Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI » OBAVEZNO POGLEDATI! Danski imam snimio šokantan video: ‘Džihad zahtijeva muslimansku invaziju i osvajanje Balkana i Europe’

OBAVEZNO POGLEDATI! Danski imam snimio šokantan video: ‘Džihad zahtijeva muslimansku invaziju i osvajanje Balkana i Europe’

imam-danska“Europa mora biti ponovno pokorena”

Imam Mundhir Abdallah, iz džamije Masjid Al-Faruq u Kopenhagenu, rekao je svojim sljedbenicima da “konačno rješenje problema Levanta – nakon uspostave kalifata i uklanjanja židovskog entiteta – leži kroz osvajanje Europe.”

Abdallah je govorio na videu objavljenom 2017. godine. Video je sada javno objavljen od strane Middle East Media Research Institute (MEMRI) tjedan dana nakon što je optužen za govor mržnje zbog zasebnog incidenta kojim je ponovio poziv na ubojstvo Židova, piše Breitbart.com.

U najnovijem videu, Abdallah postavlja plan kojim muslimani mogu osvojiti cijelu Europu i isporučiti konačni udarac “podlosti” židovskog naroda.

“Na Europu se mora ponovno izvršiti invazija” – rekao je, pozivajući na novo islamsko osvajanje Al-Andalusa, Balkana i Rima, kako bi ispunili obećanje poslanika Muhammeda.

U svojem obraćanju imam Abdallah je rekao da Židovi “ubrzavaju svoje vlastito uništenje njihovim bijesom, njihovom prljavštinom i njihovom sramotom, koja odražava nepromjenjivu prirodu Židova”.

Dodao je da to nije “rasizam”, nego da je to “ima veze sa židovskim karakterom i psihom, i tim bolesnim židovskim mentalitetom.”

Prošlog tjedna su podnijte optužbe protiv imama Abdallaha zbog govora mržnje, koje su slijedile prijevod propovijedi od strane MEMRI-a u kojoj je pripovijedao antisemitski hadis o Proročanstvu stijene i stabla.

Ovo je prvi put da je tužba podnesena u Danskoj pod novim kaznenim zakonom.

Još je jednom prilikom imam Abdallah inzistirao da će, čim muslimani ponovno vrate vlast, “izbrisati” i “uništiti” Izrael i sve američke baze u regiji.

S druge strane, Abdallah – koji živi u Libanonu i ima obitelj u Danskoj – uvijek je tvrdio da je optužba za govor mržnje zavjera i da je on posve nevin.

“Političari na Zapadu i mediji nikad ne prestaju napadati islam i muslimane. Njihova propaganda nikada ne prestaje. Muslimani su prave žrtve, a ne drugi. Naše su žene napadnute, naše se džamije spaljuju” – rekao je prošle godine kad su optužbe razmotrane.

Pogledajte video:
 

 
NoviSvjetskiPoredak.com

Filed under: MEDIJI · Tags: , , , , , ,