Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI » ŠPANJOLSKA POLICIJA UPOZORILA: 50.000 IMIGRANATA ČEKA U MAROKU ZA ‘NAPAD’ NA ŠPANJOLSKU

ŠPANJOLSKA POLICIJA UPOZORILA: 50.000 IMIGRANATA ČEKA U MAROKU ZA ‘NAPAD’ NA ŠPANJOLSKU

spanjolska-imigranti“Ekspres lonac” ljudskog imigrantskog plimnog vala spreman je za eksploziju

Policijski izvori upozoravaju da 50.000 ilegalnih migranata iz subsaharske Afrike čeka u Maroku da napadne Španjolsku.

Kao što smo izvijestili jučer, plovila imigranata već se nasukavaju na španjolskim plažama u prizorima koji su šokirali promatrače.

Sada, prema izvješću u španjolskom dnevniku El Mundo, Sjeverna Afrika postaje “tlačna posuda”, s najmanje 50.000 afričkih migranata koji očajnički žele prijeći u europske zemlje preko Gibraltarskog tjesnaca.

Izvješće objašnjava kako krijumčari ljudi pomažu imigrantima da zaobiđu granične kontrole u Maroku, dok im govore da je Španjolska njihov “raj”.

Broj migranata koji čekaju da ‘napadnu’ Španjolsku je trenutno 50.000 i “nastavlja rasti”, pri čemu muškarci postaju “nasilni” u svojim nastojanjima da dođu do Europe.

Španjolska je postala zemlja broj 1. po dolasku imigranata koji prelaze more u 2018. godini, s preko 21.000 dosadašnjih dolazaka, što je proces koji je ubrzan nakon što je socijalistička vlada zemlje, pod vodstvom člana Bilderberg grupe i premijera Pedra Sáncheza, dala zeleno svjetlo za otvorene granice.

Ti su brojevi također izuzetno konzervativni s obzirom da se vlade disincentiviziraju od upisa migranata zahvaljujući direktivi EU koja samo omogućava članicama EU da deportirata migrante u prvu zemlju članicu u koju su stigli.

Kao što je izvijestio Breitbart, “Nizozemska vlada je rekla da dvije trećine ilegalnih imigranata koji dođu u njihovu zemlju, prije nisu bili registrirani – sugerirajući da bi stvarni podaci o migracijama mogli biti daleko veći od onih koji ukazuju na mehanizam prevođenja.”

Prošlog je tjedna oko 800 subsaharskih imigranata (bez žena i djece) pokušalo prijeći granicu između Maroka i španjolske enklave Ceute, bacajući izmet, kamenje i molotovljeve koktele na graničnu policiju dok su koristili bacače plamena kućne izrade i pile za uklanjanje prepreka.

Oko 600 ih je uspjelo prijeći granicu. Videozapis sa mjesta događaja pokazuje migrante kako divljaju po ulicama dok vrište u deliriju.
 

 
NoviSvjetskiPoredak.com

Filed under: MEDIJI · Tags: , , , ,