Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » Uncategorized » ŠVEDSKA: ČETVORICA AFRIČKIH MIGRANATA GRUPNO SILOVALI NEPOKRETNU ŽENU

ŠVEDSKA: ČETVORICA AFRIČKIH MIGRANATA GRUPNO SILOVALI NEPOKRETNU ŽENU

svedska-osumnjicNapad je bio tako brutalan da je prouzročio “napuknuće područja abdomena” kod žene

Četiri afrička migranta iz Eritreje su optuženi su za grupno silovanje žene sa invaliditetom u gradu Brommi u Švedskoj.

Incident se dogodio u noći 5. svibnja kada su imigranti držali ženu za njene ruke i noge, uzrokujući ozbiljne modrice, prije no što su je silovali i vaginalno i analno.

Silovanje je bilo toliko brutalno da je uzrokovalo “puknuće u ženskom području abdomena”, prema tužitelju na tom slučaju, piše FriaTider.

Žena koja pati od poremećaja u razvoju, našla se u ranjivoj situaciji “djelomično zbog njenog poremećaja u razvoju, dijelom zato što je sama bila sa četvoricom počinitelja u nepoznatom okolišu” – rekao je tužitelj.

Tužilaštvo je navelo da je zločin bio osobito “okrutan” zbog mentalne nesposobnosti žene optužujući četiri krivca, koji su u dobi od 17 do 20 godina, da se deportiraju natrag u Eritreju.

Ovo je tek najnoviji primjer brutalnog silovanja žena od strane imigranata u skandinavskoj zemlji koja je postala zloglasna zbog patološkog altruizma, koja je još jednom došla u svjetske medije nedavno kada je mlada aktivistica pokušala zaustaviti deportaciju afganistanskog migranta spriječivši poletanje zrakoplova.

#Kasnije se uspostavilo da je migrant navodno osuđen za nasilni napad, što znači da je mlada žena koja ga je pozdržavala kao junaka zapravo pružala pomoć nasilnom kriminalcu ili silovatelju.

Eksplozija seksualnih napada i silovanja uglavnom je potaknula Švedska zbog svoje politike prihvaćanja mase pretežno muslimanskih migranata.

Studija švedskih novina Aftonbladet pokazala je da je 88 posto grupnih silovatelja u skandinavskoj zemlji tijekom proteklih šest godina imalo imigrantsku pozadinu.

Ostale brojke pokazuju da su migranti iz muslimanskih zemalja u Švedskoj krivi za 84 posto “vrlo nasilnih” silovanja.

Privatno istraživanje 4142 presuda vezanih uz seksualno zlodjelo koje su prošle kroz 40 švedskih sudova između 2012. i 2014. godine otkrilo je da su 95,6% silovanja počinili muškarci stranog podrijetla.

Šveđani koji se žale zbog utjecaja “kulturnog obogaćenja” su sve češće osuđeni na novčane kazne i kazne zatvora, zbog kritiziranja tih imigranata, zbog čega nije iznenađujuće da je anti-imigrantska stranka Švedski Demokrati favorit za pobjedu na nacionalnim izborima u rujnu.
 
NoviSvjetskiPoredak.com

Filed under: Uncategorized · Tags: , , , , , ,