Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » TEHNOLOGIJA I ZNANOST » Tesla svakim danom sve više i više izgleda kao velika prijevara! Zašto tvrtka tajno skladišti svoje automobile po Kaliforniji?

Tesla svakim danom sve više i više izgleda kao velika prijevara! Zašto tvrtka tajno skladišti svoje automobile po Kaliforniji?

elon-teslaTesla, Inc., američka multinacionalna korporacija sa sjedištem u Kaliforniji koja se specijalizirala za proizvodnju električnih vozila i litij-ionskih baterija (između ostalog), proizvodila je najprodavaniji električni automobil u Europi i 2015. i 2016., i čini se da je sve krenulo nekako krivim putem

Ipak, unatoč tome što je kompanija hvaljena od strane celebritija za korištenje “zelene” energije, Tesla nije omiljena korporacija svih ljudi, a vijest da tvrtka skriva tisuće vozila na različitim lokacijama u Kaliforniji mnoge je zapitala što je točno Elon Musk, Teslin vlasnik – naumio.

U e-mailu kojeg je Musk poslao svojem osoblju je izjavio: “Ne samo da sada proizvodimo 5000 vozila Model 3, već smo također postigli proizvodni cilj za kombiniranu proizvodnju 7000 vozila na tjedan!”.

Mediji su poruku na Twitteru pokušali dešifrirati, o tome točno kakvu poruku Musk možda prenosi njegovom osoblju i nije odustao sve dok nije otkrio da 5.000 vozila leže na polju pokraj ulice 500 E Louise Ave, u gradu Lathrop, Kalifornija.

Također je otkriveno da su prostori koji se koriste za smještaj vozila postali dostupni za zakup samo šest mjeseci ranije, što ukazuje da ih je Tesla vjerojatno unajamio nedavno.

Spekulacija je bila prepoznatljiva zašto se vozila skrivaju. Na Twitteru je objavljeno da su skladišta krcata što je izazvalo da se neki pitaju može li tvrtka koristiti prostor za privremeno sakrivanje vozila koja ne bi trebala biti “u knjigama”.

Video snimke koje su objavljene prikazuju vozila koja stoje na otvorenom, nezaštićena od jakog kalifornijskog sunca.

Druga istraga otkrila je “ogromne hrpice” Teslinog modela 3 u blizini zračne luke Burbank Hollywood.

Što je Elon Musk naumio?

Tyler Durden sa portala Zero Hedgea napravio je neke prijedloge o tome što misli da se događa:

“Ali zašto tamo gomilati automobile? Da li je to zbog optimiziranja neto obrtnog kapitala kojeg će dati dati investitorima – i revizorima kao dojam više likvidnosti nego što je zapravo realno?”

Muskov nedavni napad na jednog od hrabrih ronioca koji su pomogli u spašavanju tima mladih dječaka zarobljenih u špilji u Tajlandu, u kojem je optužio ronioca da je “pedo guy” nakon što se siromašni čovjek usudio reći da Muskov plan za mini podmornicu nikad ne bi uspio izvući dječake.

Najnovija otkrića da sakriva vozila diljem Kalifornije jednostavno će njegovu reputaciju još malo više uvući u sjenu.
 
NoviSvjetskiPoredak.com

Filed under: TEHNOLOGIJA I ZNANOST · Tags: , , , ,