u sitnim kavezima dok se poljoprivrednici pripremaju da ih vuku sa stražnjim dijelom kamiona.

Fotografije i videozapise su od tada proširili korisnici društvenih medija. Jedan od takvih primjera je korisnik Ric Tucker koji je ovo objavio na stranici tvrtke: “Što pokušavate pokazati ovdje? Koliko mesa možete proizvesti ili kako se te životinje tretiraju? Tko god da ovo radi bi trebao završiti u zatvoru.”

Organizacija za zaštitu životinja People for the Ethical Treatment of Animals (PETA) oštro su kritizirali tvrtku, navodeći: “Svinje nalik na Hulka su stvari iz noćne more, a ne hrana, i oni koji su genetički projektirani također će vjerojatno biti rođeni sa mnogim zdravstvenim problemima.

Organizacija je nadalje zabilježila da se svinje namjerno uzgajaju kako bi narasle do enormnih veličina za profit. Isto se radi s piletinom, u Americi – pilići su uzgajani tako da imaju prsa tako ogromna da ne mogu stajati, jer to je ono što tržište želi.

Činjenica da Duroc Cambodia potiče ljude da započnu proizvodnju na vlastitim farmama koristeći njihove metode, jasno govori da je genetska modifikacija doista u tijeku. Uostalom, što čini svinje Duroc Cambodia tako posebnima, osim što su njihovi svinje namjerno pumpane sa genetskim materijalom? Nešto se sigurno događa kod svinja, a to je nešto što rade ljudske ruke.

Svijet je već bio upoznat sa sličnim incidentom u 2015. godini, kada su kineski i južnokorejski znanstvenici genetski modificirali 32 prašćića. Gotovo sva prasad je umrla prije prvog rođendana, sve zbog zdravstvenih komplikacija.

Tko će reći da se isto ne događa u Kambodži? Iako biste mogli tvrditi da je to još gore, jer te jadne životinje žive kratkim životima u agoniji neposredno prije nego što ih zakolju za ljudsku prehranu.
 
*stisnite dolje desno “Titlovi” radi prijevoda ili stisnite “pravokutnik CC” i odaberite “Prijevod titla”*

 
NoviSvjetskiPoredak.com

Filed under: UPOZORENJE HRANA ! · Tags: , , , ,