Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI » AMERIČKA TELEVIZIJA NBC PROMOVIRA RODITELJE KOJI ODBIJAJU DODIJELITI ROD SVOJIM 3-GODIŠNJIM BLIZANCIMA (VIDEO)

AMERIČKA TELEVIZIJA NBC PROMOVIRA RODITELJE KOJI ODBIJAJU DODIJELITI ROD SVOJIM 3-GODIŠNJIM BLIZANCIMA (VIDEO)

obitelj-spol“Ovo je nova tehnika roditeljstva koja se zove ‘theybies’”

NBC News pokušava normalizirati dva roditelja koji odbijaju dodijeliti rod svojim 3-godišnjim blizancima sugerirajući da je takva odluka trendovska i nova popularna tehnika roditeljstva

Video, pod nazivom ‘Raising ‘Theybies’: Letting Kids Choose Their Gender’, prikazuje roditelje Julie i Nate Sharpe koji “podižu svoje trogodišnje blizance pomoću zamjenice oni, njih i njihovo te štite od negativnog stereotipa roda “koje odbijaju otkriti biološki spol djece.”

Prema ocu djece, izbjegavaju se zamjenice muškaraca i žena, tako da djeca “mogu odlučiti sama za sebe kada, ako i kako žele odabrati spol”.

Prema majci, ta djeca nemaju pojma jesu li druga djeca muška ili ženska, a otac priznaje da je “nervozan” u raspravi o rodovima s djecom.

Majka kaže kada djeca pitaju o tome, ona će im reći da je “rod je nešto što je “fluidno” i da nije “neophodno” prepoznati kao muški čak i ako imaju penis.

Videozapis pokazuje kako majka potiče da jedan od blizanaca stavlja žensku ukosnicu u kosu, što upućuje na to da se djeci nametne roditeljsko uvjerenja o rodnoj “fluidnosti”.

Videozapis je dobio negativan odgovor na YouTubeu, sa 506 palaca dolje u odnosu na samo 22 palca gore.

“To nije baš pošteno prema djeci, šaljući ih u svijet u kojem će biti jasno da su sukobu s ostalima” – primijetio je jedan gledatelj.

“Mnogo vremena djeca se samo žele uklopiti s drugom djecom, a ti su sebični roditelji to njima onemogućili zbog svoje čudne politike koju su otkrili čitajući neki vegetarijanski blog”.

“Ne znam što je gore. Činjenica da postoji takva vrsta ili činjenica da je NBC imao smjelost to objaviti” – komentirao je još jedan.
 
*stisnite dolje desno “Titlovi” radi prijevoda ili stisnite “pravokutnik CC” i odaberite “Prijevod titla”*

 
NoviSvjetskiPoredak.com

Filed under: MEDIJI · Tags: , , , ,