Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI » RAZOTKRIVENO: UN PLANIRA PREPLAVITI AMERIKU SA 600 MILIJUNA IMIGRANATA I EUROPU SA PREKO MILIJARDU

RAZOTKRIVENO: UN PLANIRA PREPLAVITI AMERIKU SA 600 MILIJUNA IMIGRANATA I EUROPU SA PREKO MILIJARDU

un-imigrantiDo 2050. godine, 73% stanovništva bi trebali biti doseljenici i njihovi potomci

strateškI dokument UN-a iz 2001. godine dobiva svježu pozornost u svjetlu migrantske krize jer ukazuje na potrebu poplave Amerike i Europe sa stotinama milijuna migranata s ciljem održavanja razine stanovništva

Plan pod naslovom “Zamjena imigracijom: Je li to rješenje za degradaciju i starenje stanovništva?” nastoji “nadoknaditi pad broja stanovnika i starenje stanovništva uslijed niske stope plodnosti i smrtnosti”.

On tvrdi da je masovna migracija na Zapad potrebna za vlade da održI “mnoge uspostavljene gospodarske, društvene i političke programe”.

Strateški dokument prikazuje šest potencijalnih scenarija za svaku zemlju ili regiju svijeta potrebnih za postizanje tog cilja.

U najtežem scenariju, veliki broj migranata će morati “održavati potencijalni omjer potpore” (stanovništva) na najvišoj razini.

U slučaju Sjedinjenih Država, u najstrašnijem scenariju, izvješće navodi: “Potrebno je dovesti 593 milijuna useljenika od 1995. do 2050. godine, u prosjeku 10,8 milijuna godišnje”.

“Do 2050. godine, od ukupne popuacije Sjedinjenih Država koja će iznositi 1,1 milijarde, 775 milijuna, ili 73 posto, će biti imigranti i njihovi potomci” – dodaje izvješće.

U europskom slučaju, dokument tvrdi da će najmanje 159 milijuna radnika imigranata trebati useliti do 2025. kako bi “održali tekući saldo za 4 do 5 radnika na jednog umirovljenika”.

U najgorem scenariju, trebalo bi bi useliti 1,4 milijarde migranata do 2050. godine, u prosjeku 25,2 milijuna godišnje. To znači da će do 2050. europsko stanovništvo biti 2,3 milijarde, od čega će 1,7 milijardi, gotovo tri četvrtine, bili imigranti i njihovi potomci.

S obzirom da Europa već ima ogromne probleme u integracijskoj politici znatno manjeg broja migranata, brojke u ovom izvješću očito su uvelike fantastične, no dokument pokazuje da je masovna migracija i “zamjena” domaćeg stanovništva američkih i europskih zemalja bila na dnevnom redu UN-a desetljećima.

Također se spominje plan kojeg je nedavno objavio francuski predsjednik Macron, u kojem je tvrdio da je masovna migracija europska “sudbina” i da će stotine milijuna Afrikanaca nastaviti potapati kontinent “u budućnosti tijekom dugog niza godina”.

Dokument je dobio novu pozornost u svjetlu imigrantske krize u Europi, koja je posljednjih nekoliko godina primila 2 milijuna ilegalnih migranata.

Dokument UN-a možete podledati OVDJE. http://www.un.org/esa/population/publications/migration/migration.htm
 
NoviSvjetskiPoredak.com

Filed under: MEDIJI · Tags: , , , , ,